Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Ya bozma moralini insan inanmak istiyor. Olmayacağını bile bile umut taşıyor içinde ya varsa diye bu ay rahim filmi çektir çünkü rahim filminden sonra bir sürü hamile kalan insan olduğunu okumuştum. İnşallah bir tanesi de sen olursun. O moda bende sık sık giriyorum. Tamam diyorum artık uğraşmayacağım. vs. vs. Ama regl bitip süreç başlayınca yeniden heyecan başlıyor. Hakımızda hayırlısı olsun. İçimizden biri çıksa hamileyim diye kendim gibi sevineceğim zaten umut olacak hepimize...Artık mübarek ayda dua etmekten başka yapacak bir şey yok.

Canım günaydın,
Cumartesi gittim Dr a 2 yumurtanın biri çatlamış diğer kist olacak dedi dr büyümüş çatlamamış. Solda küçük olan vardı o da sönmüş. Neyse 1 yumurta da bize yeter tutarsa inşallah yeni ilaçlar verdi 8 günlük sonra ilaçları bırak dedi. Oksalan iğne verdi karından eşim yapıyor, birde bir çeşit kortizon ilacı vermiş iltihap enfeksiyon olmasını önlüyormuş. Progestan verdi, östrojen ilacı da folik asit ve corasprin de var. İnşallah gebelik olmuştur. Her şey çok yolunda dedi, rahim kalınlığı yumurta çatlaması vs. Son tarih 3 Temmuz regl olmazsan kanda gebelik baktır gel sonra dedi. Ama ben o tarihe kadar dayanabilir miyim bilmiyorum. İçimin bir yanı ümit dolu oldu diyor, ama diğer yanı hiç boşa ümitlenme olmadı diyor. Garip duygular içindeyim. İlaçlar da hep hormon ilacı ya herhalde bir garip yapıyor beni, dün bir dünya ev işi yaptım şimdi hamile kalırsam yapamam bir süre dediğim işlerimi hallettim, içim ümitleniyor ama ben ümitlenmek istemiyorum çok hayal kırıklığı oluyor sonra hayırlısı arkadaşım. Ben ne yazık ki oruç tutamıyorum bu ilaç saatleri yüzünden Günde 3 kez içtiğim ilaçlar var: Bu yolda rabbim günah yazmasın inşallah hamilelik olmazsa sonra telafi edeceğim artık... İlacı kullanırken regl olunmuyor diye biliyorum bende neyse az kalmış. Bir yere gitmem arkadaşım eğer kalabilirsem bir şekilde seninde hamile olduğunu görene kadar gitmem benim oğlumda da böyle bir grubum vardı. Hamile kalınca bulmuştum onları hala görüşüyoruz yazışıyoruz... Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım.. Rabbim çok büyü o ol derse olacak inşallah...

Sen şu an ne durumdasın yani adetin yaklaştı değil mi nasıl hissediyorsun bir değişiklik varmı birde doktor kontrolüne de devam ediyormusunuz.
Merhaba 25 mayıs SAT, 30-31 gün sürüyor genelde benimki, ovülasyon testi ile 8,9,10 haziranda çalışma yapmıştık, 17 haziran da kanda beta hcg 0.2 çıktı, gebelik yok gibi hissediyorum :) devlet hastanesine gidiyorum, tedavi istemedik ama bakalım süreç ne gösterecek.

Canım çok sevindim Herşeyin yolunda olmasına ne güzel inşaallah o bir yumurta gebelik kesesi olarak gösterir kendini birkaç hafta sonra.. Bu arada kullandığın ilaçlar gerçekten çok fazlaymış bu doktor işini sağlama alıyor gibi geldi bana karından yapılan iğne kan sulandırıcı mı?çok ilginç gerçekten şimdiye kadar hiç bu kadar ilaç kullanıldığını bilmiyordum.. Inşaallah hayırlısı olur canım olmazsa da lütfen kendini çok üzme olurmu bi sonraki ay olur inşaallah... Ben bu ay sanki daha rahat Oruç tutuyorum bunun sebebi folik asit mi yoksa coraspirin den mi kaynaklanıyor bileMedim neyse canım dua ile ben dua ediyorum sana merak etme sen emi

Ben cts.doktora gittim klomen verdi.cts. Tekrar gidicem bakalım ne diyecek hayırlısı neyse o olsun bakalım hepimiz için inşallah

teşekkür ederim canım benim. şimdi daha iyiyim. ilk şoku atlattım. bir seneden fazladır korunmuyoruz. ama ilk defa bu ay gerçek anlamda üzüldüm. bu ay içimde hamileliğin olacağına dair çok güçlü bir his vardı. hamile olabileceğime de inanmıştım. yanılmışım
yarın tekrar doktora gidiyorum. sanırım haftaya rahim filmi çekilecek. dediğin gibi doktorda rahim filminin hamileliğe yardımcı olduğunu söylemişti. rahim filminin çekildiği ay korunma olacakmış. ondan sonra kendi haline bırakacağız. artık gerisi nasip kısmet. hayırlısı olsun.
inşallah bu ay ki tedavin bebekle sonuçlanır hürremcim.bizde mutlu oluruz. hem de bize umut olur.

İnşallah canım, hem çok umutluyum hemde umutsuz bilemiyorum artık öğrenmeye bir şey kalmadı zaten...İlaçlar tüp bebek ve aşılama da kullanılan ilaçlarmış aynen olabilecek riskleri ortadan kaldırmayı amaçlıyor. Dr aşılama yapmak istemişti bu ay aslında ama ben istemedim. Bir kaç ay daha normal devam edeyim dedim. o yüzden bu kadar ilaç belki ama daha önce tüp bebek yaptıran bir iki arkadaşımla konuştum. İlaçları biliyorlar bu kadar ilaca tedbire olmazsa yapacak bir şey yok zaten işte o zaman oluruna bırakacağım bir kaç ay çünkü gerçekten psikolojik olarak yıprandım. Her ay defalarca muayene git gel vs. zor geliyor . İstemiyorum. İnşallah gerek kalmayacak, ben teste devam ediyorum :) iğne olalı tam 1 hafta oldu bu gün o çok çok hayalet çizgiye dönüştü ışıkta çok dikkatli bakılınca görünüyor. Bu saatten sonra silinmesi zaten normal önemli olan koyulaşmaya başlaması inşallah koyulaşır ne diyeyim. Hayırlısını Rabbim bilir o verir. Aynı ayda olamadı inşallah arka arkaya bebiş haberlerimiz gelir :)

Ya işte öyle oluyor canım şimdi sana atıp tutuyorum bir güzel ama bu ay tedavi sonuçlanmazsa senin beni toplarlaman gerekecek :) Allah inşallah hayırlısını versin aynen nasip kısmet işte belki de doğru olan böyle olması bilemiyorum artık. Rahim filmi ile ilgili bir kaç topik de gördüm. Gerçekten sonrasında hamilelik şansı oldukça yüksek. Hakkımızda hayırlısı hele bir hamile kalalım. Bir çocuğu olup ikinciye hamileler diye açacağım topik hepimiz gideceğiz oraya :)

Slmmmmmm kızlar ben geldim hepinize hayırlı ramazanlar rabbim tuttuğunuz orucunuzu ettiginiz dualarimizi kabul etsin insallah ben yokken neler yaptınız? hamis varmı aramızda ?ben kayınvalidem ameliyat oldu ona bakiyorum diye tedavi mi erteledim ve beklemedeyim ( biraz yoruldum galiba her ay olacakmış gibi beklemek yıpratti beni he bide üstüne idrar yolu enfeksiyonu oldum sancudan ölüyorum paso tuvaletteyim anam gece uykudan uyaniyom ufff biri bitiyo biri basliyo delircem amaaaaan neyse be akışına bırakmak en iyisi hepinizi seviyorum kizlar

inşallah teselliye gerek kalmaz, aksine kutlama yaparız

Ben cts.doktora gittim klomen verdi.cts. Tekrar gidicem bakalım ne diyecek hayırlısı neyse o olsun bakalım hepimiz için inşallah

hayırlısıyla olur inşallah. ben geçtiğimiz iki ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm. ama maalesef olmadı. hayırlısı olsun. inşallah senin hayırlı haberini alırız ve kutlarız

çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. hem sana , hem kayınvalidene.. inşallah bu beklediğin süre içinde hiç tedaviye gerek kalmadan mucizen seni gelir bulur :)

bugün doktora gittim. adetin üçüncü günündeyim. muayene etti. bu ayda güzel yumurtlama olmuş dedi. herhangi bir kist oluşmamış. klomen tedavisinin yan etkisi kist olduğu için ona her seferinde bakıyor . rahimde düzgün dedi. bir sorun görünmüyormuş. salı günü rahim filmi için gün aldım . azcık tırsıyorum galibabu ay rahim filmi çekileceği için korunacağız. daha sonraki aylara nasip kısmet artık.

Inşallah canım inşallah bir daha gerek kalmaz teselliye senin muayene de güzel geçmiş çok sevindim rahim filminden sonra tamamdır bu iş bence :) bende ki durum biraz Karışık şöyleki benimde ikinci tedavim bu ilkinde kist oldu şimdikini de bekliyorum işte Hayırlısı Allahtan artık değer inşallah bu uğraşlara ne diyeyim

Slm canım tedaviye baslayamadim çünki hastam var oyüzden bekliyom sen naptin varmı bi gelisme?
Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun inşallah bu koşturma içinde kendiliğinden gelir bebişin :) ben bu Ay başka Dr a gittim bir Sürü ilaç ve iğne kullandım şimdi beklemedeyim son tarih 3 Temmuz regl olmazsam gideceğim ama o tarihe kadar bakarım zaten dayanamam inşallah gelmiştir meleğim

çevremdeki kadınların dörtte biri hamile. her hamilelik haberinde benim oğlum kardeş krizine giriyor. biraz önce en yakın arkadaşımın beş haftalık hamile olduğunu öğrendim. üstelik çocuklarımız arkadaş. anlayacağınız arkadaşının kardeşi olacak. oofff bizi bir kriz daha bekliyor

tabii dostum için çok sevindim. Allah sağlıcakla tamamına erdirir inşallah

Canım nasılsın nasıl gidiyor test yapmaya devam ediyormusun Aklım sene inan ki inşaallah güzel haberin gelsin de şurda bi kutlama yapalım zaman yavaş yavaş daralıyor.... Ben Ramazan dan dolayı kendimi iyi hissediyorum inşallah bu huzur hep devam eder

Yalnız değilsin arkadaşım aynı durumları bizlerde yaşıyoruz inşallah bizde veririz o haberi evlatlarımıza var zamanı demek ki diyoruz hep çok şükür Rabbim daha büyük sıkıntılarla imtihan etmesin bizi... Ama üzülmüyor muyuz tabiki üzülüyoruz elimizizden gelen bir şey yok....

çok şükür bugünümüze arkadaşım. Allah başka dert vermesin. evlatlarımız da var çok şükür. sağlıklı sıhhatliler Allah'ıma binlerce şükür olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…