kızlar neden hep dizileri bitirirken işte ya final bölümünde yada sezon finallerde düğün yapılır anlamamki?
bütün dizilerde böyle.
birileri evlenir mutlaka.
genco,dünkü biten dudaktan kalbe,işte bir bulut olsam,binbir gece daha aklıma gelmiyor ama hepsi ole
biri de değişik bitirsin ya
finallerin içinde inanki menekşe ile halili tek geçerim ya süperdi 1 hfata ağlattı beni
kızlar ya iki hft önce bir bulut olsam' da mustafa o şarkıcı kadının odasına gitti ya
o nebiçim bi sahneydi öle ya kanalı değiştirmek zorunda kaldım kardeşim fln izliyoduk
çok abartmışlar ya ne gerek vardı ki çok yadırgadım...
kızlar ya iki hft önce bir bulut olsam' da mustafa o şarkıcı kadının odasına gitti ya
o nebiçim bi sahneydi öle ya kanalı değiştirmek zorunda kaldım kardeşim fln izliyoduk
çok abartmışlar ya ne gerek vardı ki çok yadırgadım...
evet ya uzattılarda uzattılar külodunu gösteriyor yok bilmem ne gerisini biz anlardık
Dizi bence birçok ıvır zıvır diziden daha iyiydi ama tuhaf bir zamanda başladı.Geç saatlere aldılar falan harcandı bence.Bu arada bahsettiğiniz sahne gerçekten tuhaftı.Ben gidişata yakıştıramadım doğrusu.
çok zayıfta ondan belki gözleri çıkmış ağzı kocaman gözüküyor tahta gibi sıfır bedene yakınmelisa sözen 85 doğumluymuş kızlar ya dizide daha yaşlı gözükmüyormu sizcede
çok zayıfta ondan belki gözleri çıkmış ağzı kocaman gözüküyor tahta gibi sıfır bedene yakın
çok zayıfta ondan belki gözleri çıkmış ağzı kocaman gözüküyor tahta gibi sıfır bedene yakın
esmer ya bide onunda etkisi var sanırım
narin ve mustafa gerçek hayatta sevgililermiş..
bencede daha büyük duruor melisa özen
büyük gösteriyolar diyosunda arkadaşım dizide kıza doğum günü yaptılar daha önsekizine yeni girdi daha onsekiz onsekizevet zayıf ve esmer o yüzden öyle gözüküyor!a.sekranda daha büyük gösteriyorlar gerçekte öyle değildir!...:1no2:
ayyokızlamı sevgiliymiş diziyi seviyorum ama onun yüzenden izleyesim gelmiyo
yaşıda 30 gibi duruyo birde ortada kız yokmuş gibi 3 tane erkek peşinde
diziye hiç yakışmamış bence
bencede yani güzel görmesek inanıcaz kaydirigubbakcemile3
gören aşık oluyor :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?