- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 333
- 43
Canım üstüne görme olabilir benim ablamda da aynısı oldu regli aynı senin anlattığın şekilde ama o 1 gün çok yoğun olmuş regli bitince test yaptırdı kanda çıktı Dr üstüne görme olduysa kanda da idrar da da çıkar zaten Demişti inşallah vardır belki ilaç kullanman gerekir geçiktirme derim test yap çıkarsa kanda bastırırsın zaten Kötüye alıştık iyi olursa süpriz olur merakta kalmak daha da stres yapar hiiiç bekleme bence hadi hayırlı haberler inşallah :)Offf yaaa bi saattir msjları okuyorum bi hamile haberi vadır ümidi ile hayırlısı olsun bklm şimdi size bişey danışıcam bu ay adet oldum ama sadece bigün oldum ikinci gün hastaneye gittim ultrasyona falan girdim kan verdim henüz sonuçlarını alamadm sorum şu şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı adetim birgün oldum sonra iki gün falan hiccc olmadm daha sonra bir iki damla şeklinde devam etti altı gün sürdü komşularım belki üzerine görüyosundur falan dediler ama öyle bişey olsa ultrasyonda çıkmazmıydı kendimi umutlandrmak istemiyorum ama kafamada takılıyor işte elimde değil bi sizlere danışmak istedim kasıklarımda ara ara batmalar oluyor birazda akıntm var amaaa psikolojikte olabilir bi test yapsammı acaba kararsız kaldm çok yaaa ümitlenmek istemiyorum çok üzülüyorum sonra çokkk
Canım ben üstüne Görmeolayını yaşadım.. Korunmayı bıraktığımız ay sonunda adetimi bekliyorum tabi ilk kez bırakınca çok heycanlıyım bide baktım adetim günü Gününe geldi çok üzüldüm bir gün bari gecikseydi de ilk kez test yapsaydım dedim ama çamaşırım bile Battı sadece kahve gibi kan renginde değil adet gibi hiç değil üç gün sürdü 3. Gün ben kimseye çaktırmadan test aldım dedim bu adete benzemiyor şak diye çıktı ertesi gün kan verdim 800 lerdeydi değerim yani böyle oldu.. Ama birde şöyle birşey de yaşadım Nisan Ayında kimyasal gebelik yaşamıştım sonra adet oldum baya uzun sürdü bitti bi sonraki adetim yine Günü'nde geldi ama aynı üstüne görme gibi 1-2 gün çok çok az miktarda sürdü meğer oda kist oluştuğu içinmiş...işte böyle yarın sen bence test yap bizde yaz mutlaka haftaya bu gün bizim sonuçlarda belli olur inşaallahİlk hamileliğimin hiçbir belirtisi yoktu yaaa yada hiççç hatırlamıyorum neler yaşadığımı herşeyi unutmuşum vallahi azıcık hatırlasam belki diycem ama yok yani sadece canm maydanoz çekmişti tek hatrladığım bu şimdide canm sigara çekiyo ne alakaysa normalde içmem ama
Hadi inşallah canım dualarım seninle ultrasonda çıkmaz geç Döllenme olabilir ayyy çok sevinirim gerçekten inşallah vardır ilk haberi senden alırız :)Ama adetliyken ultrasyona girmiştim olsa çıkmazmıydı bi yapim yaaa ne kaybederimki demi en fazla bi kez daha üzülürüm inşallah üzülmemde çok kararsz kaldm şimdi hatta adet olamadm diye bide aspirin içtim yaklaşık 18 y8ldır adet olurum ilk defa böyle bişi yaşadm yaaa dua edin bana yaaa bütün sülale hamile valla ben hariç
Günaydınİlk hamileliğimin hiçbir belirtisi yoktu yaaa yada hiççç hatırlamıyorum neler yaşadığımı herşeyi unutmuşum vallahi azıcık hatırlasam belki diycem ama yok yani sadece canm maydanoz çekmişti tek hatrladığım bu şimdide canm sigara çekiyo ne alakaysa normalde içmem ama
Selam Canım,Günaydın anneler nasılsınız ben bu gün yavaştan başladım temizlik işine hem iyi geldi kafam dağılıyor eşim yapıyorlarken çekilecekyerleri sürmeleri ben sadece toz günler azaldı bakalım bizi neler bekliyor
Aynen canım inan bende bu ay çok hazırladım kendimi benimde haftaya Salı adet olmam Lazım ama bende kan pıhtılaşması olduğu için çok erken öğrenmem Lazım bu gün testlerim geldi ben yarın yapmaya başlıcam ama bende hiç diğer tedaviler gibi Ağrı sızı yok bu çok rahat geçti hep arabamı diyorum ama akıntım arttı bu gün baya yoğun...eşim bu gün perşembeye tatile gitmeyi teklif etti ama kabul etmedim Aklım hep bu konuda olacak ve tadını çıkartamayacam dedim hep dikkat etmem Lazım ya hamileysem diye ama adet olursam sonrasında rahatça gideriz dedim yada hamileysem dikkat ederek gideriz dedim benim durumum biraz zor iğne başlanacak doktor Kontrolü falan... Çok yormuyorum canım ya zaten eşim süpürüyor ben toz vileda yapıyorum ama birde tadilat işleri çıktı bu hafta hamile olup olmadığımı öğrenip haftaya başlayacak ama iyi geldi bana birşeylerle uğraşmak çok keyifli...sende dikkat et kendine yolculukta özellikle bol bol mola verin ve havuz özellikle mikrop kapmak için çok elverişlidir aman dikkat et...Selam Canım,
Yorma sakın kendini riske girme bende çok dikkatli olmaya çalışıyorum ama tabii yolculuk olacak inşallah o zarar vermez, ben test için Pazartesi ye kadar bekleyeyim diyorum normalde Haftaya Salı olmam gerek inşallah olmam tabii, bir kaç gündür olan batmalar azaldı epeyce ara ara oluyor sadece, Ama işin kötü tarafı hafif hafif belim başladı ağrımaya o beni korkutuyor işte o bel ağrısı bende klasik regl belirtisiEndişe ediyorum hiç hatırlamıyorum. Diğer hamileliklerde olmuşmuydu böyle bel ağrısı aslında tam belde değil belin biraz altı sanki yumurtalıkların tam arka tarafı yani Off arkadaşım inşallah beklentilerimiz boşa çıkmaz çok çok üzülürüm gerçekten çünkü bu ay çok inandım sanki yakaladık gibi geliyor ama zaten herşey denk gelse bile şans % 25 miş ne bileyim işte hayırlısı artık...
Merhabalar kızlar
Ay zaman yaklaştıkça umudumu kaybediyorum
Dune kadar cok umutluydum bu gun dikkat ettim de hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum
Regl olucakmisim gibi hissediyorum
Off bata 5 un kaldi
25 temmuzda yapsammi acaba testi?
Canım Dur bakalım daha bozma hemen moralini ben yarın test yapmaya başlıcam ama tabiyalancı pozitif Çıkma ihtimali. Var ama olsun birde hiç birşey çıkmama ihtimali tabi sen iğnede yaptırmadım bence test yapabilirsin..bu arada laf aramızda ben de hiç hamile gibi hissetmiyorumMerhabalar kızlar
Dune kadar cok umutluydum bu gun dikkat ettim de hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum
Off bata 5 un kaldi
Canım ben beklemek istiyorum galiba test için sonra kimyasala dönüyor çok üzülüyorum senin durumun farklı sen öğren tabii ben iğne olacaksın, Zaten yarın ben yola çıkıyorum yolda uğrayacağım kalacağım yerler düğünler filan var o yüzden oralarda yapmam çok zor ve benim için can sıkıcı olabilir, Pazar günü Marmaris'e ulaşmış olacağız. Ya pazar günü ya pazartesi sabah yaparım zaten 13. gün reglden 1 gün öncesi oluyor. O zaman çıkarsa vardır derim. Dün dediğim gibi ara ara belim ağrıyor başka hissettiğim bir şey yok birde göğüs ucunda acıma devam ediyor. Çok yoğun değil ama akıntı var ama bilemiyorum hatırlamıyorum öncesini gerçekten...Umut kadar umutsuzluk da var içimdeAynen canım inan bende bu ay çok hazırladım kendimi benimde haftaya Salı adet olmam Lazım ama bende kan pıhtılaşması olduğu için çok erken öğrenmem Lazım bu gün testlerim geldi ben yarın yapmaya başlıcam ama bende hiç diğer tedaviler gibi Ağrı sızı yok bu çok rahat geçti hep arabamı diyorum ama akıntım arttı bu gün baya yoğun...eşim bu gün perşembeye tatile gitmeyi teklif etti ama kabul etmedim Aklım hep bu konuda olacak ve tadını çıkartamayacam dedim hep dikkat etmem Lazım ya hamileysem diye ama adet olursam sonrasında rahatça gideriz dedim yada hamileysem dikkat ederek gideriz dedim benim durumum biraz zor iğne başlanacak doktor Kontrolü falan... Çok yormuyorum canım ya zaten eşim süpürüyor ben toz vileda yapıyorum ama birde tadilat işleri çıktı bu hafta hamile olup olmadığımı öğrenip haftaya başlayacak ama iyi geldi bana birşeylerle uğraşmak çok keyifli...sende dikkat et kendine yolculukta özellikle bol bol mola verin ve havuz özellikle mikrop kapmak için çok elverişlidir aman dikkat et...
Canım benimde durumum aynı sayılır. Bende çok hamile gibi hissetmiyorum ya da artık psikolojik ama zaten en fazla 4-5 gün sonra öğreneceğim sonuçta ama belim hafif hafif ağrımaya başladı o başlayınca ben biliyorum ki regl olacağım. Dolayısı ile muhtemelen bu ayda olmadı ağrı başlamasaydı içim daha umutluydu ama ağrı başladığından beri içimdeki umut iyice azaldıMerhabalar kızlar
Off bata 5 un kaldi
Canım Dur bakalım daha bozma hemen moralini ben yarın test yapmaya başlıcam ama tabiyalancı pozitif Çıkma ihtimali. Var ama olsun birde hiç birşey çıkmama ihtimali tabi sen iğnede yaptırmadım bence test yapabilirsin..bu arada laf aramızda ben de hiç hamile gibi hissetmiyorum
kizlar ben de simdi yapmak istemiyorum testi daha erken zaten cikmazsa moralim iyice bozulacakCanım ben beklemek istiyorum galiba test için sonra kimyasala dönüyor çok üzülüyorum senin durumun farklı sen öğren tabii ben iğne olacaksın, Zaten yarın ben yola çıkıyorum yolda uğrayacağım kalacağım yerler düğünler filan var o yüzden oralarda yapmam çok zor ve benim için can sıkıcı olabilir, Pazar günü Marmaris'e ulaşmış olacağız. Ya pazar günü ya pazartesi sabah yaparım zaten 13. gün reglden 1 gün öncesi oluyor. O zaman çıkarsa vardır derim. Dün dediğim gibi ara ara belim ağrıyor başka hissettiğim bir şey yok birde göğüs ucunda acıma devam ediyor. Çok yoğun değil ama akıntı var ama bilemiyorum hatırlamıyorum öncesini gerçekten...Umut kadar umutsuzluk da var içimdeama çok inandırdım yine kendimi geçen bir pantolon akacaktım bir büyük bedeni vardı olsun alayım dedim hamileyken rahat giyerim mağazada bir şekilde hamile reyonun da buluyorum kendimi geçen bir bluz beğendim eşime dedim ki alamadım ama hamileysem Alıp kış bile olsa giyeceğim onu
insallah yaniliyoruzdur canim yaCanım benimde durumum aynı sayılır. Bende çok hamile gibi hissetmiyorum ya da artık psikolojik ama zaten en fazla 4-5 gün sonra öğreneceğim sonuçta ama belim hafif hafif ağrımaya başladı o başlayınca ben biliyorum ki regl olacağım. Dolayısı ile muhtemelen bu ayda olmadı ağrı başlamasaydı içim daha umutluydu ama ağrı başladığından beri içimdeki umut iyice azaldı
Bence de bekle canım sonra daha çok üzülüyoruz, 25 Temmuzda yapsan çıkar bence hayırlısı olsun canım ya inşallah meleklerimiz bizimledir. Ne bileyim kasık ağrısı hamilelikte oluyor ama bu bel ağrısı benim regl dönemi ağrısı iştekizlar ben de simdi yapmak istemiyorum testi daha erken zaten cikmazsa moralim iyice bozulacak
su an basim donuyoBence de bekle canım sonra daha çok üzülüyoruz, 25 Temmuzda yapsan çıkar bence hayırlısı olsun canım ya inşallah meleklerimiz bizimledir. Ne bileyim kasık ağrısı hamilelikte oluyor ama bu bel ağrısı benim regl dönemi ağrısı işteOff ya hiç keyfim kalmadı valla vardır bir sebebi bir zamanı elbet Rabbim hayırlı olanı versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?