Bir Bulut Olsam / Kanal D

tabi çocuk zengin ayağı olmasa bile sever
yok bee çocuğun kendi parasına tamah ettiği yok. saf saf aşıklar onlar:asigim:

Kızlar bu dizideki bahar gacısının gerçek adını bilen var mı?
valla google da arştırdım bulamadım kadının adını. kafama takıldı az daha bakacağım. bulursam yazarım.

buldum şükran ovalı'ymış adı

Son düzenleyen: Moderatör:
benim anlayamadigim birsey var,narin mustafanin amca kizi yaa,eee mustafa nin ailesi zenginde,narinin ailesi niye zengin degil.narinin babasi ile mustinin babasi kardes degilmi.sonucta,aslan beyin zenginligi babadan geliyor sanirim.bastan seyretmedim orayi pek anlayamadim.............

sen bu tiryakilikle doktorluk olursun espiri olsun diye yazıyorum ha kızma sigara içiyorsunya o yüzden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok canım ya neden kızayım.çok seviyom doktoru bi kıslar yurdu vardı dizi ondada oynamıştı oradada çk severdim kendülerini..
beraber gidelim doktora baksana sende yakmışın cigara...-tatlicadiarzu-

aslan bey daha baskın bi tip o yüsden hep ezmiş kardeşini o yüsden ezik biraz.

yok canım ya neden kızayım.çok seviyom doktoru bi kıslar yurdu vardı dizi ondada oynamıştı oradada çk severdim kendülerini..
beraber gidelim doktora baksana sende yakmışın cigara...-tatlicadiarzu-
ben sigara kullanmıyorum ama sana arkadaşlık etmek istedim arkadaşım

Magazin Turu

DıZıDEKı EROTıK SAHNEYE ıNCELEME

Ulusal bir televizyon kanalında yayınlanan 'Bir Bulut Olsam' adlı dizinin Mardin'in Midyat ilçesine bağlı Mercimekli köyündeki Mor Lo'ozor Manastırı'nda yapılan çekimleri olay oldu.

Köylüler ile Sami Mıhellemi Dinler Diller ve Medeniyetler Arası Diyalog Derneği üyelerinin dizideki bir sahnenin erotizm içerdiği, ayrıca bu çekimler sırasında manastırın tahrip edildiği iddiası üzerine Kültür ve Turizm Bakanlığı inceleme başlattı.

Sabah'tan Zeki ış'in haberine göre, Bakanlığın talimatı üzerine Diyarbakır Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü'nde görevli uzmanlar, köyde inceleme yaparak rapor hazırladı. Raporda, film çekimi öncesi ve sonrasında manastırda tahribata yol açaldığı belirtildi. Ancak, raporda erotizm ile ilgili vurgu yapılmadı.

ne gezenti kız ya
bez bebek'te vara.s
aşk yakar'da vara.s
bir bulut olsam'da da var.yasakkelime
kısmetli hatun:roflol:
diğer oyuncular sezonda bir rol zor buluyor.sengözlerimebaksanab
bu maşallah dizi dizi geziyor:roflol::roflol::roflol:
rolünün hakkını veriyor ama helal olsun

ya fragmanından bişey anlayan varmı kızlar mustafa sahip oluyormu narine,ee hani dokunamıyordu buna ,off bide sezon finalıymış,çatlayacam

ayy bana narine sahip oluo gibi geldiii
heyecanlı bi bölümm izleyemicem ertesi gün sınawım war (

bahar hanıma dikkat ettimde bez bebekteki oyuncuya benzetemedim tip olarak benzemiyor bez bebekteki oyuncu daha uzun daha zayıf yüz hatları da çökük baharın yüzü daha dolgun geldi asiye çok komikti ya hastanede aramıza o kadını niye soktun diyor mustafa elini bile tutmuyor yanına yaklaştırmıyor asiyeye araymış karı koca ilişkileri yokki zaten narinde mubarek iyilik kelebeği

haklısın canım bende çok güldüm hatta daha önce de yorum yazdım araları varmış gibi bide şey komikti narin çıktıya odadan mustafayla karşılaştı diyorki ona asiye ve bebek için dua edicemkaydirigubbakcemile3şu narine söylesemde bide bana dua etse yalaelaelaelaelaekafamçokkarıştı

bu kadar iyilik de pes dedirtiyor değil mi gerçekten!:1shok:insanın sinirleri bozuluyor valla!....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…