Bir Bulut Olsam / Kanal D

:roflol: ananıda al git toktooooorrr oraya bende koptm
ulaşamadığı için mustafaya tatlı delio narin -tatlicadiarzu-

mustafa neyi gördü yikildi gecen burda okumustum merak ettim:)) önceden izliyordum simdi yorumlari okuyorum.

Narin,Harunla birlikte gitmek istemediği için Narin bebeğini arabayla kaçırdı, Mustafa da annesinden haberi alınca peşine düştü Harun un.,bence kaza yapacak,fikrime göre de bebek de yaralanacak ve kan lazım olunca,Mustafayla kan grupları aynı olacak bebeğin,Mustafa da bu durum dolayısıyla şüphelenmeye başlayacak.

ya insallah kazada harun karakteri ölmüstür.....

hayatim zaten harun son zamanlarda fazla ayak bagi olmustu yakin zamanda bu adami öldürürler kesin diye icimden gecirmistim
simdi kesin kazik kadar adam ölür minicik bebgim burnu bile kanamdan kurtulur
narinde doktorla istedigi gibi kiristirirlaelaelaelaelae

ya bide söylemeden edmeyecegim
hani köyden gelen kizlarla narinin dyaloglari olan sahne ne kadar komikti yaaaaaaaaa
bunlarda xx köyünden gelen kizlar
narin - NAASILSINIZ IIYIMISINIIZ

ya bide söylemeden edmeyecegim
hani köyden gelen kizlarla narinin dyaloglari olan sahne ne kadar komikti yaaaaaaaaa
bunlarda xx köyünden gelen kizlar
narin - NAASILSINIZ IIYIMISINIIZ

:roflol: :roflol: evet ÇIKARAMADIM dedi sonrada BUNLAR BENM KIZ GARDEŞLERİM dedi kaydirigubbakcemile3 ÖNCE KIZ GARDEŞLERİME İŞ BULACAM :roflol: :roflol: daha yeni doğrmş gelmş :CüvCüv:

:roflol: :roflol: evet ÇIKARAMADIM dedi sonrada BUNLAR BENM KIZ GARDEŞLERİM dedi kaydirigubbakcemile3 ÖNCE KIZ GARDEŞLERİME İŞ BULACAM :roflol: :roflol: daha yeni doğrmş gelmş :CüvCüv:

sahne o kadar komiktiki gerildim remen:roflol::roflol:

geri kalmış yerlerde doğuda kadınlar çalışmıyorya çalıştırılmıyorya aslında güzel mesajlar veriyor dizi kadınlara çalışma hakkı tanınıyor bazı hakları öğretiliyor narin çok sindirilmiş pasifti öğrendikçe akıllandı dikleşti herkese kafa tutup haklarını savunabiliyo artık bence güzel mesajlar verilmesi iyi oluyor dizilerde bazı diziler sayesinde güzel şeylerde öğreniyoruz mesela ilk yardımı öğreniyoruz kanayan yaraya bişeyle baskı yapmayı ne bileyim bişey bağlayıp sıkınca kanama duruyo birzda olsa onları öğreniyoruz

bebek ne tatlıydı öyle narin bebeğe bakarken yüz ifadesi çok komikti farkettinizmi

Narinin zaten yüz ifadesi hep komikkaydirigubbakcemile3

bencede harun ölsün, :hooray:
doktor narini alsın yurt dışına yaşasınlar orada çocukla birlikte, zemuszemus
mustafada adam gibi karısına sahip çıksın otursun köyünde adamı hasta etmesinler klava: klava: klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…