Haklısınız aslında bahane hepsi ben bırakmayı düşündüm ama ya pişman olursam diye çok korkuyorum ve tabi arkadaş baskısı askerden gelmesini bekle diyorlarAsker psikolojisi ne yahu? Asker psikolojisi diye birşey yok, inanmayın şunlara. Asker psikolojisi, askerdeki erkeklerin istedikleri her lafı söyleyip, her haltı yiyip de arkasına saklanmış olduğu bir bahanedir. Başka kıza mesaj atmanın askerde olmakla ne alakası var? Hayır ne yapıyor ki bu askerde, dünyayı mı kurtarıyor? Bak doğudakilere, oradaki askerlerin gözleri önünde arkadaşları şehit oluyor mesela. Seninki askerde ne yaşıyor da başka kızlara mesaj atmanın üstünü asker psikolojisi diye kapatıyor? Gözünün önünde arkadaşı şehit olan askerin zaten yaşadığı şey olsa olsa travma olur, asker psikolojisi değil ve bunu yaşayan askerin de aklına zaten sevgiliye tavır yapmak, sevgilisi olduğu halde başkalarına mesajlar atıp asker psikoloji lafının arkasına sığınmak kadar saçma birşey gelmez bence.
bir kız vardı onu eklemiş bende kızı biraz sıkıştırdım hiç sevmediğim bir tip kızda sevgilime söylemiş bunu ertesi gün askerdeki sevgilim uzun bir mesaj atmış bana benim o kızla işim olmaz buradaki arkadaşlar mesaj attı ona diye birsürü şey yazmış aslında bende bilmiyordum kendisi atladı birazBaşka kızlara msj attığını sen nasil ogrendin peki ilginccc
Erkek çok da sevmek aşık olmak çok nadir en azından benim içinDünyada erkek mi kalmadı?
Değmeyecek birine aşık olma...Erkek çok da sevmek aşık olmak çok nadir en azından benim için
Zaten doğuda muştaAsker psikolojisiymiş. Zaten canım sıkkın atalım onu doğuya görsün psikolojiyi. Sen bu uyuzu neden çekiyorsun? Başka kızlara da mesaj atıyor diyorsun bide gayet masumane. Kendinde misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?