Bir çıkar yol gösterin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Onnf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Onnf

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
659
206
23
33
İyi geceler benim biraz ilişkimle ilgili sıkıntılarım var. Sürekli tartışıyoruz önceden yanyanaydık ama o gecen sene mezun oldu ve şuan ayrı şehirlerdeyiz benim okulumda bu yıl bitecek önceden bu kadar sık tartışmazdık çunku dibimdeydi şimdi uzaklık bizim aramızı bozdu. Her neyse asıl konulara girmek istiyorum erkek arkadaşım bana mezun olmadan dediki işe başlayınca burs veririm yada para gönderirim ve o öğrenciyken benim ona kontur atmışlığım olmuştur parasal yardım etmişliğim çoktur. Neyse işte bu şuan çalışıyor bana hiç burs konusunu açmadı onu denemk için konturum olmadığını ve param olmadığı için yapamayagımı söyledim o da paran bitmesin dedi. Kontur göndereyim filan demedi hiç. Atıyorum bi takıcı vardı 2 liraya bileklikler vardı demediki sana alalımmı. Bu kişi bana sadece özel günlerimde hediye alıyor hiç düşünüp bi süpriz yapmışlığı hediye almışlığı yoktur bende artık bu durumdan bunaldım önceden öğrenci diye almıyor diyodım şimdiyse çalışıyor durum niye aynı ne zaman sorsam parası yok. Diğer bir konu onu çok sıkıyo muşum. Onun dışında buluşma ayarlamadığı da oluyor. Ben önemsememyi seçiyorum akıllanır belki diye. Sizin nasıl bir çözüm öneriniz var nasıl davranaym bu konu hakkında düşünceleriniz neler merak ediyorum

Sevgilinin icinde senin hayal ettigin gibi birisi yok o yuzden onu duzeltebilecegini dusunme. İnsan hediye falan bekliyo evet seni anliyorum ama belki ailesine yardim ediyordur vs bi sekilde parasi olmuyordur. Bence cokta şaapma

Ne yapmalıyım bu durumda nasıl davranırsam akıllanır

Tamam illaki yardım ediyor. Ama benimde ihtiyaçlarımı görmesi lazım. O parasız kaldığında ben vardım yanımda o neden simdi bana ihtiyaçlarımı sormuyor. Sevgiliyken parasını sakınan evlenince napmazki

Bireyselci demek arkadaşın zamanında sen de yardım etmeyecektin bence

Bak mesela yemek yedigimizde bi o ödüyor hesabı bir ben neden ben odeyeyimki sonuçta artık calısıyor ben öğrenciyim sonucta. Rahatını cok iyi biliyor ben bundan sonra ona hicbisey almam kalsın ortada cok acıdığım İcin başıma geldi herşey

Bir şey yapmayacaksın. Maalesef seni düşünmüyor. Ya ayrıl ya da böyle devam. Ama arada bir resmiyet yokken (olsa bile) başta yaptığın fedakarlıkları yapmamalıydın. Ada'm kâra çevirmiş.

Insanlar asla degismez eger istedigin profilde biri degilse ne yaparsan yap bunu degistiremezsin uzgunum. Istedigin kadar tavir yap sonuc donup dolasip ayni olacaktir.

Ortada kalmayacak umrunda da olmayacak.

daha fazla maddi yönden zarara girmeyin bence ,fedakarlık maddi manevi tek yönlü olunca bir taraf enayi duruma düşüyor ,gerçeği görmüşünüz anormalliği de ne bileyim sevgi arada olunca mantıkla kalp arasında kaldınız sanırım

Evet resmen onun butun kıyafetlerini ben aldım nerdeyse kendi abisi 2 aydır tanıdığı kıza 150 liralık saat aldı ayrıldılar bide. Ben dedim. Ona abin bile iki gunluk tanıdıgı kıza 150 liralık saat aldı sen onun kadar olamadın dedim. Bana dediği sey beni abimle kıyaslama

Hiç bir sey almam ona bundan sonra kalsın oyle ortada adam şampuanını bile almayan biri ben aldımda o zaman şampuanı oldu dusun yani.

İliskiyi ciddiye tasimak aklinda yok ,tasirsa da senin maddi desteginle ilerler sorun bitmez ,adam seni sahiplenmemis onu gectim vefasiz biri belli ,
İnsan en azindan der ki bu kiz bana sunu yapti borclu kalmiyim ama onda yok belli ,
Bana kalirsa uzatmadan ayril ,

Birde bana evlenince çalışma diyor adam ya sanki sevgiliyken cok. İstedigimi alıyor da evlenince zırnık koklatmaz bana

Yani beklicem bi sure değişme olmazsa ayrılırım

bıraz bekle cnm gozlemle yıne aynı olursa boyle kısı omur boyu cekılmez.ılerde evlensen bebek olsa bebegı bıle umursamayabılır

Neden ilgilenmez ki. Hayatını belescılık üzerine kurmus resmen kendi kendine bisey düşünüp almıyor. Bu zamana kadar ihtiyacım olan cok şeyleri yanında söyledim bikere bile kendisi gidip almadı neymis kendisi secemıyomus

Neden sizin ihtiyaclarinizi gormesi lazimmis ki? Size bakmakla mukellef mi bu adam? Hayir. Karisi degilsiniz, cocugu degilsiniz, sevgilisisiniz. Ha tabii ki ihtiyacin var mi dese sorsa etse cok guzel olur, ama bu yapmasi lazim demek degil. O kadar ince dusunceli degil demek ki. Ayrica siz ogrenciyken ona maddi destek oldunuz diye aynisini da ondan beklemeyin bence. Sonucta siz karsiliksiz yapmissinizdir di mi? Yani ben ona şimdi destek olayim o da bana calisinca destek olsun gibi bir dusunceyle destek olmamissinizdir?
Ayrica 'sevgiliyken parasini sakinan' gibi bir durum oldugunu sanmiyorum. Ayri sehirlerdesiniz yanyana olsaniz daha farkli olurdu durum bence. Calisan insanin birine para yollamasi, ayirmasi vs o kadar zor bi durum ki... Herkesin kendisine gore harcamalari var sonucta

Odeme konusunda hakli olsaniz da bu tavrinizla haksiz duruma dusuyorsunuz bence. Adam calismaya basladi diye her turlu hesabi sirtlanmak zorunda mi ya? Kadin erkek esitligi diyip de hesabi erkege yikmak ne derece dogru? Ayrica insan sevdigine acir mi ya? O nasil bi sozdur... Haline uzuluyordum dersiniz anladim da ona acidim da nedir Allah askina. Sizin bu kisiden beklentiniz ne tam olarak? Ne olarak goruyorsunuz bu kisiyi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…