Bir Bulut Olsam / Kanal D

ya narin nasıl değişti böyle önceden ezik büzük bişeydi vur kafasına al ekmegini .. şimdi kendine güveni gelmiş kızın .. mustafanın babasıda ne fena adam yaa çirkin ördek bahar için neler yapıo karısını bi kere bile aramadı bide baharı eve getirdi şimdi karısıda gelir aynı anda olaya bak mustafaylada iyi fingirder artık ..

bir narin klasiği sakın üzülmeyin kızlar bu narin kedi gibi 9 canlı

noldu ya ben sonunu kaçırdım mustafa en son doktora silah tutuyodu gerisini izleyemedim .. bide kına gecesinde narindemi vuruldu yaa bu sefer ölür heralde zaten kafasında bi kursun var ..

noldu ya ben sonunu kaçırdım mustafa en son doktora silah tutuyodu gerisini izleyemedim .. bide kına gecesinde narindemi vuruldu yaa bu sefer ölür heralde zaten kafasında bi kursun var ..

ölmez o ölmez 9 canlı. o ölürse film biter zaten kaydirigubbakcemile3 doktora silahı tuttu sonra reklam girdi, sonrada o evlenen kızın amcasının oğlu geldi herkesi vurdu bu saldırı 6 ay öncesinde doğuda gerçeği yaşanan bi olaydan esinlenilmiş heralde düğünde birsürü kişi ölmştü :1no2:

narinin üzerine en son birisi atladı çok komikti kadın vurulmasa bile o üzerine atlayan kadın canını çıkarcaktı neredeyse kaydirigubbakcemile3

aslında narin çok fena, çocuk başkasından, başkasıyla evli ve başka bi adamı seviyor yani 3 adam var hayatında ve filmi izlerken nedense narini haklı görüyorz akannehir gerçek hayatta bi arkadışımz böyle olsaydı pislik bu kadn derdik, madem doktoru seviyosn öğretmene hayır deseydin, amcasının oğlu tecavüz ederken kılı bile kıpırdamadı lmaz: saf köylü gibi ama çok fena aslında.

babalarıda çok kötü birisi karısını bir kalemde sildi hem suçlu hem güçlü çok gıcık adam kimseyi düşünmüyor herşeyini satıp baharla kaçıp paraları yiyecek bahardada o göz varya paraları ele geçirse vurur tekmeyi adama hemen mallarına ihtiyati tedbir kararı uygularsalar satamaz uyuz bahar ne kadar yüzssüz hem babasıyla hem oğlunyla yattı sinir narinde ölmesede erken doğurur artık biri üstüne atladı çocuk çıkmadıysada iyidir yani bu arada asiye kötü huyluda olsa güzel cazibeli kadın kocasınada aşık çok güzel dedi sana yaklaşırsa baharı parçalarım aslında öyle olmak lazım taviz verdikçe böyle kadınlara fırsat doğuyor

madem doktoru seviyor haruna niye evet dedi mustafaya direnmedi bile narin karışık biri yaaa:mymeka:

ay ben bu haruna uyuz oluyorum
ne saniyor kendini bu böyle be
fatmaya fatma diyor insan bi fatma abla filan der
herkese istedigi gibi bagirip cagiriyor... pek bi degisti bir yerleri kalkti...

pek takip edemiyorum diziyi zaten ama herhalde narinde artik haruna karsi bos.... niye daha fazla kendini hirpalatiyorsa

ben uyuz olmaya başladım bu narine.
benim gibi düşünen var mı acep?
kocası nerde o nerdeee.
o kurşundan sonra bebek ölür sanmıştım ama bişey olmamış.
asiyenin dediği gibi kurşun yiye yiye kurşun manyağı oldu yine ölmedi

harunu zıvanadan çıkaran narinkaydirigubbakcemile3
tayini çıktı narin hanım anamaı babamı bırakıp gidemem dedi lmaz:
işe girdi kocasnın haberi yok . adam eşek başımı orda

tayini cikmadan narin fabrikaya girmeden önce harun bagirip cagirmaya basladi ben öyle biliyorum....
daha mustafanin kardesinin dügünü oldugu zamanlarda bagirip cagiriyordu kiza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…