Bir bucuk yasinda bebegimle bir narsistten boşanmaya korkuyorum

Gizemavcisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2019
79
100
3
Arkadaşlar çok zor bir süreçten yani 3 yildir süren narsistik bir psikolojik şiddete maruz kalma ve en son öğrendiğim kadarıyla en az 2 yıllık bir aldatilma durumundan sonra boşanma kararı aldım. Bunca şeye rağmen yine de zorla aldım bu kararı artık nasıl beni cokerttiyse. Neyse şimdi ben boşanmak istiyorum ama korkuyorum basaramamaktan. Bu süreçten geçenler bana biraz destek verin çok kötü bir vaziyetteyim🙁

Son düzenleme:
Mesleğiniz var mı? Yani o evden çıktıktan sonra ayaklarınızın üstünde durabilir misiniz? Tek olmasanız bile arkanızda duracak aileniz var mı?

Bebeğin yaşı da küçükmüş... Allah yardımcın olsun.
Ailem destek olur benim.meslegim var ve aldatma olduğu için haklarimi sonuna kadar almayı planlıyorum. Ama beni korkutan bu insanın çok cirkinlesecekolması. Ve hala duygusal olarak etkileneceğimi düşünüyorum. Misal ağlayıp sizlayacak duygu sömürüsü yapacak aileler affet diyecek bi şans ver diyecek. Çocuğum gözümün önüne gelecek baba baba diye arada sayiklayacak. Bunları nasil.kaldiracagim bilmiyorum. Bu kadar adice aldatilmasaydim kabus gibi bir evliligimolmasına rağmen cabalayacktim ama o kadar kötü bor şekilde aldatildimve yok sayildim ki üstüne ustluk çok yoğun bor şekilde psikolojik şiddet gördüm yıkığım resmen.

Aldatıldığınızı nasıl öğrendiniz, bunu yüzüne vurup kavga ettiniz mi, neden korkuyorsunuz.
Evet kavga ettim içimdeki çoğu şeyi döktüm çok şükür. Ama hala inkar ediyor. Zavallı. Beni aptal sanıyor. Beni korkutan boşanmaya kalktığımda her yönden beni vazgeçirmek için cabalamasi ve cirkeflsecek olmasi

Duygusallaşmaya gerek yok. Aldatılmışsın. Psikolojik şiddete maruz kalmışsın. Bunlara rağmen hala ılımlı yaklaşacak aile varsa onlara da cephe al. Bunun savunulacak ve affedilecek bir tarafı yok çünkü. O da istediği kadar duygu sömürüsü yapın. Böyle insanlar her b*ku yer sonra da bir şey olmamış gibi aynı taktiğe başvurur.

Bu süreçte çizginizi bozmayın. Ha affederseniz bugün bunları yapan yarın neler yapmaz, bunu da düşünün. Hayatı kendinize zindan etmeye gerek yok.

Şunu merak ediyorum hamile kaldığınız dönemde her şey güllük gülistanlık mıydı evliliginizde

İlk mesajınızı tekrar düzenleyip altı çizgisiz hale getirebilir misiniz? Böyle okuması zor oluyor. Korkunun ecele faydası yok. İstediği kadar çirkinleşsin, siz dik durdukça ve doğru adımlar attıkça kazanan taraf olursunuz. Allah yardımcınız olsun.

Hayır değildi ama bu kadar kötü olduğunun farkında değildim. Neden sordunuz? Niye hamile kaldım diye suçlamaya mi geldiniz?
Hayır suçlamak gibi bir derdim yok . Sadece bir kez daha görüyorum ki gerçekten herkes kendine neyi layık görüyorsa onu yaşıyor .
Kolaylıklar diliyorum .

Onun yaptığı tüm kötülükleri bir kağıda yazın. Söz davranış his ne varsa, küçük büyük demeden bütün kötü yönlerini yazın ve o kağıdı saklayın.
İçinize acabalar düştüğünde o kağıdı açıp okuyun.
Her çifkefliğe hazır olun çünkü karakteri çirkef. O yüzden asla geri adım atmayın.
Unutmayın ki sizi 2 senedir aldatan 20 sene de aldatır.

Hayır suçlamak gibi bir derdim yok . Sadece bir kez daha görüyorum ki gerçekten herkes kendine neyi layık görüyorsa onu yaşıyor .
Kolaylıklar diliyorum .
Bu yazdığınız çok incitici. Kimse böyle birşey yaşamak istemez ama hayat insanı öyle bir hale getiriyor ki algilariniz bozuluyor. Bazı insanlar kabus gibi bir çocukluk geçirince değerli olduğunu ve kötü muameleyi hak etmediğini icsellestiremiyor. Ve siz hala suçlamıyorum ama bilmem ne diyebiliyorsunuz. Pes...

Son düzenleme:
İlk mesajınızı tekrar düzenleyip altı çizgisiz hale getirebilir misiniz? Böyle okuması zor oluyor. Korkunun ecele faydası yok. İstediği kadar çirkinleşsin, siz dik durdukça ve doğru adımlar attıkça kazanan taraf olursunuz. Allah yardımcınız olsun.
Haklisiniz duzeltiyorum

Bu yazdığınız çok incitici. Kimse böyle birşey yaşamak istemez ama hayat insanı öyle bir hale getiriyor ki algilariniz bozuluyor. Bazı insanlar kabus gibi bir çocukluk geçirince değerli olduğunu ve kötü muameleyi hak etmediğini icsellestiremiyor. Ve siz hala suçlamıyorum ama bilmem ne diye lbiliyorsunuz. Pes...
Nasıl görmek isterseniz öyle görürsünüz. Hepimizin negatif çocukluk anıları var . Turkiyede düzgün bir çocukluk geçirmiş kac kadin vardır? Ama sucu çocukluğumuza atip hayatımızı zorlastiracak kararlar vermeyi biz seçiyoruz .
Bu şekilde kurban psikolojisi ile devam ettikçe farklı şeyler yaşamanın mumkunatinim düşük olduğunu düşünuyorum .
Dediğim gibi herkes kendini layık gördüğü şeyi yaşıyor.
Pes diyip incinmek yerine söylediklerime bir şans vermenizi diliyorum .
Istediğinizi yapabilirsiniz elbette. Ilk mesajda belirttiğim gibi kolaylıklar diliyorum.

Nasıl görmek isterseniz öyle görürsünüz. Hepimizin negatif çocukluk anıları var . Turkiyede düzgün bir çocukluk geçirmiş kac kadin vardır? Ama sucu çocukluğumuza atip hayatımızı zorlastiracak kararlar vermeyi biz seçiyoruz .
Bu şekilde kurban psikolojisi ile devam ettikçe farklı şeyler yaşamanın mumkunatinim düşük olduğunu düşünuyorum .
Dediğim gibi herkes kendini layık gördüğü şeyi yaşıyor.
Pes diyip incinmek yerine söylediklerime bir şans vermenizi diliyorum .
Istediğinizi yapabilirsiniz elbette. Ilk mesajda belirttiğim gibi kolaylıklar diliyorum.
Soyledigjniz seyin icerigi belki olumlu şeyler içeriyor olabilir fakat zamanı ve soylenme bicimi onu cok farklı bir zemine oturtuyor hiç kusura bakmayın. Ben de size biraz empati tavsiye eder ben de size kolaylıklar dilerim

Kolaylıklar diliyorum .

Canı yanıp burada konu açan bir insana bu cümleleri neden kuruyorsunuz?

Arkadaşı yargılamayın...Onun yaşadığını narsist kurbanı olmayanlar anlayamaz...Dışardan bakınca hala mı duygusalsın denir ama iş öyle değil...Kurtulmak çok zor...Ben de o kurbanlardan biriyim ve ben de acı çok çektim...Narsist kurbanını duygusal, fedakar, iyi kalpli kadınlardan seçer ...Manipüle eder yıllarca, sürekli mantığınızşla oynar, bi bakarsın dünyanın en iyisi bi bakarsın adi şerefsiz...

Yaşamayan bilemez içeriden yıkılırsınız, bütün ruhunuz çöker...Anlayamazsınız. .

Back
X