Bir Bulut Olsam / Kanal D

ne olursa olsun sonuçta kocası o.tabi harunda ayrı bi dengesiz o ayrı tabi.(ama mümkün değil geçemez mustafa'yı)
ilk sezon böyle değildi narin. dişlenmiş baya.
bide ikide bir doktora gidiyo ya uyuz oluyorum.

harun ilk başlarda çok masum görünüyordu görünüşe aldanmamak lazımmış demek narin haruna nasıl davransa hak ediyor zaten boşanacaklardı narin kafada bitirdi evliliğini zaten hiç evli olamadılar harun narine tecavüz etti hiçte iyi biri değilmiş resim yapmaklada iş bitmiyormui doktorun annesi mustafadan başka aşık göremiyorum dediya gerçektende doğru doktor mıy mıy mıy aşık guya insan sevdimi herşeyi göze almalı mustafa gibi birde düriye hanım bahara tokat attıya süperdi onun saçından sürükliyerek konaktan atsa süper olacak asiye hala favorim süper bahara dar ediyo konağı mustafanın hareketlerine bayılıyorum tavırları hakedenlere süperde masulara yalnış davranıyor tabi mustafanın kardeşi hakkında evliliği hakkında yazarlar daha bir çalışma gösteremediler

mustafa-tamam seni çözcem bağlamayacam artık.. narin..anladın değil mi...burdan benden gidişin yok artık..ben nerdeysem sen ordasın.. biliyorum çok canımız yandı...sen de bir kurşun var ... bende de...ama senin bana açtığın kaç yara var biliyor musun...ben paramparça oldum narin..dedim ki bitsin bu acı artık....bu düğün bizim cenazemiz olsun dedim...seni vurdum.. öldürmek istedim .. son kurşunu da kafama sıkıp senle gelecektim ... kaydirigubbakcemile3

Serdar: Ne oldu bu gun fabrikada..?
Narin: Bekledim bekledim geldim..
Serdar:Yarin?
Narin: Gene bekliyecegim.
Serdar: Gozlerin parliyor... Iyi geceler
Narin: Iyi geceler..

Patron: Ne istiyorsun..
narin: Siz cahatmisiniz..
Patron: Tamam ben cahartim.. onu soruyorum ..ne isyorsun .. derdin ne senin..
Narin: Isimi geri istiyorum
Patron: Fabrikadaki kadinlari kiskirtmisin.. iceri kazan gibi kayniyor.. herkes boyle yapasa.. nasil calisacak burasi?
Narin: Haksizlik yapmayin ozaman.. niye cikardin beni isten? kockoca adamsin.. fabrikalar yapmisin herseyin var..
he heyyytttt dişli kadınnnnnnnnnnn saf görünümlü ama 3 erkekli kadınnnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Mustafa ve Asiye için seyrediyorum diziyi..ıkisi de çok güzel rol yapıyo..opuyorumnanaktan

Narin:bbo:

madem doktoru seviyor haruna niye evet dedi mustafaya direnmedi bile narin karışık biri yaaa:mymeka:

Ben Narinin kimi sevdiğini hiç anlayamadımCADIARZU

Asiye geçen bölümde -Bahar Temizliği- yapcam dedi ya orda koptum:roflol:

asiyede mustafanın annesi gidince meydan bize kaldı diyordu ama bahar gelince deliye döndü ama bahara dar ediyo konağı baharda ne yüzsüz evin hanımı gidbilir boşanmadan nasıl o eve o yatağa yatarsın utanmaz biryanda mustafada gözü o konaktan anneleri gitmekle hata yaptı asıl gidecek olan kocasıyla bahardı narin bakalım çocuk doğunca napacak baya akıllandı ama çocuğu harundan demesi çok yalnış mustafadan olursa kurtulamam mustafadan diye harundan diyor ne var sanki mustafa gibi seven biri var nasıl sevemez anlayamıyorum narin doğru davransaydı mustafayla asiyeyi evlendirmezlerdi mustafayı zorladılar asiyeyle evlenmesi için

mustafa amcasının oğluya ondan istemedi heralde kafamçokkarıştı narin ne istediğini bilmiyor saftirik kaydirigubbakcemile3

bakkal safiyeye hastayim varya bide asiye ye mustafaya en cok yakisan asiye bence ikiside ayni kafadan ikiside delikaydirigubbakcemile3

Evet ya bakkal da çok tatlı...kaydirigubbakcemile3

ılk bölümdü sanırım mustafanın kardeşi askerden tek bacağı kopmuş olarak geldi..Bu bakkal onu görünce nolcak canım benimde tek gözüm yok demişti..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…