esimle konusmuyorum.gerci cokta tinlamiyor yaa.cocugum krese gidiyor 3 gun annemle babam bizde kaldilar.cuma cumartesi pazar gunu.o zaten gece calisiyor.cumartesi gunu kizimida almis kizkardesine gitmis annemle babami evde birakip.parka gidiyoruz diye evden cikmislar.gidis o gidis.babamda haliyle kizmis bizi begenmiyor yanimizda durmadi kizida aldi cikti gitti diye.benimde canim cok sikildi aradim kizkardesini uyuyormus esim kizdim bende evinde insanlar var oraya geldi uyuyormu diye.uyandir dedim gorumceme.neysse esime seslendi telefona geldi ne oldu ne oldu dedi.bakti ben sinirliyim bas bas bagiriyor gerizekali diye zaten uykusuzum uyuya kalmisim diye bagiriyor.madem uykusuzsun ne isin var sagda solda.kizkardesi ve esi bir guzel duyuyorlar.onlarada acmayin şunun telefonunu bir daha diyor.o gunden beri konusmuyorum aksamlari ariyor acmiyorum.adam akrabalarin yaninda beni boyle yerin dibine sokuyor.gorumcem beni hic aramadi sormadi sonucta cirkin bir olay.anca ihtiyaci olunca arar.gerci yaninda yattigin adam boyle davranirsa kimden medet umsan bos.o kadr bombos ki icim.sevgi yok zaten olsa boyle mi olur.sevmiyor apacik belli .saygida yok.kendimi sevgisiz saygisiz bir evlilige mahkum etmisim.