Bir can yetiştirmek ne kadar zor

Allahım bize de oyle güzele yürekli akıllı evlatlar nasip etsin

Geçen bi tanıdığım 4 yaşında ki oğluna yalandan ev supurtuyordu :) alissin bilsin ilerde karısına yardım etsin normal görsün dedi
Ben de yaptırıyorum. Her gün değil tabi ki ama ara ara yaptırmakta fayda var. Kızım 4,5, oğlum 6 yaşında.

Yataklarını toplatıyorum, kahvaltı masasını kurup topluyoruz birlikte, böyle ufak tefek şeylere alışsınlar şimdiden.

Ay bende o günleri göreyim artık :)

Birazda yapı meselesi annem bizi çok guzel yetistirdi sadece sevgi verdi ama abim sinirli ve maalesef şiddetci biri.Biz anneler elimizden geleni yapmalıyız elbet ama tahtini yapabiliriz anca bahtinı deģil

Bence de çok zor. Ben de ortada bir şey yokken düşünüyorum bunları. Şunu yaparım bunu yaparım diye ama işte her zaman planladığın gibi olmuyor. Bir insanı yetiştirmek de çok ince bir iş. Doğru sanıp yaptığın şeyler çok yanlış sonuçlar doğurabiliyor.

Aynen oyle canım bizim aklımızın ucundan geçmeyecek ufak bir davranış onlarda bambaşka şekiller alabiliyor doğurması kolay da yetiştirmek zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…