yok bee çocuğun kendi parasına tamah ettiği yok. saf saf aşıklar onlar:asigim:tabi çocuk zengin ayağı olmasa bile sever
valla google da arştırdım bulamadım kadının adını. kafama takıldı az daha bakacağım. bulursam yazarım.Kızlar bu dizideki bahar gacısının gerçek adını bilen var mı?
evet oysa orada daha erkeksi bir roldeydi
sen bu tiryakilikle doktorluk olursun espiri olsun diye yazıyorum ha kızma sigara içiyorsunya o yüzden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benim anlayamadigim birsey var,narin mustafanin amca kizi yaa,eee mustafa nin ailesi zenginde,narinin ailesi niye zengin degil.narinin babasi ile mustinin babasi kardes degilmi.sonucta,aslan beyin zenginligi babadan geliyor sanirim.bastan seyretmedim orayi pek anlayamadim.............
o yüzdende mirasi kapti yani,yada miras yönetimi onda anladim canim tsk.......aslan bey daha baskın bi tip o yüsden hep ezmiş kardeşini o yüsden ezik biraz.
ben sigara kullanmıyorum ama sana arkadaşlık etmek istedim arkadaşımyok canım ya neden kızayım.çok seviyom doktoru bi kıslar yurdu vardı dizi ondada oynamıştı oradada çk severdim kendülerini..
beraber gidelim doktora baksana sende yakmışın cigara...-tatlicadiarzu-
buldum şükran ovalı'ymış adı
Evet canım bu kız bez bebek de oynayan Merve kaydirigubbakcemile3
anam saf kız nasıl fettan olmuş hiç tanımadım yawkaydirigubbakcemile3
bahar hanıma dikkat ettimde bez bebekteki oyuncuya benzetemedim tip olarak benzemiyor bez bebekteki oyuncu daha uzun daha zayıf yüz hatları da çökük baharın yüzü daha dolgun geldi asiye çok komikti ya hastanede aramıza o kadını niye soktun diyor mustafa elini bile tutmuyor yanına yaklaştırmıyor asiyeye araymış karı koca ilişkileri yokki zaten narinde mubarek iyilik kelebeği
haklısın canım bende çok güldüm hatta daha önce de yorum yazdım araları varmış gibi bide şey komikti narin çıktıya odadan mustafayla karşılaştı diyorki ona asiye ve bebek için dua edicemkaydirigubbakcemile3şu narine söylesemde bide bana dua etse yalaelaelaelaelaekafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?