Bir Bulut Olsam / Kanal D

kardelencımm bende bıtmesını hıc ıstemıyodum
yaz aksamları gecmıyo baska turlu ya

aynen
ama sakın ola iş olayı olmadan ewlenmeyın
benden tawsıye

ay ask olsun kızlaaarrr
ayde muhabbetınızı acın
ben uyarım

fınal ıyıydı emme
yenıden baslayana kadar
bız ne edecez

aha işte bi türlü anlayamadıgım bi dizi daha bitsin yaniiii geçen gördüm sevinmiştim final die ama sezon finaliymişş kaydirigubbakcemile3

kızlar neden hep dizileri bitirirken işte ya final bölümünde yada sezon finallerde düğün yapılır anlamamki?
bütün dizilerde böyle.
birileri evlenir mutlaka.
genco,dünkü biten dudaktan kalbe,işte bir bulut olsam,binbir gece daha aklıma gelmiyor ama hepsi ole
biri de değişik bitirsin ya

mustafa baktı narin elden gidiyor nöbet falan vız geldi
doktorda sevgilisi var ilk bölümlerde kız göründü sonradan yok oldu bari o ilişkini bitir o kızada yazık sonra pasif kaldı harun öğretmen narinle gönil bağın varmı diye sordu doktora oda var diyemedi herşeye cesurca atlayan doktor var ulen seviyorum diyemedi bu konuda harun öğretmen cesur davrandı ölümü göze aldı mustafa kaçırdı harunu yılmadı kararlı davrandı elinden geleni yaptı doktor bence boşuna koşturuyor

gerçekten doktor bu konuda pasif davrandı ama sanırım narine zarar gelmesini istemediği için a.smustafanın manyaklığını ve ordaki töreleri bildiği için temkinli yalkaştıCADIARZUöğretmen şaşkın aşık hemen daldı olaya kaydirigubbakcemileçok akıllıca davranmadı adam onu öldürmeye götürdü o gitti düğün yaptı hiç tedbir almadı şaşkın!...fisfisfis

demek ki ancak bu kadar yaratıcılar heyecan yaratmak ve ilgi çekmek konusunda!...yerimseniben

kızlar ya öyle bir sezon finalıydıki bana çok malzeme çıktı konuşacak eleştirecek zaten sezon arasında ancak yeter bana :))

evet seviyorum :asigim:diyemedi yaa:mymeka: :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…