Bir Bulut Olsam / Kanal D

Biz çıkalım kerevetinekaydirigubbakcemile3

evet ya doktor alsın narini mutlu olsunlarkaydirigubbakcemile:asigim:

Son düzenleme:
kizlar galiba harun ölecek
neden derseniz....
yakinda yeni bir dizi basliyor kahramanlar diye
o dizide gördüm onu.... herhalde orda oynamaya basliyacak ve kilik degisikliligide ondan

güzel rol yaptı harunda ilkten çok masumdu sonra piskopatlaştı ne diyim biz bile gıcık olduk haruna güzel rol yaptı

fragman izledim harun ölüyor bebek kurtuluyor mustafa narine sen artık dul kadınsın ayağını denk al diyor sonrada gel karım ol diyor bahar mustafayı tehdit ediyor

Mustafa:gitme:
Serdar:gitme:
Narin:lmaz::dilcikar:
Gülengül:asigim:
Asiyeklava:kaydirigubbakcemile3

mustafa şimdide narini kuma getirmeye kalkar artık doktorada rahat hiç vermez kıskançlıktanda kudurur deli mustafa aşık deli yürekli onada yakışıyor bu haller

serdari anlamiyorum sanki kendini guzel yurdun sahibi saniyor cok itici biri bir turlu sevemedim su serdari herseyde burnu var lmaz:

bende sevemedim aslında başka dizilerde aynamıştı orda iyidi burdaki rolünde uyuz davranıyor ondan sevemedik heralde doktorunda artık konuşma zamanı geldi gibime geliyor

kizlar galiba harun ölecek
neden derseniz....
yakinda yeni bir dizi basliyor kahramanlar diye
o dizide gördüm onu.... herhalde orda oynamaya basliyacak ve kilik degisikliligide ondan

yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiii ölsün ölsün :lepi: ama narin mutlu olmasın ya sevmiyorm ben onu çok uyuzzzzzzzz konuşma tarzı ve ses tonuuu iiiiyyyyyyyy deli edio beni o kadınn kötükedihüso

24. Bölüm Özet

Narin bebeğine kavuşuyor

Narin bebeğine tekrar kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Harun’un peşine takılan Mustafa gördüğü manzara karşısında gözlerine inanamaz. Harun kaza yapmıştır ve arabası cayır cayır yanmaktadır. Mustafa ise büyük bir panikle Narin’in bebeğini arar, Harun ölmüştür. Narin çocuğuna tekrar kavuştuğu için çok sevinir ama Harun’un ölüm haberine de çok üzülür. Narin’i hayata karşı daha zor bir savaş beklemektedir, zira o artık dul bir kadındır. Serdar, Mustafa’yla girdiği arsa davasında kazanan taraf olur. Ama Mustafa bu kadar kolay vazgeçmeyecektir. Narin’in hem hayatla hem de amcası Aslan’la mücadelesi devam eder. Aslan Bey, kardeşini öldürmekle suçlanıp mahkemeye çıkartılır. Mahkemede Aslan Bey rahatsızlanır. Bunu duyan Duriye Hanım’ın içi sızlar ve Narin’i uyarmaya çalışır. Harun öldükten sonra Narin hakkında dedikodular başlar. Mustafa, Narin’in arkasından konuşulanlara sert tepki verir ve Narin’i uyarır. Fakat Narin kendini koruyabileceğini ve ona ihtiyacı olmadığını söyler. Mustafa ise her zamanki gibi Narin’in peşini bırakmaz. Bunlardan bir haber olan Asiye’yi ise kötü bir sürpriz beklemektedir.

akşam rahatsızdım izleyemedim çokta istiyordum izlemeyi ama özetten artık biraz izlemiş gibi oldum hafta sonu çıkarsa dizi artık vaktim olursa izlerim asiyeye olan sürpriz bebeğin mustafadan olduğunu öğrenecektir artık

kızlarr... bu narin in bebeğii de mi mustafa dann..???..

ay onlar hangi ara yaptıı.. hep kaçırıyorum bu diziyi...

kızlarr... bu narin in bebeğii de mi mustafa dann..???..

ay onlar hangi ara yaptıı.. hep kaçırıyorum bu diziyi...

kaydirigubbakcemile3 mustafa tecavüz etmişti narine :))
narin öğretmenle evlenmeden önce gelinliğiyle etti hemde pislik herif klava: salak narininde kılı kıpırdamadı sapıkmıdır nedir kadın kafamçokkarıştı mağara gibi biyere götürdü orada yaptı hatta sonrasındada helikopterle doktor gelmişti falan sonrada sezon sonuna girmişti sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…