Bir boşluktayım

Gizem11

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
65
34
8
3 yıllık bir ilişkim var sevdiğim 6 ay önce askere gitti bu 3 yıl boyunca da beni 2 defa terk etti bu güne kadar her türlü zorluğu atlattık beni çok kırdı ama hep affettim şimdide asker psikolojisi girdi aramıza bana her lafı demeye başladı tam bir aydır beni aramıyo mesaj atmıyor bende fazla sıkmayım diye fazla üstüne gitmiyorum mesajlarıma cevap vermiyo ama arayınca açıyor ama sürekli bir tavırlar falan başka kızlara mesaj atmalar başladı bide bana ben asker de iken o kızlarla mı yatıcam saçmalama diyo ama yinede benim gözüm ondan başkasına bakmıyo ondan başkasını bu güne kadar hayal etmedim sadece o vardı bu güne kadar onun içinde böyle benden öncesi yok çocukluk aşkı ama o kadar ilgisiz ki biraz ilgiye muhtaç kaldım sesini hasret kaldım halada aynı başka biriside beni seviyo tam 2 yıldır her gün yanıma geliyo yanlış anlamayın yüz vermiyorum sürekli terliyorum ama insan ilgiye muhtaç kalınca farklı düşünmeye başlıyo sizce ne yapmalıyım

askerdekinin ne yapacağı bellı olmaz bence fazla güvenme ona diğerine karsı bırsey hıssdıyormusun pekı

Asker psikolojisi diyemeyeceğim. .
Zamana bırak. .

Asker psikolojisi ne yahu? Asker psikolojisi diye birşey yok, inanmayın şunlara. Asker psikolojisi, askerdeki erkeklerin istedikleri her lafı söyleyip, her haltı yiyip de arkasına saklanmış olduğu bir bahanedir. Başka kıza mesaj atmanın askerde olmakla ne alakası var? Hayır ne yapıyor ki bu askerde, dünyayı mı kurtarıyor? Bak doğudakilere, oradaki askerlerin gözleri önünde arkadaşları şehit oluyor mesela. Seninki askerde ne yaşıyor da başka kızlara mesaj atmanın üstünü asker psikolojisi diye kapatıyor? Gözünün önünde arkadaşı şehit olan askerin zaten yaşadığı şey olsa olsa travma olur, asker psikolojisi değil ve bunu yaşayan askerin de aklına zaten sevgiliye tavır yapmak, sevgilisi olduğu halde başkalarına mesajlar atıp asker psikoloji lafının arkasına sığınmak kadar saçma birşey gelmez bence.

Asker psikolojisiymiş. Zaten canım sıkkın atalım onu doğuya görsün psikolojiyi. Sen bu uyuzu neden çekiyorsun? Başka kızlara da mesaj atıyor diyorsun bide gayet masumane. Kendinde misin?

Başka kızlara mesaj atıyormus bide zaten kocanda değil bu kişi senin. Yerinde olsam çok cektirirdim ona. Böyleleri anca cektirirsen değerini anlar.

Ayrilin gitsin askere saygimiz sevgimiz cok ama ne trip cekeceksiniz ayrilin sevmeyini ilgilenmeyeni sevmeyin

Diğeri için aslında boş değilim onu görünce çok mutlu oluyorum zaten oda beni mutlu etmek için çok çaba sarf ediyo ama insan biraz tedirgin oluyo çünkü başka kimse ile sevgililik yaşamadım daha önce acaba olur mu diyorum kendi kendime

Haklısınız aslında bahane hepsi ben bırakmayı düşündüm ama ya pişman olursam diye çok korkuyorum ve tabi arkadaş baskısı askerden gelmesini bekle diyorlar

Başka kızlara msj attığını sen nasil ogrendin peki ilginccc
bir kız vardı onu eklemiş bende kızı biraz sıkıştırdım hiç sevmediğim bir tip kızda sevgilime söylemiş bunu ertesi gün askerdeki sevgilim uzun bir mesaj atmış bana benim o kızla işim olmaz buradaki arkadaşlar mesaj attı ona diye birsürü şey yazmış aslında bende bilmiyordum kendisi atladı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…