Bir Bulut Olsam / Kanal D

finallerin içinde inanki menekşe ile halili tek geçerim ya süperdi 1 hfata ağlattı beni

finallerin içinde inanki menekşe ile halili tek geçerim ya süperdi 1 hfata ağlattı beni

canım ben bilmiyorum o nasıl bitti diye ya dizi yi izledim o kadar sonunu izlemedim bak sen söyleyince hatırladım hep izlicem izlicem dedim ama fırsatım olmadı bana kısa bir özet geçer misin

selam kızlarrr
bebişimm ewet hamıleyım
darısı olmayan herkese sana da boll bol dua edıcem
ınsallah en kısa zamanda allah sızlerede bırer melek nasıp eder

su prensi cnm bence anlatmım hiç dizi izleden izle bence ben anlatırsam o güzelim duygusu kalmaz ama halil ölmüştü babasıda ama cenazede menekşenin arkasında duruyodu menekşe niye ağlıyosun diyodu çok acıklıydı ya menekşede hamileydi halilden bosnadaki köprüde bitti halilin hayal etti fiallan offffffff offfff yine depreştim hayatım ya offfffffff

kızlar ya iki hft önce bir bulut olsam' da mustafa o şarkıcı kadının odasına gitti ya
o nebiçim bi sahneydi öle ya kanalı değiştirmek zorunda kaldım kardeşim fln izliyoduk
çok abartmışlar ya ne gerek vardı ki çok yadırgadım...

yaww şu sahneyi herkes konuşuyor!CADIARZU netten bakacam merak ettim!zaten diziler artık ar namus tertemiz oldu herşey fora!...:1shok:

evet ya uzattılarda uzattılar külodunu gösteriyor yok bilmem ne gerisini biz anlardık

Dizi bence birçok ıvır zıvır diziden daha iyiydi ama tuhaf bir zamanda başladı.Geç saatlere aldılar falan harcandı bence.Bu arada bahsettiğiniz sahne gerçekten tuhaftı.Ben gidişata yakıştıramadım doğrusu.

bide mardin bildiğiniz gibi değişik medeniyetlere tanık olmuş,birçok dinin olduğu bir şehir madem diziyi mardinde çekiyorsunuz az çok biraz bahsetseler kıyafetleriyle felan ama nerde sadece mayın olarak geçiyor mardin sılada en azından kıyafetler takılar ön plana çıkıyordu

sonunda ben de izledim o sahneyi!-tatlicadiarzu-yani götürmüşler olayı ne diyeyim!...

melisa sözen 85 doğumluymuş kızlar ya dizide daha yaşlı gözükmüyormu sizcede

narin ve mustafa gerçek hayatta sevgililermiş..
bencede daha büyük duruor melisa özen

ayyokızlamı sevgiliymiş diziyi seviyorum ama onun yüzenden izleyesim gelmiyo
yaşıda 30 gibi duruyo birde ortada kız yokmuş gibi 3 tane erkek peşinde
diziye hiç yakışmamış bence

ayyokızlamı sevgiliymiş diziyi seviyorum ama onun yüzenden izleyesim gelmiyo
yaşıda 30 gibi duruyo birde ortada kız yokmuş gibi 3 tane erkek peşinde
diziye hiç yakışmamış bence

bencede yani güzel görmesek inanıcaz kaydirigubbakcemile3
gören aşık oluyor :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…