Bir bucuk yasinda bebegimle bir narsistten boşanmaya korkuyorum

Kardeşim hemen boşan geçmişe bakma 2yıl aldatmış çocunun rıskını başkasına vermiş sen neden affedecen sen çocuk büyüdünde ağlayan anne yıkık evlililk psikoloji nasıl olacak çocuk için boşan sağlıklı hayat ver keyke annem babam boşanmadı neden annım korkdu biz hep piskoloj kötü ve bnde boşandm 2. Evlendm mutluym geri adım atma neden mi 1 yapan hep edecek dicek bu zatin bnu affedyr

Dediğiniz kadar basit olsaydı koskoca psikoterapi ekipleri boşu boşuna oluşmuş olurdu. Madem herkes hayatını etkileyecek kararları verirken bu kadar etkin ve çocukluğundan ya da yaşadıklarından bağımsız bir şekilde davranabiliyorsa o zaman bu insanlar ben de dahil salak olsa gerek. Bile isteye kötüyü seciyoruz.

Hala yaptığınız incitici yorumu desteklyeceginize biraz geri adım atmayı deneyebilirsiniz

Uğraşmayın.4tarafı elit insanlarla çevrili Harika hayatı ve herkesinkindin üstün duygusal zekaları olğunu zanneden kişiler bu gibi içinden çıkılması güç durumlarda ezmekten garip zevk alıyorlar.yormayın kendinizi. kendini herkesten üstün tutan bi organizmayla yıllarca uğraşmışsınız zaten.burada yenisine gerek var mı ?

Cocugu niye yaptin diyenler kadar su forumda itici kimse yok benim icin. Aman siz sakin yapmayin zaten.Kocanizla araniz bozuldugunda evladinizin varligini sorgulayacaksaniz yapmayin.Insanlarin hayati yasadiklari farkli farkli.Daha yolun yarisina gelmeden hangi deneyimlerden bahsediyorlar acaba?
Tepeden aşağıya indirecek deneyimlerden bahsetmedikleri kesin.
En güçlü onlar çünkü,en karakterli kadın da onlar,duygularına hayatta yenik düşmezler,mükemmeller.

Çevremde öyle bir erkek var. İlk eşine yapmadığı zulüm kalmadı. 2.eşi o kadar hadsiz ve eli maşalı ki, adam karşısında uysal ve sesi çıkmayan birine döndü. Yani gerçekten bu tarz insanlara katlanmak, kişiliğinizin çöp olmasına kadar gidiyor. Çok yazık, bebeğinizi sağlam bir psikolojiyle büyütemezsiniz. Aldatma olmasa, tedavi olsa keşke diyecektim ama adam resmen herşeyin üzerine bir de mum dikmiş yani.

3 yıldır psikolojik şiddete uğruyorum deyip 1,5 yaşında çocuk sahibi olmak?? Şaka gibisiniz
Atip tutmadan önce konu hakkında biraz bilginiz olsa keşke. Bu tip insanların manipulasyonlarindan haberdar olmadan benim psikojimi nasil ince ince isledigini bilmeden zirvaliyorsunuz. Ayruca ben size cpcuk yapmakla iyi mi ettim kotu mu ettim diye mi sordum yoksa baska bor konuda fikir ve destek mi istedim? Once okudugunuzu anlamayi ogrenin. Sonra bana hayat dersi vermeye curet edebikirsiniz belki

Cocugu niye yaptin diyenler kadar su forumda itici kimse yok benim icin. Aman siz sakin yapmayin zaten.Kocanizla araniz bozuldugunda evladinizin varligini sorgulayacaksaniz yapmayin.Insanlarin hayati yasadiklari farkli farkli.Daha yolun yarisina gelmeden hangi deneyimlerden bahsediyorlar acaba?
Yalnız bu forumda ki kadınlar bunu boşuna sormuyor değil mi ?
Kötü pirinçten iyi pilav olmaz hanımefendi.
Bende 3,5 yıl berbat bir evlilik yaşadım. Ben de çocuğum olsun istedim. Bu normal bir durum mu ? ASLA.
O çocuk doğmuş olsaydı eğer şu an ben çok pişmanlık çekerdim. Böyle berbat bir evliliğe neden çocuk yaptım diye.
Bakın etrafınıza onlarca babasız büyüyen çocuk var hepsi ailesinin kurbanı olmuş.
Çağımızda neden herkes yalnız? Neden herkes bencil ? Bunu hiç düşündünüz mü ?

Ailem destek olur benim.meslegim var ve aldatma olduğu için haklarimi sonuna kadar almayı planlıyorum. Ama beni korkutan bu insanın çok cirkinlesecekolması. Ve hala duygusal olarak etkileneceğimi düşünüyorum. Misal ağlayıp sizlayacak duygu sömürüsü yapacak aileler affet diyecek bi şans ver diyecek. Çocuğum gözümün önüne gelecek baba baba diye arada sayiklayacak. Bunları nasil.kaldiracagim bilmiyorum. Bu kadar adice aldatilmasaydim kabus gibi bir evliligimolmasına rağmen cabalayacktim ama o kadar kötü bor şekilde aldatildimve yok sayildim ki üstüne ustluk çok yoğun bor şekilde psikolojik şiddet gördüm yıkığım resmen.
Bu senin hayatın üzerine çok küçük bir bebeğin var ağlayıp sizlasin sizene siz kendinizi kurtarmaya bakın narsist birini cekmek üzerine aldatilmak çok igrenc bsy kendinizi kurtarın mesleğiniz de varmış cekmek zorunda değilsiniz bebeğiniz daha küçük aglar sızlar susar hem analık hem babalık yaparsınız böyle bir ömür gecerde hâlâ onu çekmek böyle ömür gecmez işte türlü türlü hastalık edinirsiniz sürekli düşünmekten kendinizi kurtarın size affet diyenler sizin hayatınızı yaşasaydı belkide katil olurdu takmayın onları

Ama yetti şu soruda artık. Bi bitin ya.

Degil mi? Hadsizligin geldiği son nokta. Öğrenemedi kimse daha başkalarının sormadiklari kısımlara burun sokmamak gerektiğini. Bir de hala şikayet ederiz toplumumuzun ne kadar meraklı, mudahaleci ve üstüne vazife olmayan konularda fazlaca söz sahibi olmasından.

konu sahibi sizi hatırlıyorum bu kararı almanıza çok sevindim inanın sizin için hayırlı bir şey bu. aldatması bile hayırlı inanın. başka bir odak bulmadan sizi bırakmayacaktı zaten ki sanırım şu an bırakma yanlısı değil ama en azından odağı kaymış inanın bu sizin faydanıza bir şey dediğimi çok ileride anlayacaksınız. yoksa sizin gözünüzü boyamaya ve muhteşem erkekmişçesine rol yapıp sizi bir parazit gibi emmeye devam edecekti.

şu an kötü hissetmeniz normal ama ondan uzaklaşmaya başladıkça nefes almaya başlayacaksınız inanın bu dediğime. belki sıfırdan kendinizi onarmanız ve yeniden ayağa kalkmanız gerecek ama inanın eski halinize yüzde yüz döneceksiniz.

ben 2 sene sonunda tamamen eski benliğime kavuştuğumu içsel ve dışsal olarak özgüvenimi tavan yaptırdığımı söyleyebilirim. nerde o yataktan bile çıkmak istemeyen ben şimdiyse gün içinde hem deli gibi çalışıp spor yapıp evi temizleyebilen mutlu pozitif bakımlı ben inanmazsınız. ama inanın bu günlere gelmem kolay olmadı. sizin de olmayacak yalan söylemeyeceğim. sanırım psikolojik yardım alıyordunuz devam edin almaya ve en önemlisi kendi kendinize yardım edin. siz kendinize yardım ettikçe göreceksiniz ki sizin yaşadığınızı yaşamış kadınlar tarafından bilhassa elinizden tutulacak. ben ailenizin yanınızda olacağını düşünüyorum açıkçası. olmazsa da çok dert değil siz varsınız kendi varlığınız yeter. sakın güçsüz hissetmeyin.

Off Allahım böyle konuları görünce, saniye kaybetmeden yüzüğü atasım geliyor. Umarım böyle konular açmak zorunda kalmam ileride. Allah yardımcın olsun.

Allah yardimciniz olsun. Kolay degil anlayabiliyorum.
Ama her caniniz yandiginda ' simdi yaniyor olabilir, ama son vermezsem bu cileye ilerde daha cok yanacak" deyin.
O adam kim bilir yavrunuzu bile dover.

Şu son yıllarda boşanlar öyle çok arttı ki.. Minicik bebekle boşanan anne babalar.. Yeni jenerasyon için çok üzgünüm gerçekten. Keşke evlenmeden önce çok titizce ölçülüp tartılsa. Veya evlilik tam oturana kadar çocuk yapılmasa.. Ne diyelim olan olmuş. Aldatma şahsen benim için affedilmez bir şey. Bence boşanın. Allah yardımcınız olsun.

Back
X