Bir Bulut Olsam / Kanal D

ya kızlar bu mustafanın ailesi neden narini istemiyor ki
yada istemedi tamam zamanında zorla evlendirmişler imam nikahıyla filan neden şimdi istemiyorlar anlamadım

mustafa ateşşş gibi diyor ya bahar açarrr....
bende mustafayı çok begeniyorumm..

kızlarr akşam uyuya kaldım sonunu kaçırdımm izleyen arkadaştan rica ediyorum özetleyebilir mi?ama ateşli bölümünü kaçırmadımm o neydi öylee:1shok:bakmaya utandımm yaww

anemoncummm

narin anasıyla sahildeyken mustafa da arkasında duruyordu orda bitti

TEŞEKKÜR EDERıM MıNıŞ BıZDE NORMAL KANAL D YOK EURO VAR ODA GEÇ BAŞLAYIP GEÇ BıTıYORR BıDE REKLAMLAR FıLMDEN UZUN SÜRÜYOR YA FıTıL OLUYORUMM

güzel bir film.mustafada cok güzel rol yapiyor.dün bayagi bir acik sahnesi vardi.sansür gelmezse iyidir.

bencede ya neydi o oyledelikafadulden yalnız bişey sorcam ben2-3 bölümü izleyememiştim dün akşam başladım tekrar izlemeyede,aslan bey baharla beraber oldumu:1shok:

bencede ya neydi o oyledelikafadulden yalnız bişey sorcam ben2-3 bölümü izleyememiştim dün akşam başladım tekrar izlemeyede,aslan bey baharla beraber oldumu:1shok:
evet oldu.hem oglu hem babasi.cünkü babasi mustafayi narinden bosanmasi icin baski yapti.imam nikahlilar ya.böylelikle mustafa narine bosoldedi ve bunun icin de baharla birlikte olup babasindan intikamini aldi................

evet oldu.hem oglu hem babasi.cünkü babasi mustafayi narinden bosanmasi icin baski yapti.imam nikahlilar ya.böylelikle mustafa narine bosoldedi ve bunun icin de baharla birlikte olup babasindan intikamini aldi................

asiye hastanede dediya baharı neden aramıza soktun ay nasıl güldüm,ya insanda az gurur olur sevmiyor mustafa işte seni salak anlasana sizin aranız mı vardı

TEŞEKKÜR EDERİM MİNİŞ BİZDE NORMAL KANAL D YOK EURO VAR ODA GEÇ BAŞLAYIP GEÇ BİTİYORR BİDE REKLAMLAR FİLMDEN UZUN SÜRÜYOR YA FİTİL OLUYORUMM

rica ederim anemoncum..ay evet çok geç bitiyor..normal d'de 12buçukta bitiyor..biraz erkene alsınlarr

anaaaaa oğlu da mı oldu?:1shok:kaçırdım ben zap yaparak izliyorum ya tühhh tekrarına bakmak lazımbenneyaptımki ne çamur adam yahu şu mustafa ama babası hak ediyo!....:jeyyar:

kızlar şimcik ben sonlarını kaçırdığım için pek anlayamadım..aslan bey baharla birlikte oldu mustafada oldu ama intikam için ne alakası var aslan bey birlikte olduğunu bilmediği sürece intikamın pek bi anlamı yok bide narin harun öğretmeni seviyor galiba bide bu bölümde makyaj yapmışlar yavaş yavaş güzelleştircekler bide o entarileri atsa üzerinden daha da güzel olcak...ve asiye ye bişey oldumu uykulu uykulu biraz baktım hastanedeydi ama çoçuğuna bişey oldumu anlayamadımm ..

bide soruu sorayım tam olsun sizce narin harun öğretmenle evlenecek mi?

anaaaaa oğlu da mı oldu?:1shok:kaçırdım ben zap yaparak izliyorum ya tühhh tekrarına bakmak lazımbenneyaptımki ne çamur adam yahu şu mustafa ama babası hak ediyo!....:jeyyar:

mustafamı laf atma fururum senikaydirigubbakcemile3:mymeka:aşığım ben ona ,bizi öylesi bulmazki

rica ederim anemoncum..ay evet çok geç bitiyor..normal d'de 12buçukta bitiyor..biraz erkene alsınlarr

almasınlar ya ben işten çok geç çıkıyorum akşam zar zor yetiştim artık bi reklam arasında yemek yedim,bir reklam arasında duş aldım vs vs kaydirigubbakcemile3

dün akşam mustafanın seks sahnelerini yanımda babam olduğu için kapamıştım.şimdi iş yerinden izledimde amanın o ne öle...
bir dizi için fazlacana abartılı buldum...
iyice vıcığını çıkardılar..

yaww ben diziyi de anlayamadım...
hanı mustafa yapamıyodu ( söylemesi ayıp) narin o yuzden kızoglan dı feln...

sonradan asiye bunu uyutunca açıldı mı yanı ? baharla bille olmus pes...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…