Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Canım Allah sana sabırlar versin, insanın hayatında keşkeler hiç bitmiyor ne yazık ki, sen acıların en büyüğünü yaşamışsın canım çok zor, ama çok şükür sağlıklı bir evladın var. Ve bir tane daha olacak Allah'ın izniyle...

Benim Bat 1 Temmuz canım 29 Temmuz'a olmam gerek yani, inşallah olmam tabii, ya aslında temmellikte değil, ben çocuk düşünmeye başlayınca bir şey oldu dengem bozuldu, önceden yumurtlamam da oluyordu herşeyim iyiydi ama ben istemeye başlayınca gitti...
benim de batim 28 temmuz.gunu gunune olmuyorum ama bi kac gun geciktigi oluyo bu aralar.:KK51:senin de dedigin gibi benim de eskiden boyle bi problemim yoktu doktor stresten dedi:KK51:
insallah bu ay cok guzel olur hamile haberlerimizi veririz:KK68:
Başın sağolsun toprağım,toprağım diyorum sanırım sende Azerbaycan Türküsün...Senin duygularını kızımın ikizini kaybettiğimde yaşadım,çok zor...Ama Rabbim işallah onların acılarını dindirecek sağlıklı evlatlar verecek hepimizi.O annesini cennetin kapısında bekliyor canım.SEninki de benimki de...
evet canim azeri turkuyum.senin de basin sagolsun canim...
Allaha inancimiz olmasa zor gecerdi bu gunler:KK51:
KISKANÇLIK DEĞİL ASLA,SADECE CANIMIZ ACIYOR,GIPTA ÇOK FARKLI BİR DUYGU...aMA BİLMEYEN KISKANDIĞIMIZ<I DÜŞÜNÜR.eLTİMİN GELİNİ BENDEN 10 YAŞ KÜÇÜK 2. ÇOCUĞUNU DOĞURDU 3 YAŞ ARAYLA arayamadım...Bunun adı kıskançlık değil,canım çok yandı,çok acıdı arayamadım:KK43:(((
ben hamileyken kimse hamile degildi ben dogurduktan sonra 1sene icinde 3 tanidigim hamile kaldi ve dogurdu 2si de hamile...
her gun de dogum haberleri geliyo masallah.ben her duydugumda seviniyorum evet ama bi taraftan da icim burkuluyo:KK43:
tebrik ederken korkudan 1 tebrik edeceksem 5 ediyorum aman kiskanclik yapiyo falan demesinler diye
bebeklerini tam olarak sevemiyo Allah korusun bi sey olur nazari degdi falan derler diye.sonucta insanin evladi olunce etraf biraz kem gozlu diye bakiyo malesef

bu arada gunaydin herkese?:KK68:
kizar klomen sonrasi progestan kullananiniz var mi??

Günaydın ben varım klomen inofolic ve progestan kullandim ama bi sonuç alamadim daha doğrusu tedavi mi yarım bıraktım ağustosta tekrar basliycam umarım sen bi sonuç alirsin bebeğin seni fazla bekletmeden gelir.

Bu arada azeri ler çoğalıyor ne güzel Aybala42 azerinnn tekrar tekrar hosgeldiniz benim gibi azeri arkadaşlarında açtığım bu topik te olmasi cooook güzel:KK68: hee diğer arkadaşlar yanlış anlamayın sakin hepinizin burda oluşu aynı kaderi paylaşıp birbirimize bu denli icten destek oluşumuz çok güzel rabbim çok fazla aratmadan hepimizin kucagini meleklerimizle dokdurur insallah . Hepinizi seviyorum sizde beni sevin:KK53::KK39:

Günaydın ben varım klomen inofolic ve progestan kullandim ama bi sonuç alamadim daha doğrusu tedavi mi yarım bıraktım ağustosta tekrar basliycam umarım sen bi sonuç alirsin bebeğin seni fazla bekletmeden gelir.
oyle mi neden yarim kaldi peki canim?o_Oinsallah agustos guzel gecer senin icin:KK68:
benim rahim duvarim ince dedi doktor 8mm o yuzden progestan yazdi sana neden yazmisdi??

Bu arada azeri ler çoğalıyor ne güzel Aybala42 azerinnn tekrar tekrar hosgeldiniz benim gibi azeri arkadaşlarında açtığım bu topik te olmasi cooook güzel:KK68: hee diğer arkadaşlar yanlış anlamayın sakin hepinizin burda oluşu aynı kaderi paylaşıp birbirimize bu denli icten destek oluşumuz çok güzel rabbim çok fazla aratmadan hepimizin kucagini meleklerimizle dokdurur insallah . Hepinizi seviyorum sizde beni sevin:KK53::KK39:
sen de azeri misin canim:KK76::KK76::KK76:?ne guzel turk kardesler kaynasiyoruz iste:KK48:
Azerbaycanda mi yasiyosun?

Topraklarımmm öpüyorum sizi:)Ay çok mutlu oldum sanki Baküdeyim gibi:)İyi ki varsınız.BU arada topikteki diğer güzel yürekler HEPİNİZ İYİ Kİ VARSINIZ...

oyle mi neden yarim kaldi peki canim?o_Oinsallah agustos guzel gecer senin icin:KK68:
benim rahim duvarim ince dedi doktor 8mm o yuzden progestan yazdi sana neden yazmisdi??

sen de azeri misin canim:KK76::KK76::KK76:?ne guzel turk kardesler kaynasiyoruz iste:KK48:
Azerbaycanda mi yasiyosun?
Oncelikle iyi dileklerin için tesekkurler canım. Ben klomen tedavisine başladığımda doktorum verdi ben 10 gün kullanıp bırakıyorum hani bi neden belirtmek doktorum neden dolayi önerdi bilmiyorum rahim incelemesinde ilgili bi bilgim yok ama umarım tez zamanda hayırlı sonuç alirsin. He ben Azerbeycan azeri si değil İran azeri si yim yani köken orası aslen igdirliyim ama istanbulda doğdum büyüdüm biraz karışık oldu:KK53: He heee:KK70:

bu arada gunaydin herkese?:KK68:
kizar klomen sonrasi progestan kullananiniz var mi??

tOPRAĞIM KLOMEN SONRASI PROGESTAN BEBEĞİN RAHİME TUTUNMASI İÇİN VERİLİR,BAZI DR LAR AĞIUZDAN VERİR,BAZILARI VAGİNAL YOLDAN FİTİL OLARAK AYNI HAPI VERİR.hİÇ BİR YAN ETKİSİ YOKTUR,TUTUNMAYI KOLAYLAŞTIRIR AKSİNE.Sadece çok feci uyku yapıyor,ayakta sallanıyorsun.

Balammm daha iğnelere başlamadım,uzun protokol olacak,cuma günü lucrine başlıyacağım.Göbekten vurulan bir iğne,sonra d,iğer iğneler gelecek.Ağustosun ilk haftasında da RAbbimin izniyle transferim olur.Ben de stresi azaltıp rahime kan akışı sağladığı için akupunktur ve nöral terapiye başladım.İşallah Rabbim sınırsız hazinesinden emeklerimizin karşılığını verir.

Balammm daha iğnelere başlamadım,uzun protokol olacak,cuma günü lucrine başlıyacağım.Göbekten vurulan bir iğne,sonra d,iğer iğneler gelecek.Ağustosun ilk haftasında da RAbbimin izniyle transferim olur.Ben de stresi azaltıp rahime kan akışı sağladığı için akupunktur ve nöral terapiye başladım.İşallah Rabbim sınırsız hazinesinden emeklerimizin karşılığını verir.
Amin canım Bu zorlu yolculukta rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah hayırlı sonuçlar alirsin bizide müjdeli haberinle sevindirirsin . Rabbim çok fazla aratmadan biran önce hayırlı evlatlar nasip eder ve çocuklarımıza hayırlı uzun ömürler versin onlarada hayırlı kardeşler inşallah.

Amin canım Bu zorlu yolculukta rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah hayırlı sonuçlar alirsin bizide müjdeli haberinle sevindirirsin . Rabbim çok fazla aratmadan biran önce hayırlı evlatlar nasip eder ve çocuklarımıza hayırlı uzun ömürler versin onlarada hayırlı kardeşler inşallah.

Aminnn canım Mübarek günlerde açtığımız elleri boş çevirmesin.Amin.

Merhaba ben ilk çocuğumu normal yollardan ikinciyi tedaviyle kucağıma aldım pkoluyum.. klomen kullandım 5 gün daha sonra adetimin 13.günü usg ile baktı ve iki adet yumurta oluşmuştu çatlatma iğnesi oldum. Ignenin olduğu gün değil ertesi gün ve diğer gün ilişki diğerleri gün aşırı toplam 5 kez ilişki oldu.. ve iğnenin 3. Günü yanlış hatırlamıyorsam progestana başladım.. progestan bebegin tutulmasını ve düşük olmasını engelliyor ilk ay gebelik oldu ve hamileliğinin 12. Haftasına kadar progestana devam ettim.. progestan aşırı derecede iştah açtı bende 1,5 ayda 4 kg aldım.. onun dışında bir yan etki yapmadı.. umarım isteyen herkes bebislerine tez zamanda kavuşur .. Hayırlı cumalar

tOPRAĞIM KLOMEN SONRASI PROGESTAN BEBEĞİN RAHİME TUTUNMASI İÇİN VERİLİR,BAZI DR LAR AĞIUZDAN VERİR,BAZILARI VAGİNAL YOLDAN FİTİL OLARAK AYNI HAPI VERİR.hİÇ BİR YAN ETKİSİ YOKTUR,TUTUNMAYI KOLAYLAŞTIRIR AKSİNE.Sadece çok feci uyku yapıyor,ayakta sallanıyorsun.
onlari biliyorum canim tesekkur ederim:KK54:bana vajinal kullan dedi o yuzden yan etkisi olmadi sukur gecen ay klomen olmadan kullanmistim:KK51:
Kızlarr nerdesinizzz?
:KK3::KK3::KK3::KK3:
Merhaba ben ilk çocuğumu normal yollardan ikinciyi tedaviyle kucağıma aldım pkoluyum.. klomen kullandım 5 gün daha sonra adetimin 13.günü usg ile baktı ve iki adet yumurta oluşmuştu çatlatma iğnesi oldum. Ignenin olduğu gün değil ertesi gün ve diğer gün ilişki diğerleri gün aşırı toplam 5 kez ilişki oldu.. ve iğnenin 3. Günü yanlış hatırlamıyorsam progestana başladım.. progestan bebegin tutulmasını ve düşük olmasını engelliyor ilk ay gebelik oldu ve hamileliğinin 12. Haftasına kadar progestana devam ettim.. progestan aşırı derecede iştah açtı bende 1,5 ayda 4 kg aldım.. onun dışında bir yan etki yapmadı.. umarım isteyen herkes bebislerine tez zamanda kavuşur .. Hayırlı cumalar
ayy ne guzel ya darisi basimiza canim:KK68::KK68:Allahim kuzularina uzun omurler versin:nazar:
beni de 18.gununde cagirdi kontrole
11.gununde 3 tane yumurtam 10,11,12mm buyuklugundeydio_O
o zamana kadar catlamaz dimi ben cok sk iliskiye girmek istemiyorum acikcasi erkek bebek istiyorum dao_O

kizlar doktor bana adetin 16.gununden progestan fitil kullan dedi ama o zamanlar nasil iliskiye giricem peki:oops:
iliski sonrasi 1 saat uzandiktan sonra yikanip fitil koysam bi sorun olur mu acaba :oops::eek:

onlari biliyorum canim tesekkur ederim:KK54:bana vajinal kullan dedi o yuzden yan etkisi olmadi sukur gecen ay klomen olmadan kullanmistim:KK51:

ayy ne guzel ya darisi basimiza canim:KK68::KK68:Allahim kuzularina uzun omurler versin:nazar:
o zamana kadar catlamaz dimi ben cok sk iliskiye girmek istemiyorum acikcasi erkek bebek istiyorum dao_O

Allah razi olsun, acikcasi o tarihe kadar catlarmi bilemedim, ama ovulasyon testleri var bende erkek istedigim icin bu testleri kullanmistim gercekten kuralina uygun yapiliyorsa dogru sonuc veriyor. Hamile kalamadigim donemde catlatma igneai kullandigim donemde yaptim testleri igneyi oldugum donem testten pozitif sonucu yakaladim ilk kez. Ben doktorun dedigi kadar iliskiye girdim zaten yumurta catladigi gun ve ertesi gun iliskiye girince erkek olna ihtimali cok yuksek.. Ki benim de oglum oldu. Tabi Allah bilir.. Umarim sen de guzel haberler alirsin Rabbim gonlune gore versin canim :anneadayı::KK200:

Selamlar,
Bende dün gittim Dr a regl sonrası 9. gündü, büyümeye başlamış yumurtalar. Sağda 3 solda 2 tane olmuş. Sağdaki bir tane 12.5 mm olmuş diğer 8-9 mm arasında civarında 12.5 olanla 9 olan 1-2 yumurtadan ümitliyiz, diğerlerinin büyümesi durur dedi, Menegon iğne verdi yine 4 gün Pazartesi yine gideceğim kontrole o gün çatlatma iğnesi de yapılacak zaten... Bugün ovu. testine de başladım. Çatlatma iğnesine kadar yaparım Normalde Salı günü çatlamasını bekliyorum. O büyük olanın işin kötüsü o gün yine eşim evde olmayacak :( Bir yolunu bulmaya çalışacağız tabii ama zor görünüyor. Görüşmemiz of ya bilmiyorum canım sıkıldı yine kaçırmak istemiyorum. Neyse artık hayırlısı ise Rabbim nasip eder zaten...Tam bayram arifesi, Kadir Gecesi zamanı oluyor, Rabbim şu mübarek günlerde hepimizin yüzüne gülsün inşallah...

Allah razi olsun, acikcasi o tarihe kadar catlarmi bilemedim, ama ovulasyon testleri var bende erkek istedigim icin bu testleri kullanmistim gercekten kuralina uygun yapiliyorsa dogru sonuc veriyor. Hamile kalamadigim donemde catlatma igneai kullandigim donemde yaptim testleri igneyi oldugum donem testten pozitif sonucu yakaladim ilk kez. Ben doktorun dedigi kadar iliskiye girdim zaten yumurta catladigi gun ve ertesi gun iliskiye girince erkek olna ihtimali cok yuksek.. Ki benim de oglum oldu. Tabi Allah bilir.. Umarim sen de guzel haberler alirsin Rabbim gonlune gore versin canim :anneadayı::KK200:
cevabin icin tesekkur ederim canim
evet ben de yumurtlama zamaninda iliskiye girilince erkek oldugunu dusunuyorum
oglumda da sadece bir kere iliskiye girmistik o da tesadufen yumurtlama gunume denk gelmisti
alel acele yapmistik bi de ama demek ki tam gununde yapmisiz
o zamanlar erkek kiz farketmedigi icin takip etmiyordum tabi
oglumu kaybettigim icin simdi onun yerini doldursun diye bi oglum daha olsun istiyorum ama Allahin bildigi is tabi ki
once saglikli olsun asil

Canım günde yaklaşık 2 mm büyüyorlar. En geç 14-15. gün çatlar diye düşünüyorum. çünkü 20 mm olunca çatlıyor. Hayırlısı olsun canım. İnşallah uğurlu gelir bu günler bize bak yakın tarihler inşallah hep birlikte müjdeleriz bebişleri...

Back
X