• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir boslukki.

3lale

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
416
158
303
İstanbul
esimle konusmuyorum.gerci cokta tinlamiyor yaa.cocugum krese gidiyor 3 gun annemle babam bizde kaldilar.cuma cumartesi pazar gunu.o zaten gece calisiyor.cumartesi gunu kizimida almis kizkardesine gitmis annemle babami evde birakip.parka gidiyoruz diye evden cikmislar.gidis o gidis.babamda haliyle kizmis bizi begenmiyor yanimizda durmadi kizida aldi cikti gitti diye.benimde canim cok sikildi aradim kizkardesini uyuyormus esim kizdim bende evinde insanlar var oraya geldi uyuyormu diye.uyandir dedim gorumceme.neysse esime seslendi telefona geldi ne oldu ne oldu dedi.bakti ben sinirliyim bas bas bagiriyor gerizekali diye zaten uykusuzum uyuya kalmisim diye bagiriyor.madem uykusuzsun ne isin var sagda solda.kizkardesi ve esi bir guzel duyuyorlar.onlarada acmayin şunun telefonunu bir daha diyor.o gunden beri konusmuyorum aksamlari ariyor acmiyorum.adam akrabalarin yaninda beni boyle yerin dibine sokuyor.gorumcem beni hic aramadi sormadi sonucta cirkin bir olay.anca ihtiyaci olunca arar.gerci yaninda yattigin adam boyle davranirsa kimden medet umsan bos.o kadr bombos ki icim.sevgi yok zaten olsa boyle mi olur.sevmiyor apacik belli .saygida yok.kendimi sevgisiz saygisiz bir evlilige mahkum etmisim.

Kızını al, kendi nerede zıbarmak istiyosa, orda kalsın... Saçma sapan aksiyonlarına kızını alet etmesine müsade etme. Bu da değişik bi türmüş.

eşiniz gece çalışıyor
cuma gece işten gelıp ct gunduz mu kardesıne gtmıs uyumaya ?
annenle baban sizin yasadıgınız sehırde mı
ve ne sıklıkta gorusuyorsunuz

Esinin yaptigi bir edepsizlik. Soylenecek soz bulamiyorum.ama emin ol kesinlikle istemedigin bir evliligi surdurmeye mahkum degilsin.bu nasil bir kafa.esini rezil etmekde nedir..gorumcende bir baska fena

Çok sinir bozucu olmuş.ben de annemle babama yapılan saygısızlığı dayanamam.gece çalışıyorsa esin ,evde yatip uyusa anneler anlayışlı olurlardı herhalde.cocugu alıp oraya gitmek na alakaysa.bir de gorumcenin tavrı da çok çirkin.insan bir der üzüldüm falan diye bari.

cumartesi sabah isten cikti eve geldi ben de calisiyorum evde degildim.annemlerde cocuga bakmaya geldiler.insan evinde birileri var senin cikip gidilirmi.insan yerine koymaz gibi hep bunlar o annesinin doldurmasi.surekli telde konusuyorlar.kizkardesinin yanindada cok falso hareketi oldu bir kere demedi napiyosun sen diye...

yatip uyusa sikinti yok sen al cocugu cik git evden annemle babamda kala kalmis defolun gidin der gibi

esimle konusmuyorum.gerci cokta tinlamiyor yaa.cocugum krese gidiyor 3 gun annemle babam bizde kaldilar.cuma cumartesi pazar gunu.o zaten gece calisiyor.cumartesi gunu kizimida almis kizkardesine gitmis annemle babami evde birakip.parka gidiyoruz diye evden cikmislar.gidis o gidis.babamda haliyle kizmis bizi begenmiyor yanimizda durmadi kizida aldi cikti gitti diye.benimde canim cok sikildi aradim kizkardesini uyuyormus esim kizdim bende evinde insanlar var oraya geldi uyuyormu diye.uyandir dedim gorumceme.neysse esime seslendi telefona geldi ne oldu ne oldu dedi.bakti ben sinirliyim bas bas bagiriyor gerizekali diye zaten uykusuzum uyuya kalmisim diye bagiriyor.madem uykusuzsun ne isin var sagda solda.kizkardesi ve esi bir guzel duyuyorlar.onlarada acmayin şunun telefonunu bir daha diyor.o gunden beri konusmuyorum aksamlari ariyor acmiyorum.adam akrabalarin yaninda beni boyle yerin dibine sokuyor.gorumcem beni hic aramadi sormadi sonucta cirkin bir olay.anca ihtiyaci olunca arar.gerci yaninda yattigin adam boyle davranirsa kimden medet umsan bos.o kadr bombos ki icim.sevgi yok zaten olsa boyle mi olur.sevmiyor apacik belli .saygida yok.kendimi sevgisiz saygisiz bir evlilige mahkum etmisim.
görümcen insan ise kardeşinin yaptıgı terbiyesizliği görür

ne bekliyorsun bu şahıstan bundan sonra?

çalışan bir kadınsın neleri göze almaya ,yapmaya cesaretin var?

son cümlelerinde kendin ,kendine teşhisi koymuşsun
insan içinde sana terbiyesiz davranan ,moronla kafayla ne yapacaksın ?

bilmiyorum ,kucukken babam annemi hep dover soverdi.senelerce annem cekti halada bir gun yuzu gormedi kadin.halada agzinda babamin anneme karsi bir tatli dili yoktur.hepp korktum onlar ayrilir perisan oluruz diye.kizima bakiyorum babasini cok seviyor onun babasindan ayri bir hayat surmesini istemem.bizim turk erkekleri es den bosaninca cocuktanda bosandik sanip hic arayip sormazlar.bosanmak istemem ama cokta sinirlanirimi zorlarsa kavga gurultu vb. cikartirim hayatimdan onu eminim kizimla daha mutlu huzurlu yasariz.vede donuna kadar alirim onun simarikliklarinin hesabini sorarim.

cumartesi sabah isten cikti eve geldi ben de calisiyorum evde degildim.annemlerde cocuga bakmaya geldiler.insan evinde birileri var senin cikip gidilirmi.insan yerine koymaz gibi hep bunlar o annesinin doldurmasi.surekli telde konusuyorlar.kizkardesinin yanindada cok falso hareketi oldu bir kere demedi napiyosun sen diye...
annenler hangı sıklıkta gelıyopr
aynı sehırde mısınız
eger süreklı gelıyorlarsa eşin de işten uykusuz gelmıs ve kardesınde gıdıp uyuyabılır bence
evde uyumaya cekınebılır
adam butun gece calısmıs oluyor

siz de teklıf edebılırdınız
annemler yabancı deıl ıstersen sen gunduz yat uyu dınlen gbı
belkı cok yogundu eşiniz ve ailesnıze ayıp olur dıye orda yatıp uyuyamadı bu acıdan baktınız mı hiç ?
adam gece yıne işe gıdecek çnk

Back
X