Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Canım üstüne görme olabilir benim ablamda da aynısı oldu regli aynı senin anlattığın şekilde ama o 1 gün çok yoğun olmuş regli bitince test yaptırdı kanda çıktı Dr üstüne görme olduysa kanda da idrar da da çıkar zaten Demişti inşallah vardır belki ilaç kullanman gerekir geçiktirme derim test yap çıkarsa kanda bastırırsın zaten Kötüye alıştık iyi olursa süpriz olur merakta kalmak daha da stres yapar hiiiç bekleme bence hadi hayırlı haberler inşallah :)

Ama adetliyken ultrasyona girmiştim olsa çıkmazmıydı bi yapim yaaa ne kaybederimki demi en fazla bi kez daha üzülürüm inşallah üzülmemde çok kararsz kaldm şimdi hatta adet olamadm diye bide aspirin içtim yaklaşık 18 y8ldır adet olurum ilk defa böyle bişi yaşadm yaaa dua edin bana yaaa bütün sülale hamile valla ben hariç

İlk hamileliğimin hiçbir belirtisi yoktu yaaa yada hiççç hatırlamıyorum neler yaşadığımı herşeyi unutmuşum vallahi azıcık hatırlasam belki diycem ama yok yani sadece canm maydanoz çekmişti tek hatrladığım bu şimdide canm sigara çekiyo ne alakaysa normalde içmem ama

Canım ben üstüne Görmeolayını yaşadım.. Korunmayı bıraktığımız ay sonunda adetimi bekliyorum tabi ilk kez bırakınca çok heycanlıyım bide baktım adetim günü Gününe geldi çok üzüldüm bir gün bari gecikseydi de ilk kez test yapsaydım dedim ama çamaşırım bile Battı sadece kahve gibi kan renginde değil adet gibi hiç değil üç gün sürdü 3. Gün ben kimseye çaktırmadan test aldım dedim bu adete benzemiyor şak diye çıktı ertesi gün kan verdim 800 lerdeydi değerim yani böyle oldu.. Ama birde şöyle birşey de yaşadım Nisan Ayında kimyasal gebelik yaşamıştım sonra adet oldum baya uzun sürdü bitti bi sonraki adetim yine Günü'nde geldi ama aynı üstüne görme gibi 1-2 gün çok çok az miktarda sürdü meğer oda kist oluştuğu içinmiş...işte böyle yarın sen bence test yap bizde yaz mutlaka haftaya bu gün bizim sonuçlarda belli olur inşaallah

Hadi inşallah canım dualarım seninle ultrasonda çıkmaz geç Döllenme olabilir ayyy çok sevinirim gerçekten inşallah vardır ilk haberi senden alırız :)

Günaydın
Canım ne yaptın test yaptın mı ? Hadi güzel haberler ver bize

Slm arkadaslar bende sizin gibiyim ilk kuzumda da surekli kk deydim :) birincisi 7. Ayda oldu gebelik .2012 Ekim'de doğdu oglum . Oglumun 2. Yas dogum gunünden beri korunmuyoruz 9 ay oldu hala yok bebek yani ilk zmnlar cok dikkat etmedik bazen yumurtlama gunleri bos bile geçtiği oldu .. Son iki aydır daha dikkatli takip EDİYORZ fkt yine olmadı simdi adetimin son gunleri bakalım bu ay nasıl olacak ben bu hafta bir Dr gidicem ne var ne yok diye .. Ilk hamileliğimde beklenen adet günümde benimde kahve leke geldi Bi kac defa sonra kesildi iki gun sonra teste cift cizgi çıkmıştı yerleşe kanaması deniyor sanırım ona :) umarım burası uğurlu gelir Birinci'de oldugu gibi .. artık onumuzde ki aylarda gelir ikinci bebisimiz

Günaydın anneler nasılsınız ben bu gün yavaştan başladım temizlik işine hem iyi geldi kafam dağılıyor eşim yapıyorlarken çekilecekyerleri sürmeleri ben sadece toz günler azaldı bakalım bizi neler bekliyor

Selam Canım,
Yorma sakın kendini riske girme bende çok dikkatli olmaya çalışıyorum ama tabii yolculuk olacak inşallah o zarar vermez, ben test için Pazartesi ye kadar bekleyeyim diyorum normalde Haftaya Salı olmam gerek inşallah olmam tabii, bir kaç gündür olan batmalar azaldı epeyce ara ara oluyor sadece, Ama işin kötü tarafı hafif hafif belim başladı ağrımaya o beni korkutuyor işte o bel ağrısı bende klasik regl belirtisi Endişe ediyorum hiç hatırlamıyorum. Diğer hamileliklerde olmuşmuydu böyle bel ağrısı aslında tam belde değil belin biraz altı sanki yumurtalıkların tam arka tarafı yani Off arkadaşım inşallah beklentilerimiz boşa çıkmaz çok çok üzülürüm gerçekten çünkü bu ay çok inandım sanki yakaladık gibi geliyor ama zaten herşey denk gelse bile şans % 25 miş ne bileyim işte hayırlısı artık...

Merhabalar kızlar
Ay zaman yaklaştıkça umudumu kaybediyorum
Dune kadar cok umutluydum bu gun dikkat ettim de hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum
Regl olucakmisim gibi hissediyorum
Off bata 5 un kaldi
25 temmuzda yapsammi acaba testi?

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim henüz yapamadm testi bi yanım yap diyo diğer yanım amannnn zaten biliyosun olmadığını ne yapacan diyo zaten hiççç içimde de öyle hamileymişim gibi bi his yok ama bi yapıcam yinede tabiki ilk size söylicem sonucu yol arkadaşlarım rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Aynen canım inan bende bu ay çok hazırladım kendimi benimde haftaya Salı adet olmam Lazım ama bende kan pıhtılaşması olduğu için çok erken öğrenmem Lazım bu gün testlerim geldi ben yarın yapmaya başlıcam ama bende hiç diğer tedaviler gibi Ağrı sızı yok bu çok rahat geçti hep arabamı diyorum ama akıntım arttı bu gün baya yoğun...eşim bu gün perşembeye tatile gitmeyi teklif etti ama kabul etmedim Aklım hep bu konuda olacak ve tadını çıkartamayacam dedim hep dikkat etmem Lazım ya hamileysem diye ama adet olursam sonrasında rahatça gideriz dedim yada hamileysem dikkat ederek gideriz dedim benim durumum biraz zor iğne başlanacak doktor Kontrolü falan... Çok yormuyorum canım ya zaten eşim süpürüyor ben toz vileda yapıyorum ama birde tadilat işleri çıktı bu hafta hamile olup olmadığımı öğrenip haftaya başlayacak ama iyi geldi bana birşeylerle uğraşmak çok keyifli...sende dikkat et kendine yolculukta özellikle bol bol mola verin ve havuz özellikle mikrop kapmak için çok elverişlidir aman dikkat et...

Merhabalar kızlar
Dune kadar cok umutluydum bu gun dikkat ettim de hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum
Off bata 5 un kaldi

Merhabalar kızlar
Off bata 5 un kaldi
Canım Dur bakalım daha bozma hemen moralini ben yarın test yapmaya başlıcam ama tabiyalancı pozitif Çıkma ihtimali. Var ama olsun birde hiç birşey çıkmama ihtimali tabi sen iğnede yaptırmadım bence test yapabilirsin..bu arada laf aramızda ben de hiç hamile gibi hissetmiyorum

Canım ben beklemek istiyorum galiba test için sonra kimyasala dönüyor çok üzülüyorum senin durumun farklı sen öğren tabii ben iğne olacaksın, Zaten yarın ben yola çıkıyorum yolda uğrayacağım kalacağım yerler düğünler filan var o yüzden oralarda yapmam çok zor ve benim için can sıkıcı olabilir, Pazar günü Marmaris'e ulaşmış olacağız. Ya pazar günü ya pazartesi sabah yaparım zaten 13. gün reglden 1 gün öncesi oluyor. O zaman çıkarsa vardır derim. Dün dediğim gibi ara ara belim ağrıyor başka hissettiğim bir şey yok birde göğüs ucunda acıma devam ediyor. Çok yoğun değil ama akıntı var ama bilemiyorum hatırlamıyorum öncesini gerçekten...Umut kadar umutsuzluk da var içimde ama çok inandırdım yine kendimi geçen bir pantolon akacaktım bir büyük bedeni vardı olsun alayım dedim hamileyken rahat giyerim mağazada bir şekilde hamile reyonun da buluyorum kendimi geçen bir bluz beğendim eşime dedim ki alamadım ama hamileysem Alıp kış bile olsa giyeceğim onu

Merhabalar kızlar
Off bata 5 un kaldi
Canım benimde durumum aynı sayılır. Bende çok hamile gibi hissetmiyorum ya da artık psikolojik ama zaten en fazla 4-5 gün sonra öğreneceğim sonuçta ama belim hafif hafif ağrımaya başladı o başlayınca ben biliyorum ki regl olacağım. Dolayısı ile muhtemelen bu ayda olmadı ağrı başlamasaydı içim daha umutluydu ama ağrı başladığından beri içimdeki umut iyice azaldı

kizlar ben de simdi yapmak istemiyorum testi daha erken zaten cikmazsa moralim iyice bozulacak

insallah yaniliyoruzdur canim ya
ama sana bi sey soyiyim mi ben kizimda regl sancisi cekiyodum resmen kendi kendime kesin regl oldum dedim okuldaydim bi de arkadasima arkadan bak bi sey var mi kesin regl oldum diyodum sonra bi baktim hic bi sey yok ertesi test yaptim pozitifinsallah sende de oyle olur canim

kizlar ben de simdi yapmak istemiyorum testi daha erken zaten cikmazsa moralim iyice bozulacak
Bence de bekle canım sonra daha çok üzülüyoruz, 25 Temmuzda yapsan çıkar bence hayırlısı olsun canım ya inşallah meleklerimiz bizimledir. Ne bileyim kasık ağrısı hamilelikte oluyor ama bu bel ağrısı benim regl dönemi ağrısı işte Off ya hiç keyfim kalmadı valla vardır bir sebebi bir zamanı elbet Rabbim hayırlı olanı versin...

su an basim donuyoama ben pc onunde cok oturunca da boyle oluyorumdu biraz dolanayim evde bakiyim hala donecek mideliriyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…