Rezalet, hangi adam daha rezil bilemedim, al birini vur ötekine
kaç yildir sallaniyon nan doymadinmi daha
sen kalkta azicikta ben sallanim
bence diziyi dizi yapan mustafa çok güzel ya bayılıyorum ben ona
güzel bir film.mustafada cok güzel rol yapiyor.dün bayagi bir acik sahnesi vardi.sansür gelmezse iyidir.
evet oldu.hem oglu hem babasi.cünkü babasi mustafayi narinden bosanmasi icin baski yapti.imam nikahlilar ya.böylelikle mustafa narine bosoldedi ve bunun icin de baharla birlikte olup babasindan intikamini aldi................bencede ya neydi o oyledelikafadulden yalnız bişey sorcam ben2-3 bölümü izleyememiştim dün akşam başladım tekrar izlemeyede,aslan bey baharla beraber oldumu:1shok:
evet oldu.hem oglu hem babasi.cünkü babasi mustafayi narinden bosanmasi icin baski yapti.imam nikahlilar ya.böylelikle mustafa narine bosoldedi ve bunun icin de baharla birlikte olup babasindan intikamini aldi................
TEŞEKKÜR EDERİM MİNİŞ BİZDE NORMAL KANAL D YOK EURO VAR ODA GEÇ BAŞLAYIP GEÇ BİTİYORR BİDE REKLAMLAR FİLMDEN UZUN SÜRÜYOR YA FİTİL OLUYORUMM
evet oldu.hem oglu hem babasi.cünkü babasi mustafayi narinden bosanmasi icin baski yapti.imam nikahlilar ya.böylelikle mustafa narine bosoldedi ve bunun icin de baharla birlikte olup babasindan intikamini aldi................
anaaaaa oğlu da mı oldu?:1shok:kaçırdım ben zap yaparak izliyorum ya tühhh tekrarına bakmak lazımbenneyaptımki ne çamur adam yahu şu mustafa ama babası hak ediyo!....:jeyyar:
rica ederim anemoncum..ay evet çok geç bitiyor..normal d'de 12buçukta bitiyor..biraz erkene alsınlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?