bende bakkal kadına bayılıyorum ya :)
aslında narin çok fena, çocuk başkasından, başkasıyla evli ve başka bi adamı seviyor yani 3 adam var hayatında ve filmi izlerken nedense narini haklı görüyorz akannehir gerçek hayatta bi arkadışımz böyle olsaydı pislik bu kadn derdik, madem doktoru seviyosn öğretmene hayır deseydin, amcasının oğlu tecavüz ederken kılı bile kıpırdamadılmaz: saf köylü gibi ama çok fena aslında.
madem doktoru seviyor haruna niye evet dedi mustafaya direnmedi bile narin karışık biri yaaa:mymeka:
Mustafa ve Asiye için seyrediyorum diziyi..İkisi de çok güzel rol yapıyo..opuyorumnanaktan
Narin:bbo:
asiyede mustafanın annesi gidince meydan bize kaldı diyordu ama bahar gelince deliye döndü ama bahara dar ediyo konağı baharda ne yüzsüz evin hanımı gidbilir boşanmadan nasıl o eve o yatağa yatarsın utanmaz biryanda mustafada gözü o konaktan anneleri gitmekle hata yaptı asıl gidecek olan kocasıyla bahardı narin bakalım çocuk doğunca napacak baya akıllandı ama çocuğu harundan demesi çok yalnış mustafadan olursa kurtulamam mustafadan diye harundan diyor ne var sanki mustafa gibi seven biri var nasıl sevemez anlayamıyorum narin doğru davransaydı mustafayla asiyeyi evlendirmezlerdi mustafayı zorladılar asiyeyle evlenmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?