Bir bunu yapmamıştı

Klbk0634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
100
18
48
40
Eşim evlilik yıl donumumuzu kutlamadi bu da yetmezmis gibi onem verdigimi bilmesine ragmen bugün alyansini evde bıraktı alyansin fotosunu çekip yıldönümünu unuttun bunu da evde unutmussun dedim yine ne cevap nede kutlama vardı. Umrumdisin diyo yani wayy arkadaş ya bi bu kalmıştı yapmadığı

Boşa o zaman. Vur tekmeyi.
Bence boşamalısın yağniiiii!!
Hemen yarın nöbetçi mahkemede boşa gitsin!
Ay vallahi boşan!

Cok da totosunu kaldirmayin. O sizi ne kadsr onemsiyorsa siz de o kadar deger verin.

Eve geldi bende hic bahsini etmedim ama bu daha sonra burnundan getirmeyecegim anlamına gelmiyor

Saglık olsun.
Bidahakine kutlar.
Sen ne hediye aldın yada plan yaptın mı ?

Öncelikle kaç yıllık evlisiniz?
Daha önce kutlamış mıydı? Alyansını her zaman mı çıkarır?
Bence başka problemler var ama siz eksik anlatıyorsunuz. Baştan anlatın, ona göre sağlıklı yorumlar yapabilelim..

Bence takılma, iyice kendini bi şey sanmasın. Özel günlere o değer vermiyorsa sen niye değer veriyorsun, ortak olmayınca sadece sana özel oluyor ne yazık ki.

Hersene kutlar bir yere gidemesek bile cicek mutlaka gelirdi bu sene kutlamadi alyansini da mutlaka takar

Hersene kutlar bir yere gidemesek bile cicek mutlaka gelirdi bu sene kutlamadi alyansini da mutlaka takar
Kaç yıl oldu ilk 2 veya 3 yıldan sonrası puf oluyor bazı evlilikler de 2 yılı bile beklemiyor
Biz hiç evlilik yıl dönümü kutlamadık hemde hiç eşim o tarz bi adam değil düşünün aşk film i izlemez dizide kadın erkek aşk olan sahnelere bakmaz yabancı dizi tarihi filmler veya psikolojik yada gerilim filmi izler ilk tanıştığımızda demişti zaten ben romantiklik vs anlamam yapamamda diye
Evet hediyeler alır çicekler vs ama aklına esince
O kadar
Eşinize sırf bu yüzden bilenmeyin derim
Tabi başka bir mesele yoksa
Ayrıca sosyal medyada yada çevrenizde gördüğünüz biz çok mutluyuz algısına da aldanmayın İnan'ın hiç kimse yeterince mutlu değil bu gözler köpek gibi kavga edip hemen dk sında selfi paylaşıp ilanı aşk edenlere şahit oldu
Bence biz çok mutluyuz imajı yani bunu göze sokar gibi yapanların çoğu mutsuz ve koca birer yalancılar sahte bişeyleri yaşıyorlar
Siz eşinizle olan güzel ve mutlu anlara yoğunlaşın alyansı elinde olup ilk fırsatta alyans ı fırlatıp akşam eve dönerken alyans takan kadın ve erkekler var
Alyans kutlamalar yıl dönümleri bunlara takılmayın
Siz ve eşiniz genelde mutlu musunuz ona bakın mutlu olmaya yoğunlaşın

belki ınuttu belki dalgın belki aranız soguk . ben bile bazen unutuyorum yogunluktan .

Back
X