hımmm şimdi aydınlandım:sm_cool:teşekkür ederimŞenizŞenizŞeniznarinin annesi mustafa narini zorla almış giderken peşinden koştu merdivenlerden yuvarlandı felç oldu eeeee donukluk ne demişler anasına bak kızını al kenarına bak bezini al annesine çekmiş narinde
arkadaşım sende böyle bir güzellik karşısında kim dayanabilirki hemen aşık oldu çok etkilenmiş narinden ders verdiya narineöğretmen biraz safcana hemen nasıl aşık olduki
sizce mustafa narinden vazgeçer mi?
bence dizinin sonunda doktor narin'i kapar.
öyle hissettim. şimdilik mustafa'nın narin'e aşkı ön planda ama alttan alttan narin'le doktor'un yakınlaşması işleniyor. finalde ben öyle birşeyler bekliyorum.
dizideki en masum aşk yaşar'la gülen gül'ün aşkı...
çok şekerler be özeniyorum:asigim:
adını hatırlamıyorumda daha önce sanki başka dizide görmüştüm çıkaramadım ama kim olduğunu oynadığı diziyide oda güzel rol yapıyorKızlar bu dizideki bahar gacısının gerçek adını bilen var mı?
adını hatırlamıyorumda daha önce sanki başka dizide görmüştüm çıkaramadım ama kim olduğunu oynadığı diziyide oda güzel rol yapıyor
sizce mustafa narinden vazgeçer mi?
bence dizinin sonunda doktor narin'i kapar.
öyle hissettim. şimdilik mustafa'nın narin'e aşkı ön planda ama alttan alttan narin'le doktor'un yakınlaşması işleniyor. finalde ben öyle birşeyler bekliyorum.
dizideki en masum aşk yaşar'la gülen gül'ün aşkı...
çok şekerler be özeniyorum:asigim:
tabi çocuk zengin ayağı olmasa bile sever
adını hatırlamıyorumda daha önce sanki başka dizide görmüştüm çıkaramadım ama kim olduğunu oynadığı diziyide oda güzel rol yapıyor
bence de yaşarla gülengül çok tatlı!a.söyle deme kız prenses o kız çok masum geliyor bana para için değil bence gerçekten seviyor!...:asigim:
evet oysa orada daha erkeksi bir roldeydimeltem cumbulla oynadı aşk yakarda a.shapishanede belalısıydı adı ne bilmiyorum ama bu rolleri iyi yapıyo!....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?