Bir çıkar yol gösterin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Onnf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bakın bana tabikide maddi destek sağlamak zorunda değil burdaki muhabbet onu denemek bakalım o da benim zor zamanımda yanımda oluyor mu mantığıdır. Onun dışında kendisi bana vaadde bulundu sana burs yardımı gönderirim para gönderirim bilmem ne o zaman verdigi sözün arkasında dursun ya da bana bunun bir açıklamasını yapsın oyle söz vermekle olmuyor bu isler adama ne zaman sorsam param yok diyor bide mesleğinde de iyi para var

Ayrıca empati kurmak. O kadarda. İncelik gerektirmez benim fikrim. İsine gelen konularda detay kaçırmıyor ama

oha. ihtiyaçlarını görmesi mi lazım. kimse hiçbişeye mecbur değil. beklenti içine girerek ilişki yaşamayın.
siz içinizden gelmiş ona kontör fln almışsınız. demekki o düşünemiyo böyle şeyleri.
ne yapsamda akıllanır demişsin ama akıllanılacak bi durum göremedim.
sevgilimden nasıl faydalanırım gibi bişey olmuş konunuz.
bi 'aramız bozuk o uzakta'dan 'sevgilim ihtiyaçlarımı maddi olarak karşılamıyo'ya gitti konu.
asıl derdiniz maddiyat gibi geldi bana. aranızın bozulması pekte sorun değilmiş gibi; sürekli maddiyat hakkında yazmışsınız.

Onu denedigini anlatmak istiyorsan daha ozenle secmelisin kelimelerini. Yazdiklarini okudugunda senin soyledigin tarzda anlamlar cikmiyor ne yazik ki. Soz verdiyse tabii ki yerine getirmeli, yerine getirmiyorsa da hatirlatildiginda mantikli bir aciklama yapabilmeli, bunlar ayri seyler. Ama benim ihtiyaclarimi gormesi lazim demek bambaska bir sey. Ayrica cok iyi para kazansa da bu harcamasi olmayacagi anlamina gelmez ki. Belki adam evlilik icin hazirlik yapiyor, para biriktiriyor. Ne malum olmadigi?

Ben kimsenin düşüncelerini okuyamam bana gecerli bir açıklama yaptığında büyütecek biri degilim ancak kendisi bana mantıklı bir acıklama yapmıyor onun düşüncelerini okumamı beklemesin

Niye size kontör alsın ya da para yollasın ya da bileklik alsın? Ben bunu anlayamadım. Ben okurken sevgilim çalışıyordu, bir kere aklımın köşesinden geçmedi bu dediğiniz. Hiçbir zaman bir mağazaya girip de bir şey ödetmedim ona. Param yoksa almam, param yoksa telefon etmem, param yoksa gitmem, gezmem vs. Ailenizin yükümlülüğündesiniz, sevgilinizin değil. Çalışabilirsiniz bir yandan. Ben dört senenin dördünde de dersanede çalıştım, paramı kazandım. Annemden, babamdan bir kuruş almadım. Aldığım krediyle anneme hediye aldım, evine ufak mutfak aletleri aldım. Bir kere de para beklemedim. Bırakın sevgiliden beklemeyi. Yanlış düşünüyorsunuz. Fazla beklenti insanı mutsuz eder.

Maddi olarak cok beklenti icine girmissiniz. Beklentilerinizin hic birini yapmak zorunda degil. Sevgili oldugunuz gercegini unutmayin. Evli degilsiniz ki ihtiyacinizi karsilasin.

Ayrica insan acidigi biriyle sevgili olmamali bence.

Sizde benim. Kadar fedakarlık. Yapsaydınız sizinde aklınıza gelirdi emin olun ya ben enayimiyim derdiniz. Kendisi almadığı şeyleri bana söylüyor biliyor benim alacağımı kendıne bile bisey. Almayan bir insan ben alıstırdım onu boyle bana sana. Para gönderirim diyen ben degildim kusura bakmayın da tutamayacagı sözler verdi konusunu dahi açmıyor simdide yoksa benim kimsenin parasında gozum yok cimri olup olmadığını anlamak adına boyle seyler bekliyorum acıkcası çünkü cimri insanlardan hic hazzetmem

Maddi olarak cok beklenti icine girmissiniz. Beklentilerinizin hic birini yapmak zorunda degil. Sevgili oldugunuz gercegini unutmayin. Evli degilsiniz ki ihtiyacinizi karsilasin.

Ayrica insan acidigi biriyle sevgili olmamali bence.
Hazıra cok alıştı allâh askına parasında pulunda degilim ben onun ben kendimi yanlış ifade ettim ben. Bana verdiği sözlerin ne. Kadarını tutuyor ne kadar düşünceli zor zamanımda yanımda oluyor mu sadece bunu ogrenmek. İçindi tum bunlar. Kontur mevzusuna gelince ben onu denemek icin oyle bisey soyledim ve kendisi oralı olmadı

nasıl birilişki bu, ticari ortaklık gibi olmuş, maddi beklentiler vs., bu aşk değil, başka bişi, bu adamla görüşmeyi kes ve maddi beklentilere girme ilişkilerinde

Eğer söylemek istediğinizi yanlış anlamadıysam kendisi almadığı şeyleri bir şekilde size aldırdı ve aldırmaya devam ediyor. Konu siz olunca da görmezden geliyor. Yani o sizi maddi anlamda kullanıyor düşüncenize göre. Eğer böyle bir durum varsa bana kalırsa iyi niyetli değildir bu kişi. İlişkilerin içine para pul girdi mi iflah olmuyor bir daha. İyi düşünün derim. Bundan sonra da ondan bir şey kabul etmeyin, siz de bir şey almayın ona lütfen.

Ben onun parasında pulunda degilim yanlıs lanse ettiğimi düşünüyorum benim anam babam var Allaha sukur su zamana kadar kimseden bisey beklemedim. Ama onu denedim ve suan anladımki evlendigimizde cimri biri olacak ve benim her harcadıgıma laf edecek. Biri

Helal olsun size ya sonunda beni dogru anlayan biri çıktı bu kisi beni parasal anlamda kullandı ve bana hic Bir yardımı. Olmadı bende bundan muzdaripim

Adam en basitinden sampuanını bile almayan biri bana diyoki sampuanım bitti EE ben napıyım dimi. Sonra baktım bu almıyor tabi benim. Alcagımı biliyor ben aldım sampuanını da artık gerisini siz düşünün

Ailenin sana rahat oku diye gönderdiği paradan başkalarına yedirirsrn sonuç bu hala ne yapmam akillanir diyorsun bence sen akillan önce elindeki paralara sahip çık başkalarından bekleme birşey

Alışmış senin iyi niyetini kullanmaya bence. Başka konularda okuyor musun bilmiyorum yazıyorlar ki kocam evlenince çok cimri bir adam oldu vs... genelde erkekler evlendkten sonra gerçek yüzlerini ortaya çıkartıyorlar ki senin ki şimdiden bunun sinyallerini veriyor hemen arkana bakmadan uzaklaş derim.
Ve gerçekten bir ilişkide mutlu olmak istiyorsan beklenti içine girme.

ben bigun buna dedimki kardeşimle her akşam tost yapıyoruz bana dediği tost makınası çok fazla elektrik yakar. ftura kabarık gelicek dedi. yani kısaca herşeyin hesabını yapıyor ve bu insan ben okuyorum şuan üniversite bitince çalışma diyor sen sevgiliyken böyleysen ben evlenınce senin getirdiğin parayla nasıl evin bir ihtiyacını karşılarım. o zamanda başıma kakar bu

Ailenin sana rahat oku diye gönderdiği paradan başkalarına yedirirsrn sonuç bu hala ne yapmam akillanir diyorsun bence sen akillan önce elindeki paralara sahip çık başkalarından bekleme birşey
evet bundan sonra zırnık koklatmam bana çok büyük bir ders oldu. insanlara fazla iyi niyet göstermiceksin

Ben seni haksız bulmadım kendini düzgün ifade edememissin sadece. Keske sende ona yapmasaymışsın ama geçmiş gitmiş. Bundan sonra çaldır kapat arasın seni. Tek kurusunu ona harcama. Hazırmısın bilmem ama terket hatta. Cimri insanla ömür geçmez sevgi aşk hikaye.

terketmek değil de ben onu son bir kez daha denemek istiyorum onu çok fazla önemsemeyeceğim buluşmadığımızda neden buluşmuyoruz demicem onu merak ettiğimi belli etmicem ona hiç bişey almıcam yani kısaca onu takmaz gibi davranıcam bakalım tepkisi ne olucak eğer işine böylesi geliyor sen değiştin demezse ayrılıcam .biraz burnu sürtsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…