- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
aynen oyle çıkıs ararken battı hemde kendini kariyerini bizi batırdıO tuhaf ama çıkış ararken sanırım batanlardan!Destek olmalısın yaptıklarını unutmalısın zor da olsa!tabi onu seviyorsan!
Bu tip durumlarda kötü şeyler de yapabilir bir tanıdığımız vardı böyle ve intihar etti!Allah korusun....
Aslında işi yoluna koyunca bir terapiste gitseniz bence çok olumlu olur, ilişkiniz için.....
yaa içim öyle yandıkıiTüm bunları öğrendiğinde bıraksaydın tamam eyvallah, ama bunları kabul edip haklı olsan dahi dır dır yapman adamı kendinden soğutmus. Evet herkes hata yapabilir, iyi günde kötü günde dediniz sonuçta. Yada bu borcları öğrendiğinde bırakıcaktın
inanın hiç bişey bilmiyorum ne yapsam sastımAdam tam kapıya koymalık...
inanın hiç bişey bilmiyorum ne yapsam sastım
Affetmek ve unutmakla başla bence.....aynen oyle çıkıs ararken battı hemde kendini kariyerini bizi batırdı
kimse onun böyle bişey yaptıgına bu durumlara düştüğüne inananmadı
allah yukarda cok iyi işini yapan cok tecrübeli bir insandı karakteride iyi eliyle kendini batırdı rezil etti
bunun ezikliğiyle yasıyor.ben ucurumun kenarındayım diyor
ben elimden geleni yaptım simdide işe girdim daha ne aypayım bilmiyorm
unutmaya calısıyorumAffetmek ve unutmakla başla bence.....
Bazen çıkmazda insanlar bu tip hatalara düşebilir.
Eğer ki bu kızgınlıkla devam ederse ilişkiniz hep başa sararsınız!
Bence destek olmalısın en nihayetinde hepimiz insanız ve bunu yaşadığınız insan bir ömür yanında , iyi günde kötü günde yanında olacağınız eşiniz,çocuğunuzun da babası....
Ayrılmadıysanız demekki bir şansı var.....
Ve bence başına kalkmayın unutun gitsin tüm olumsuzlukları......
şimdi söyle bişey esimn alacagı izinler vardıEsin evet biraz sorumsuzmu desem, ne desem.
Ama is gorusmesinden bahsettin. Snra neden sinirlendin?
Adam demekki senin sikayetlerinden snra bi adim atip herseyi duzeltmek istemis.
Ben hala anlamadim neden kizdgini?
iş basvurularını ben kariyer.netten yapıyorum sonra ona dönüş oluyorEsin evet biraz sorumsuzmu desem, ne desem.
Ama is gorusmesinden bahsettin. Snra neden sinirlendin?
Adam demekki senin sikayetlerinden snra bi adim atip herseyi duzeltmek istemis.
Ben hala anlamadim neden kizdgini?
şimdi söyle bişey esimn alacagı izinler vardı
ocaga kadar cumartesileri gitmemek için anlastı bir ay kadar oldu bu son haftası tam gün calısıyor yoksa cumartesileride
karsı komsumda köye gitti babası var diye buda bana gecenn yarıs olmus hıııı ben ankaraya iş görüşmesine gidecem bilet almaya geldm diyor
eee dedim kadın köye gitti kızımıa kim bakacak
e ben bu hafta son demedimmi diyor iletişimi fazlasıyla zayıf hiçbir seyini anlatmaz cok ketum
iş basvurularını ben kariyer.netten yapıyorum sonra ona dönüş oluyor
sonrasında görüşüyor
ilk defada bu ankaradakini kendi bulmus ama yerel bir firma ben pek sıcak bakmadım burda aldıgıyla aynı veriri gib
ve esnek saatler olur diye düşünüyorm
eşimin yasi 38 girdi gayet olgun biriO zmn esin hemde olgunlasmamis.
Bi insan garantisi olmadan ne diye yola koyulur? Sastim kaldim. Kac yasinda esin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?