Bir Çıkmaz Evliliğim

insanız şaşar beşeriz. hatalarımız muhakkak vardır bu hayat üzerinde .düşünmeden kontrolsuz yapılan davranışlar hayatımızı ve beraberinde yaşadıklarımızı çekilmez hale getirebilir sizinde başınıza böyle brşey gelmiş.okurken üzüldüm.çaresizliğiniz beklentileriniz arayışlarınıza cvp aradım. hayatlarımız hepimizin 4/4 lük değil .sende olan bende yok bende olan diğerinde yok diğerinde olan bir diğerinde yok. hayata nereden tutunduğunuza bakın. para yoktur ama ilgi vardır.ilgi vardır ama zaman azdır.zaman boldur adam yoktur neyse iştee anlatabildim umarım. eşinizden ilk istediğiniz şey nedir....olmazsa olmazınız...yolunuzu bu belirleyecektir. ev işlerine yardım eden market pazar yapan kocalara sahip mutsuz kadınlarda var. üst düzey meslekleri olan paraya para demeyen mutsuz eşlerde....

Okudum okudum bir güzel nokta bulmaya çalıştim ama bulamadım çok zor bir hayatınız var ne desek boş..Ailesi yok mu onlardan yardim alsaniz. Nedir bu adamın derdi anlamadım..hiç güzel bişi göremedim ben evliliğinizde açıkçası em kötüsü de sizin zorlamanizla oluyormus bazı şeyler.. profesyonel yardım alın bence iyi gelecek Size

çok güzel ifade etmişsinz yorumunz bana renk kattı sağolun
kafamda şimsekler cakıyor su an sizi okuyunca
evet doğru düzgün alışveriş yapamaz
ama cok saygılıdır aileme
kızımıza cokkkk dikkat eder ve cokkk ilgilidir cok sever yavrumuzu
SU HAYATTA GİDİP EŞİMİN YAPTIKLARINI BİLMEYEN BİR AKRABAYA DOSTA ANLATSAM
ASLA onu o yapmaz derler hayret ederler .
işte konduramadım yaptıgı hayal kırıklığı yarattı beynimden vuruldum beklemezdim
ben ona daglar kadar güvenmiştim oysaki
sevgisi ilğisi fazla yoktu belki ama saygısı vardı bana ve etrafa cok saygılıdır
yaptıgıyla karakteri hiç uymuyor
kendide cok ezik bin pişman ama oldu diyor olmusla ölmüşe care yok diyor
çabalıyor kendince bende dogal olarak sucluyorm elinle yaptın simdi çöz diye cabala git diyorm
kaybettiklerini kazan diyorm bir an önce
kariyerini paranı saygınlığını vs...

onuda denemezsem içimde uhde kalır ciddi bir tedavi olucam

Burada neler okuyup duyuyoruz, esin bunalımda ve ilgi göstermek içinden gelmiyor olabilir,bak almış sizi başka şehirde yaşama şansını bile denemiş, bunu yapmak çok zordur.cabaladigi ortada.sirf daha iyi bir yaşantı için Ankara ya görüşmeye gitmeye kalkmış...dirdir dan bunalmış belli ki.icinde ne fırtınalar kopuyor ki sen anlayamamışsin..Bir çok erkek hadi babanın evine diye kapının önüne koyuyor eşini, çocuğunu, okuyoruz burada topiklerde..Pişman ve elinden geleni yapıyor adam, zorlamaya bunaltmaya gerek yok.su akar yolunu bulur, bi bakmışsın bi gün borç da bitmiş, para da birikmiş..Sadece sabır.Allah sabredenledir..

Adam fena bunalmış bence üstüne gitmeyin fazla. Olan olmuş artık. Başına kakip durmaniz evliliğinizi de psikolojinizi de bitirir. Artık önünüze bakın bence. Bu bataklıktan çıkmanız için ona da psikolojik olarak destek olun. Adam dolandirici bi adam değilmiş ki. Çok zor durumda kalıp yanlışa suruklenmis ve eminim psikolojik olarak o bunun altında çok daha fazla ezilmiş. Yeterince ders olmuştur diye düşünüyorum. Siz de onu affetmeye çalışın. Kendiniz rahatlarsiniz emin olun.

ne güzelll.2 dk içinde farklı cümleler kullanabildiniz eşinizle ilgili.kullanmaktan ziyade böyle cümlelerin içinizde kurulabilecek durumda olması ümit verici. benim eşim elini bir eşyaya koymaz pazar yapmaz silkelemez silmez almaz hamdolsun paramızda cok yok.olmasında . benim onda aradığım şeye cevap veriyorya gerisi sorun değil. eşiniz bir hata yapmış .çaresizlik insana herşeyi yaptırabiliyor kimliğinizden değerlerinizden çıkabiliyorsunuz.bakın hatalar tekrarlanmaz. hata olduğunun bilincindeyse mahcupsa kırgınsa kendine bu yinelenmez tekrarlanmaz. hayatınızı yüzeysel yorumlayabiliyorum.tanımıyorum bilmiyorum.evliliğinizi devam ettirecekseniz eşinizi seviyorsanız mücadeleci bir ruhunuz varsa yaptığı hatayı bir daha yüzlemeyin. olmaması gerekiyordu oldu btti şimdi unutalım onları ben yanındayım aşacağız bazı şeyleri sende destek ol bana bende sana motivesiyle işleyebilirsiniz eşinizi. yorumuma yaptığınız yorumu okuyunca içinizdeki ışığı gördüm . evet benim eşim söyle böyle ama şunuda çok güzel yapar cümlesi çok hoşuma gitti.

Konu sahibi ben şunu anlamadım hem ikimizinde ailelerimizin olduğu şehre geri döndük demişsin.Hem de eşimin ailesi akrabası yok diyorsun.Sadece senin ailenin olduğu sehirdesiniz o zaman. Bir yerde de demişsin eşimin ailesinden gelin diye soran yok beni yazmıssin.Olmayan aile seni nasıl sorcak.Yaşasalar bile bırak uzak olsunlar sana daha iyi bence,evliliğin hepten biter yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…