Bir Bulut Olsam / Kanal D

bakkal tatlıda bir onla ilgili bişey yazamadılar bir ara biri ilgilenmişti dul zengin diye falan ama bişey çıkmadı bakkal lafı oturtuyor asiyenin annesine ilk evlendiğinde asiyede neydi öyle taşı bakalım taşı altınları eşyaları annesini evine taşıdı durdu

Son düzenleme:
amcasının oğlu diye istemedi ama doktoru seviyor doktorda mıymıntının teki yardıma gelince yapıyor herşeyi ama şka gelince pısırık harunu hiç sayma mecbur ettiler narini harunla evlenmeye doktora çok yalvardı narin bişey diyeceğin varmı falan doktor mıymıntı cesaretsiz en cesur mustafa doktorla harunu toplasan çarpsan bir mustafa etmezler cesaret azim onda hiçbişeyi hiçkimseyi takmıyor sevdinmi öyle yürekli olmalı insan

23. Bölüm Özet

Narin’in bebeği dünyaya geliyor ama…

Narin’in bebeği erken doğumla dünyaya geliyor ama onun bu mutluluğu uzun sürmüyor. Narin, artık Aslan Bulut ve ailesinin mal varlığına ortak olmuştur. Bu ortaklık Bulut ailesini şok etse de, Mustafa, Narin’in ortak olmasından çok mutludur. Eğer yeri yurdu Mustafa’nın yanında olacaksa Mustafa her şeye razıdır.
Harun artık sona gelmiştir, her geçen gün ondan habersiz gelişen olaylara tahammülü kalmamıştır. Narin’e kesin tavrını koyup Güzelyurt’tan gideceklerini söyler. Narin ise arkadaşlarına veda etmek için son kez işe gider. Bunu öğrenen Harun fabrikaya gider ve Narin’i hırpalar. Bu üzüntü sonucu Narin fabrikada erken doğum yapar.
Mustafa, Dr. Serdar’ın kamp alanını dağıtmaya ve onları oradan kovmaya kararlıdır. Mustafa iş makineleriyle kamp alanını yerle bir eder. Serdar yıkımı görünce delirir ve Mustafa’yla kavgaya tutuşurlar.
Harun ailesi ile Söke’ye dönmek için bütün hazırlıkları tamamlar. Her şeyi hazırlamıştır. Narin gelmeyeceğini söylediğinde Harun çıldırır ve oğlunu alır, çıkar ve gider. Oğlunun kaçırılmasına engel olamayan Narin’in haykırışları havada yankılanır. Duriye, Mustafa’yı arar ve yardım ister. Mustafa küçük bebeğin peşine düşer. Ancak yolda onu korkunç bir manzara beklemektedir. Mustafa yıkılır.

Bu Mustafayı bekleyen korkunç manzara ne acaba:gitme:

Yoksa bebeğe bi şey mi olcak:gitme:

Harunada iyice sinir olmaya başladım:mymeka:

İlk bölümdü sanırım mustafanın kardeşi askerden tek bacağı kopmuş olarak geldi..Bu bakkal onu görünce nolcak canım benimde tek gözüm yok demişti..kaydirigubbakcemile3

gerçekten öyle mi dedi ben hiç farketmemişim yaakaydirigubbakcemile3

acaba harun kaçarken trafik kazasımı yapacak yapsada harun ölürse ölsünde narinin bebeği kurtulsun yazık bebk yeni olmuş etrafındaki piskopatlar yüzünden erkenden ölecek öyle olmaz umarım

ben baştan beri beğenerek izliyorum tek beğenmediğim narindi onun yerine başka bir oyuncu daha iyi olurdu çünkü bu kızı gören aşık oluyor bari ahım şahım güzelliği olaydıda aşık olmaları normal derdim aşık olanlarda gayet yakışıklı tipler aşık olanlarda narin ayarında tipler olsaydı neyse

Bu hafta dizinin karşısında starda fb nin maçı varmış..Kocalarla kavga çıkcakkaydirigubbakcemile3

ay bu narin niye bu kadar cabik doguryuyor ya daha karni bile cikmamisti gecen hafta
ayrica mustafanin karsilasacagi manzarayi bende acayip merak ettim ama kizlar bence hic heveslenmeyin bu hafta ögrenemeyiz kesin orda diziyi bitirirler

cok sükür ki esim galatasaray ve milli maclar haricinde mac seyretmezŞeniz

mustafanın narine bakışlarına bayılıyorum ne kadar gerçekçi bakıyor bebeğin kendinden olduğunu bilmeye hakkı var bence yazık ya dizilerdede nedense hep bebekler kimden olduğu gizleniyor çok saçma unutulmazda gizleniyor edanın bebeği ezelde ayşanın bebeği ezelden gizleniyor narinde gizliyor mustafadan olduğunu ayrıca kış masalındada esmerden çaldılar esmerden gizliyolar bebeğini ne olacak bu çocukların hali yazıkya

ne çabuk doğurdu ya saçmalığa bak, 9ay geçseydi narinin kocası köyde olurdu, çünki 9 ay sonra okullar tatil olur, adam hala okula gdio çok saçma olmş sanki 2 aylık doğurdu kadın, bide doğurur doğurmaz ayağa kalkıp oraya buraya gitmeye başladı delimi ne yat bi lohusa kadın :bbo:

ay hiiç güleceğim yoktu :roflol: :roflol:

narin bu anacım sırtı yere gelmez onca erkek cevresinde dönerken.
normal doğum olduğundan heralde iki gün hastanede yatırdılar.
normal doğumda pek yatılmas tatlım ben ertesi günü ayaktaydım valla...
evet okul işini ayarlamaları gerekiyordu senarist niye bunu düşünmemişki.....

hele birde musatfanın,
---ananıda algit dokdooooorr...
demesi yokmuydu ayy öldüm orda yaa...:kaydirigubbakcemile3....
mustafa deli doluda olsa ,onun aşkı gibi aşk yok.hatta dünyada yoktur yaa.
o ne tutku öyle yarabbim ,narinin adı gecse yüzünü görse adam yağ gibi eriyo oofff offff.:asigim:

erken doğurmadı aslında mustafa anlamasın diye mustafayla berber olduğu tarihten erken söylediler sonrada erken doğum riskini uydurdular çocuk gününde doğdu yani ama narin gibi hassa birinin erkenden kalkmasıda komik yani

mustafanın aşkıda hayatıda birbaşkaya herkese kafa tutuyor bişeyi istedimi gözü kararıyor kimseyi takmıyor babasıda olsa karşı geliyor iyi yapıyor mıymıntı değil tuttuğunu koparan cinsten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…