Bir Çıkmaz Evliliğim

Neden bu süreçte bir psikologa gitmeyi düşünmüyorsun?eşinide ikna et ve birlikte uzman desteği alın bence buradan biz ne yazarsak yazalım sizin içinizde ki hayalkırıklığı ve kızgınlığı gideremeyiz,eşinizinde pişmanlığını.
İnanın çok faydasını görürsünüz.....

telde konus yol parası ver git gel
hiçbirseyin hesabını yapmaz parasal olark
bense cok hesap kitap yaparım tam zıttım
bir un için yakın marekete gitmeme indirimdeki teeeee x markete giderim buda gider hiç fiyata bakmadan alı mesela

bunu zaten artık düşüüyorum ama su an öncelik kendimizi toparlamaya calısıyoruz

çok arastırmacı biriyim
kendi kendimin doktoru olmaya calısıyorum zorluyorum ama olmuyor bazen bende insanım dayanamıyorm
illa ilaç kullanmam lazım sanırım sakinleştirici falan

Olgun diyosun ama plan program ve sonunu dusunmeden otogarda bilet almaya gitti diyosun?
ona göre dogru o işte
demiş bu hafta işte olması lazımmıs anlkaraya gitmek için izin almıs
aramızdaki iletişime bakın
bende bu hafta son sandım kadın köye gitti
ayrıca yerel bir firma ben istemiyordm cokta isabet oldu

bir ara evlilik terapistine gittik inanaın dinledi yolladı bosa paramızdan olduk
oda sehrin en mesuruymus

bir ara evlilik terapistine gittik inanaın dinledi yolladı bosa paramızdan olduk
oda sehrin en mesuruymus
Allah tan meşhurmuş!
İletişim sorunu için,uzmanlar empati ve birbirini anlama konusunda çok yardımcı oluyor, ama size nasıl böyle bir terapist denk gelmiş bilemiyorum kaç seans gittiniz acaba?

ben 34 o 38 yasında
ikimizde aklı basındayız ama
yenemediğimz seyler var
yaa tedaviyle kendimize gelicegz hap tedavisi bana sakinlestici kesn lazım
yada daha gitmez bu is
ben otururrum saatlerce sikayetlerimi rahatsız oldugum konuyu anlatırım ama
o hep içinde yasar
sayfalarca duygularımı ifade eder mektup yazıp eve ona bırakırım bir tane altına not yazmaz

burda kk da bazı bayanların konusunun bir birleşimi benimki
nomunun esinin para kaybetmesi benimki gibi
eceyıldız sanırım yanlıs hatırlamıyorsam ilgisiz kocası aynı kendimi buldum bunlarda
memeleketten kaç saat yoldan bindik kızımla antalyaya gittikte
esim ne yaptınız diye aramadı
ve eve gittik bizi aldı bir tane evde ekemek yok acız kızımla
yolda sırtı üsür diye hep ayaygımda uyudu kalamadım yemek yemeden gittim eve söylemesi ayıp
evde bize bir sey hazırlamamıs düşünmez
üstümü degiştim el yüz yıkadım mutfaga geçtim bir bulgur pilavı yaptım salata
yedik içtikte tok yattık

9 sene borç içinde geçirtmiş, üç yıl daha böyle geçirmene çok üzülürüm. Hayattan 12 yıl dertle çok uzun bir süre.

Ayrıca hep söylüyorum iyi biri ama kumarı var diye bişey olamaz. Borsası iddiası olan adam düşkündür, zaafları ve para hırsı vardır. İddiacıdan koca olmaz.

Bosan demek illaki kolay, ama ben böyle düşünmüyorum..Bazı şeyler kadınların elinde, arada sevgi kaldıysa eşinizi seviyorsaniz kendi kendinizi sakinleştirip biraz daha anlayışlı yaklaşmalısiniz. Sürekli geriye bakıp mevzu yapmayın bence, geçmişi unutun..Olmuş bitmiş,asıl bundan sonra neler yapılabilir..Bi kere evde o kadar titizlenip tüm gününüzü temizlik çamaşır ütü diye harcamayın..Evladınız ile daha kaliteli vakit geçirmeye çalışın.maddiyati bu kadar dert etmeyin kendinize bir gün olur bi gün olmayabilir, hepimiz sıkıntılar yaşadık, yaşıyoruz..Anladığım kadarıyla eşiniz daha iyi bir iş için gayret de göstermekte..mesaisi iyi geliri süper bi iş bulsa bunları yazışmayacaktik..O sebeple ben derim ki, herkes bir şansı daha hakeder...Sadece anlayış ve sıcak yaklaşım , ona destek olduğunuzu hissetmesi ilişkinin daha iyiye gitmesini sağlayacaktır..İletişim kurma yollarını da denemenizi öneririm, her akşam tatlı dille günü ile ilgili sorular sorup kendi gununuzu anlatıp onu da sıkıp bunaltmadan, yavaş yavas gün gün sohbet etmeye teşvik edebilirsiniz..

AA ama artık sevgim ve tahammülüm yok diyorsaniz o halde başka çözümler aranmalı...

yorumunuz için tsk ler
sevgim var tahammülümde bazen böyle ara ara kriz gibi giriyor bazı sorunlar sinir küpü olup cıldırıyorm ama baska zamanlar gayt iyiyim
var yani tahammülde
zaten işe başladım hayat buymus dedim
oyalanıp sarmıyorum en azından
ama dediklerinizi yapacagım cok sagolun

Buraya yazmak terapi gibi geliyor ne zaman bunalirsan yaz, at derdini içinden..Hayatta her şey insanlar için para birikir, yok olur gider, geri yerine gelir..Çok şükür sende,evladında, esinde bi hastalık yok..Hastaneler insan dolu,Allah korusun, oyle bi durumda para pul görmez insanın gözü..Hiccc sıkma canını, madem seviyorsun destek ol eşine canım, sırtını sivazla yanında ve arkandayım de hayat arkadaşına..şevk ver ona,üzülüp bunalıp hastalık bulmasın..Sen de rahat ol azıcık, bırak ev dağınık olsun, bırak bi akşam yumurta kırıp yiyin,her şey de dört dörtlük olmayiversin...

dün o kadar kızdım tartıstık ettik küstük ayrı yattık sabah kalktım işe geldim
öglen aradım ne yapıyorsunuz nasılsınz kahvaltı yaptınızmı diye sordum
evet dedi güzelce konustu
dişçi amcasın oglu var kontrole oraya götürecegm dedi kızımızı
ordanda babannesigile ziyarete gideceklermiş cıkısta beni almaya gelecekler 5 te cıkacagım
biz işte böyleyz küseriz diger gün hiç bişey olmamıs gibi
iyi dedim bakalım kendimi sıkıp dayanacagım bişey demeyecegm bayagı bir süre
su işine cok takıgım borclardan cok kendinden cok bu beni rahatsız ediyor
umarım hak ettiği işi bulur

Masallah bak,ilgili de bi baba...biraz zamana birak daha iyi bir is gelecektir, herkes ekmeginin pesinde..esleri aylarca sehir disinda calisan arkadaslarim var...bugunler de gecer,lakin tartisip sakin yatak ayirma canim, bu evliligi bitiren bi tavir.kavgani yatagina tasima sakın...dokunmadan yat ama yaninda yat.erkek icin cok agir bi ceza yatak ayirmak,yapma bunu.

kızdığım yönleri var ama
güzel yönleride var tabiki yukarda allah var inkar edemem
işte annemin ünlü lafı var
TEKKEYİ BEKLEYEN İÇER ÇORBAYI
bakalım bekleyelim sabırla ne degişecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…