Canım günaydın,
Cumartesi gittim Dr a 2 yumurtanın biri çatlamış diğer kist olacak dedi dr büyümüş çatlamamış. Solda küçük olan vardı o da sönmüş. Neyse 1 yumurta da bize yeter tutarsa inşallah yeni ilaçlar verdi 8 günlük sonra ilaçları bırak dedi. Oksalan iğne verdi karından eşim yapıyor, birde bir çeşit kortizon ilacı vermiş iltihap enfeksiyon olmasını önlüyormuş. Progestan verdi, östrojen ilacı da folik asit ve corasprin de var.

İnşallah gebelik olmuştur. Her şey çok yolunda dedi, rahim kalınlığı yumurta çatlaması vs. Son tarih 3 Temmuz regl olmazsan kanda gebelik baktır gel sonra dedi. Ama ben o tarihe kadar dayanabilir miyim bilmiyorum. İçimin bir yanı ümit dolu oldu diyor, ama diğer yanı hiç boşa ümitlenme olmadı diyor. Garip duygular içindeyim. İlaçlar da hep hormon ilacı ya herhalde bir garip yapıyor beni, dün bir dünya ev işi yaptım şimdi hamile kalırsam yapamam bir süre dediğim işlerimi hallettim, içim ümitleniyor ama ben ümitlenmek istemiyorum çok hayal kırıklığı oluyor sonra

hayırlısı arkadaşım. Ben ne yazık ki oruç tutamıyorum bu ilaç saatleri yüzünden

Günde 3 kez içtiğim ilaçlar var: Bu yolda rabbim günah yazmasın inşallah hamilelik olmazsa sonra telafi edeceğim artık... İlacı kullanırken regl olunmuyor diye biliyorum bende neyse az kalmış. Bir yere gitmem arkadaşım eğer kalabilirsem bir şekilde seninde hamile olduğunu görene kadar gitmem benim oğlumda da böyle bir grubum vardı. Hamile kalınca bulmuştum onları hala görüşüyoruz yazışıyoruz... Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım.. Rabbim çok büyü o ol derse olacak inşallah...