Bir Bulut Olsam / Kanal D

bencede ayakkabı sahnesi hoştu o kızda ammacadaloz üzüldüm haline sevilmemek gerdek beklerken tekme yemekte kötü fragmanıda izleyemedim kardeş yaşar iyi biriydi ölürse kötü olur yazık

3. Bölüm Fragmanı

[dailymotion]video/x8joqu_bir-bulut-olsam-3bolum-fragmany-9-m_shortfilms[/dailymotion]

ya dizinin müzikleri çok güzel bi bakacam ntte bulabilirmiyim,bu arada narin çok güzel bir rol yapmış ama çirkin güzel tartışmaları yersiz aşk bu kimin kimi seveceği belli olurmu çevremizde yokmu çok öirkin kızların büyük bir tutkuyla sevildiği,önemli olması oyunculuğu olması birde mustafa ona ulaşamamış yani onun gözünde dahada değerlidir hep öyle olmazmı

adam kafayı yemiş niye bu kadar narine tukunluk derecesinde takmış aşık olmuş anlamadım yani herşey güzellik değil sanırım ah türkan şorayın zamanında olacaktı bu dizi narin rolünü türkan şoray oynayacaktı ah ne yakışırdı dila hanımda türkan şoraya bayılıyorum izledikçe bıkmayacağım bir film

2. bölüm süperdi..Çok beğendim, dizi git gide dahada güzel olacak eminim..
Raytinglerde uçmuş durumda dizi birinci...

1 BIR BULUT OLSAM KAND 9,16% 24,94%
2 ELVEDA RUMELI ATV 8,74% 21,32%
3 ARKA SOKAKLAR KAND 8,14% 20,31%
4 UGUR DUNDAR''LA STAR HABER STAR 8,00% 24,87%
5 SON BAHAR STAR 6,87% 16,79%
6 M.ALI BIRAND''LA KANAL D ANA HABER KAND 6,17% 19,73%
7 GUNUN OLAYI STAR 5,94% 19,43%
8 YEMEKTEYIZ SHOW 5,92% 22,36%
9 YOL ARKADASIM STAR 5,80% 18,56%
10 YEMEKTEYIZ (BASLIYOR)-PT SHOW

Bende seyrettim.Dizideki Mustafa rolündeki sanırım Engin

sara hastası rolünü çok güzel oynamış.

Başarılı buldum.

dizi gerçekten benimd ehoşuma gitti ama
biraz geç çıkarıyorlar ya
keşke daha erken saatte olsa.

birde arkadaşlar dizinin müziğide dinliyecegimiz bir
adres koyarmısınız
ben netten araştırdım ama bulamadım
müzikte çok hoş valla.

Dizi super gercekten. Cok basarili oyunculari war. Yanliz Narin yerine baska bir oyuncu yokmuydu ya. Onu pek yakistiramadim.

ah bencede narin rolünü başkası oynamalıydı narin kuma rolünde oynasada olurdu yani yeni gelinin rolünde

Bende narini başrolde beğenmiyorum, peki kızlar sizce kim olsaydı cuk otururdu bu role.. Benim fikrim Nehir erdoğan olabilirdi yada şu bi istanbul masalındaki kız Ahu türkpençe

NARıN ıÇıN ıMAJ DEĞıŞTıRDı(KELEBEK)
Kanal D'de yayınlanan ve Meral Okay'ın senaristliğini yaptığı 'Bir Bulut Olsam' dizisinde Narin'i oynayan Melisa Sözen, Mardin Midyat'taki çekimlerin çok keyfili, huzurlu ve heyecanlı geçtiğini anlattı. Bıçak Sırtı dizisi için 10 kilo alan Melisa Sözen, 'Bir Bulut Olsam'da aldığı kiloları vermiş olarak kamera karşısına geçti.Dizide görüntüsünde de bazı değişiklikler yapılan Melisa Sözen, bunları şöyle anlattı:"Saçlarıma kaynak yapıldı ve kakül kesildi. Kaşlar kalınlaştı. Aynaya bakınca ilk başta biraz garip geldi ama kendime alıştım."

Son düzenleme:
ya ben bu diziyi anlayamiyorum..neden mustafyla evlendi narin neden aslan bey narini istemiyor ve kardesine kötü davraniyor bunlari anlayamadim birde narin mustafayi seviyor mu acaba

Yalnız ben şu şaşı safiyeye bitiyorum..:)))))
ıyileştinmi kız çırpı
Aman sen sus hımbıl

Mustafa Narin için karım diyor ama

nasıl oluyor da birlikte olmuyorlar onu anlamadım.

narin birlikte olmak istemiyor ahırda banyo yaparken mustafa geldi yaklaşımda bulundu narine narinde gaz lambasını devirdi yangın çıktı mustafada narini kendine bağladı ikimiz beraber yanacağız dedi evdekiler yangını farkettiler söndürdüler yangını mustafanın babası narini suçladı mustafa onun suçu yok falan dedi saplantı halinde aşık narine sahip olamıyo ondanmıdır bilimez

Tamam bende seyrediyorum diziyi de

ondan dolayı kafam karıştı.Narin sonuçta

Okadar güçlü bir kadın değil,Mustafa da

agresif dediğini yapan bir tip.2 sene evli

yaşayıpta birlikte olmamaları biraz enteresan.

Diziyi beğendim aslında .

istediğini yapamıyo işte sinirlenince nöbet geçiriyo narinde istemeyerek onu sinir ediyo zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…