- 22 Ocak 2009
- 4.822
- 7
- 158
asiye cok fena zaten,mustafa onu gebertesiye kadar dövüyor kadin yinede mustafam mustafam diye ortalikta dolasiyor.mustafada narinim narinim diye,narinde drum diyecek yakinda...Allahtan dr.baska isim sayiklamiyor.kaydirigubbakcemile3asiye hastanede dediya baharı neden aramıza soktun ay nasıl güldüm,ya insanda az gurur olur sevmiyor mustafa işte seni salak anlasana sizin aranız mı vardı
valla ogluda canim.babali ogullu kadinda da nasil mide varsa...............anaaaaa oğlu da mı oldu?:1shok:kaçırdım ben zap yaparak izliyorum ya tühhh tekrarına bakmak lazımbenneyaptımki ne çamur adam yahu şu mustafa ama babası hak ediyo!....:jeyyar:
asiye cok fena zaten,mustafa onu gebertesiye kadar dövüyor kadin yinede mustafam mustafam diye ortalikta dolasiyor.mustafada narinim narinim diye,narinde drum diyecek yakinda...Allahtan dr.baska isim sayiklamiyor.kaydirigubbakcemile3
valla ogluda canim.babali ogullu kadinda da nasil mide varsa...............
sana katiliyorum,evet bahar babasiyla birlikte olurken surat ifadesini gördüm,mustafayi istiyor,ama babasinin da parasini yiyiyor,buda kadin iste,gurursuz kadin yaniasiye çok patavatsız dayakları patavatsızlığından yiyor yersiz konuşmalarından mustafanın babasıyla birlikte olurken bahar hanım yüzünü ekşitiyordu hiçte istekle berber olmadı çıkarları için başkanla beraber oldu mustafaylada istekli oldu ama çok yanlış babasıyla beraber olup oğluylada olması son derece kınıyorum kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoklava: klava:
dün akşam mustafanın seks sahnelerini yanımda babam olduğu için kapamıştım.şimdi iş yerinden izledimde amanın o ne öle...
bir dizi için fazlacana abartılı buldum...
iyice vıcığını çıkardılar..
mustafamı laf atma fururum senikaydirigubbakcemile3:mymeka:aşığım ben ona ,bizi öylesi bulmazki
vay be merak ettim şimdi bakCADIARZU!kız şu karizmatik psikopatı haklı görüyon ya ne diyem ben sana yaww :1shok:ama harbi karizma yerinde duruyo bakışlar falan hoş!....
gerçekten o karı ne midesizmiş ölee yaa hem baba hem oğul ıyyyy!....:bbo:
yaww ben diziyi de anlayamadım...
hanı mustafa yapamıyodu ( söylemesi ayıp) narin o yuzden kızoglan dı feln...
sonradan asiye bunu uyutunca açıldı mı yanı ? baharla bille olmus pes...
bence narin doktorla yakışıoo yaa
ben narini kimseye yakıştıramıyorum mustafa yakışıklı doktor yakışıklı harun öğretmen bile yağuşuklu narin güzel değil heç birine yakışmıyor kadın oyuncu güzel olaydı mustafa yada doktorun yanıda geldiğinde yakışmadığını konuşmazdık hiç cazibelide değil işvede yok cilvede uyuzluğunamı aşık oluyolar anlayamadım -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
sen bu tiryakilikle doktorluk olursun espiri olsun diye yazıyorum ha kızma sigara içiyorsunya o yüzden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ah toktor ah......
narinin annesi mustafa narini zorla almış giderken peşinden koştu merdivenlerden yuvarlandı felç oldu eeeee donukluk ne demişler anasına bak kızını al kenarına bak bezini al annesine çekmiş narindeben narin'in annesini de çözemedim. ilk başta yataktaydı kadın. hiç hareket edemiyordu. sonra sandalyeye aldılar bir gözleri oynuyordu. şimdi sağa sola dönmeye başladı. yakında ayaklanacak herhalde. hem ne olmuşta öyle felçli kalmış anlamadım. biri beni bu konuda aydınlatırsa sevinirim. annesi anlayamadım gitti. bir de emeğe saygısızlık etmek istemem ama anneyi canlandıran kadın bence rolunun hakkını tam veremiyor. mimikleri zayıf kalıyor. inandırıcı gelmiyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?