Bir boşluktayım

Ilk askim diyip ayrilmamazlik yapma bence. Bende ilk askim son askim olsun istedim hep 3 sene ugrastim ama en sonunda pes ettim. Ask mutlu olmamiz icin var bizi uzen bi iliski olmaz

Ilk askim diyip ayrilmamazlik yapma bence. Bende ilk askim son askim olsun istedim hep 3 sene ugrastim ama en sonunda pes ettim. Ask mutlu olmamiz icin var bizi uzen bi iliski olmaz
bende biraz da alışkanlık var aslında herkez bizi çift olarak tanıdı onun ailesi benim ailem de bir mekana girdiğimde hep diğer yarın nerde denildiği için belki de vazgeçmek zor benim için

Her kez bir değildir tabi ama haklısınız seven insan sevdiğine kıyamaz

Genelleme yapmak istemem ama askeriyeye yakın bir yerde oturuyorum.Haftasonları izin günleri oluyor ki....Yani....Çocuk gezdiren kadınlara bile laf atıyorlar.
Burada kalbinizin sesine kulak vermeniz gerek.Ona olan şey sadakat mi saygı mı sevgi mi bunu bulun.

O muşta o yüzden çarşı izni olmuyo ona olan sadakatim yüzünden bu durumdayım

Bu kadar şey yapmış hala bırakmamıssınız bir süre sonra yattım napim askerdeydim de der

Bu kadar şey yapmış hala bırakmamıssınız bir süre sonra yattım napim askerdeydim de der
Sevince göz kör oluyo sevmesem bu kadar şans vermezdim aldatsa asla devam etmem ki zaten bundan sonra onunla olmaz olmuyo ama başkasıda olmuyo ben başkasının nazını tribine çekemiyorum

Sevince göz kör oluyo sevmesem bu kadar şans vermezdim aldatsa asla devam etmem ki zaten bundan sonra onunla olmaz olmuyo ama başkasıda olmuyo ben başkasının nazını tribine çekemiyorum
İyi de başka kızlara mesaj atması bile aldatma sayılır bana göre imkanı olsa zaten normalde de aldatır Gözün artık bunları görsün bence

Haklısınız aslında bahane hepsi ben bırakmayı düşündüm ama ya pişman olursam diye çok korkuyorum ve tabi arkadaş baskısı askerden gelmesini bekle diyorlar

Acimicaksın bunlara ya ben kafamı çevirip başkasına baksam hemen tokat atardı tripler falan onun yaptıklarını ben hep görmezden geldim çok haklısın
Tokat mı?
Sana tokat mı attı?
Tokat neyin psikolojisiydi peki, kıskançlık psikolojisi mi?
Sana daha fazla yorum yok, devam edersen bu seni daha çok üzer, başka da söyleyecek birşey bulamıyorum.

Toka
Tokat mı?
Sana tokat mı attı?
Sana daha fazla yorum yok, devam edersen bu seni daha çok üzer, başka da söyleyecek birşey bulamıyorum.
Tokat başka bir sebep den dolayı oldu 1 kere ayrıca biraz sakin lütfen ben kararımı verdim ve benim için her şey bitti

Toka
Tokat mı?
Sana tokat mı attı?
Tokat başka bir sebep den dolayı oldu 1 kere ayrıca biraz sakin lütfen ben kararımı verdim ve benim için her şey bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…