- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
- 133
Evet canım bende artık sperm testlerine güvenmiyorum. Zaten artık dünya da doğurganlık azaldı. Hem kadında hem erkekte. Bizden sonraki nesiller ne durumda olur bilemiyorumAynı sorunları yaşıyoruz canım hatta bende yıllar sonra evlenenler ikinciyi hatta üçüncüyü Yaptılar düşün artık okadar geç kalmış hissediyorum.. Senin adetine az kalmış inşaallah hiç gelmez tabi benim yaklaşık bir hafta var... Bu ay Ümitleniyorum yine kendimi kaptırıyorum inşaallah hüsran olmaz kuzularımıza veririz KARDEŞ müjdesini... Sen kafana takma inan olacağı varsa herşekilde oluyor hepsi hikaye ben en son eşime sperm testi yaptırdık Prof yaptı düşün sen hamile kalamazsın adet olunca gel tüp bebek yapalım dedi bende yok dedim yaptırmıcam o ay ben Ağla Ağla sonra bi baktım ki hamileyim 4 haftalık malesef düşük oldu 8 haftalıken hatta biz dedik düşük oldu spermlerden mi kaynaklandı tekrar test yaptırdık eşimin herşeyi normal çıktı... Yani Rabbim ol dememiş diyorum... İnşaallah bu ay o güzel haberi almak nasip olur...
Of çok fena haftaya kötü haberle başladık...ödoktora gidecekmisin tedavi içinAdet olmuş durumdayım( böğğğğğ
Canım ben gitmiştim. Dediğim gibi tek eksik şuan eşimin sperm sayısı ama oda sürekli deişiyor. Ona da güvenmiyorum. Yumurtlamam düzgün. BirOf çok fena haftaya kötü haberle başladık...ödoktora gidecekmisin tedavi için
Günaydın,GÜnaydın arkadaşlar yeni bir haftaya giriyoruz inşaallah bu hafta müjdeli haberlerle doku bir hafta olur bugün iğnenin 7. Günü ve bende hiç bir belirti yok daha önce hep gögüslerim kasıklarım ağrıtdım ama şimdi hiç birşey yok sadece su gibi akıntı var hadi sizde gelişmelerden haberdar edin
Canım kısmetten fazlası olmuyor. Orada yapabiliyorsan keçiboynuzunu yap eşine o çok faydalıymış. Hem sayıyı hem hareketliliği arttırıyor bende bu ay uyguladım. Biz test yaptırmadık eşime ama her ihtimale karşı diyip yaptım. Nasip artık beklemedeyim. Üzme kendini elbet bizimde bir vaktimiz var.Canım ben gitmiştim. Dediğim gibi tek eksik şuan eşimin sperm sayısı ama oda sürekli deişiyor. Ona da güvenmiyorum. Yumurtlamam düzgün. Bir
Düşüğüm olduğundan tıkanıklıktan da şüphelenmediler. Bir sene devaö edicez 5 ayı doldu. Bakalım hayırlısı olursa. İki ay öncede sanırım kimyasall oldum. İdrarda çıktı adetim gecikti ve yoğun adet oldum. Ne bilim bekliyoru. İşte. Ütekiyede değilim. O yüzden burda tedavi olamıyorumda (
İnanırmısın? Ben türkiyeden sadece bir aylık yetcek getirdim. Ve bir gün geziyoruz bir bakarımyerlerde keçiboynuzu. İnanırmısın yol boyunca ağaçlar hep keçi boynuzu. Ve ben mevsim sonunda farkettim. Sağlam sadece bir torba toplayabildik. Oda 3 ay sonra etki veriyormuş sanırım. Anlıcan 1 ay deneyebildi. Oda nisandı. Hala yine ses seda yok.Canım kısmetten fazlası olmuyor. Orada yapabiliyorsan keçiboynuzunu yap eşine o çok faydalıymış. Hem sayıyı hem hareketliliği arttırıyor bende bu ay uyguladım. Biz test yaptırmadık eşime ama her ihtimale karşı diyip yaptım. Nasip artık beklemedeyim. Üzme kendini elbet bizimde bir vaktimiz var.
Canım inan elimizden birşey gelmiyor Birbirimizi teselli ediyoruz ama adet olunca inan aynı şekilde hepimiz üzülüyoruz hele şu son günler çok stresli orada çok fazla tedavi yollarına başvurmuyorlar diye biliyorum ama burası da hiç iyi değil bir Sürü hormon yüklemesi ve sonunda yine tedavimiz hamile kaldım düşük Yaptım yok bekle yok yine aynı tedavi aşamaları yani stres stres stres.... Bakalım bizi neler bekliyor bu hafta üzülecekmiyiz sevinecekmiyşz.., yanlış anlama ama adet olabilmende büyük nimet aslında ben iki adet olamadım ve hep hamileyim kesin testlerde çıkmıyor dedim durdum ama birşey çıkmadı... Sonra kimyasal yine alt üst oldu düzenim iki ay da öyle adet olmadım çok streslitdi inan... En azında yeniden denemelere başlayacaksınİnanırmısın? Ben türkiyeden sadece bir aylık yetcek getirdim. Ve bir gün geziyoruz bir bakarımyerlerde keçiboynuzu. İnanırmısın yol boyunca ağaçlar hep keçi boynuzu. Ve ben mevsim sonunda farkettim. Sağlam sadece bir torba toplayabildik. Oda 3 ay sonra etki veriyormuş sanırım. Anlıcan 1 ay deneyebildi. Oda nisandı. Hala yine ses seda yok.
Inşaallah canım ya buhafta seviniriz Inşaallah burada ciddi bir temizlik yapmam Lazım ama içimden gelmiyor ve de korkuyorum ya hamileysem diye çünkü en son kimyasalı öğrendiğimde temizliğe gelen Kadından çok iş yapmıştım bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ve sonra düştü değer hep dedim kendimi çok yordum ondan oldu bu gün ne Yaparım bilmiyorum ama birşeylerle de uğraşmak iyi gelecek sanki çok zormuş böylebeklemekGünaydın,
Bende de hiç belirti yok, iki gündür kasıklarımda çok batma oldu bugün pek yok, ama sabahtan beri hafif bir bel ağrısı başladıbende bel ağrısı başlayınca bütün beklenti çöküyor tabii İnşallah bu sefer olmam diye dua ediyorum. Ama kısmet tabii bilemiyorum canım duam olmamak için ama elimden gelen de bu kadar Olmayınca olmuyor sonuçta, olacaksa da ne zorluklara rağmen oluyor... Akıntı bende de var genelde bir ıslaklık durumu var yani zaten Cuma günü testlerde belli olur bence inşallah vardır arkadaşım...
Yapma canım iş falan sakın yorma kendini ben geçen gün karpuz bile taşımak istemedim. Eşime sen taşı dedim. Eli de doluyudu adamın ama yapacak bir şey yok, riske etmek istemiyorum. Benim sana ilk yazdığımdan beri kasıklarımda sanki çekiliyor gibi bir his var. Ya dinlemek istemiyorum ama elde değil işaret arıyoruz işte, Ovulasyon test HCG etkisidir kesinlikle geçen sefer yaptığım testlerde 10. gün için ço0k çok silik demişim 11. günden itibaren soluk bile çıkmamış çizgi Cumartesi 11. gün oluyor benim. Sanırım o gün yaparım ilk testi 5 gün var yani, aslında bir yanım kesin tamam diyor çok güzel şeyler doğuyor içime rüyada gördüm falan garip bir duygu ki adı UMUT işte aslında, Diğer yanım yok kızım boşuna ümit ediyorsun bir şey çıkmayacak olmadı diyor Kendini boşuna üzüyorsun diyor. Artık bilemiyorum canım ya inşallah inşallah bu hafta bizim haftamız olsun...Bu arada elimde ovulasyon testi bar bolca iki gündür yapıyorum aynı saatlerde hala koyu çıkıyor acaba diyorum çatlatma iğnesi bhcgyi etkilediği gibi bunuda mı etkiliyor neden hala koyu gebelik testlerim gelene kadar bunlarla idare etcem bakalım neler olacak
Aslında haklısın şaşkında Haklısın canım bu haftada bekleyeyim de adet olursam rahatça Yaparım artık tabi inşaallah olmam ozamanda dikkatlice Yaparım ama işte insanın içi rahat etmiyor yanlış hatırlamıyorsam biz aynı gün yaptırmıştık Değilimi çatlatma iğnesini 13 Temmuz da Pazartesi günü yapıldı benim ki bu gün 8. Gün oluyor ÇOĞU gitmiş aslında bu arada biz ilişkiyi bıraktık malum düşük riskim olunca doktorlarda önermiyor o yüzden bizde dinleniyoruz artıkYapma canım iş falan sakın yorma kendini ben geçen gün karpuz bile taşımak istemedim. Eşime sen taşı dedim. Eli de doluyudu adamın ama yapacak bir şey yok, riske etmek istemiyorum. Benim sana ilk yazdığımdan beri kasıklarımda sanki çekiliyor gibi bir his var. Ya dinlemek istemiyorum ama elde değil işaret arıyoruz işte, Ovulasyon test HCG etkisidir kesinlikle geçen sefer yaptığım testlerde 10. gün için ço0k çok silik demişim 11. günden itibaren soluk bile çıkmamış çizgi Cumartesi 11. gün oluyor benim. Sanırım o gün yaparım ilk testi 5 gün var yani, aslında bir yanım kesin tamam diyor çok güzel şeyler doğuyor içime rüyada gördüm falan garip bir duygu ki adı UMUT işte aslında, Diğer yanım yok kızım boşuna ümit ediyorsun bir şey çıkmayacak olmadı diyor Kendini boşuna üzüyorsun diyor. Artık bilemiyorum canım ya inşallah inşallah bu hafta bizim haftamız olsun...
biz de iliskiyi biraktik her ihtimale karsiAslında haklısın şaşkında Haklısın canım bu haftada bekleyeyim de adet olursam rahatça Yaparım artık tabi inşaallah olmam ozamanda dikkatlice Yaparım ama işte insanın içi rahat etmiyor yanlış hatırlamıyorsam biz aynı gün yaptırmıştık Değilimi çatlatma iğnesini 13 Temmuz da Pazartesi günü yapıldı benim ki bu gün 8. Gün oluyor ÇOĞU gitmiş aslında bu arada biz ilişkiyi bıraktık malum düşük riskim olunca doktorlarda önermiyor o yüzden bizde dinleniyoruz artık
Aynen canım bizde bıraktık şimdi dinlenme zamanı :) Yok ben 14 Temmuzda yaptım iğneyi ama yumurtaların bir tanesi 13 temmuzda çatladı diğeri de 14 temmuzda iğneyi yapmadan hemen önce çatladı, aslında boşa gitti yine benim iğne :) benim bugün 7. gün yani 11. gün cumartesi oluyor ilk testi en erken C. tesi yaparım sanırım. hayırlısı artık aynen çoğu bitti bayram oluşu iyi oldu.Aslında haklısın şaşkında Haklısın canım bu haftada bekleyeyim de adet olursam rahatça Yaparım artık tabi inşaallah olmam ozamanda dikkatlice Yaparım ama işte insanın içi rahat etmiyor yanlış hatırlamıyorsam biz aynı gün yaptırmıştık Değilimi çatlatma iğnesini 13 Temmuz da Pazartesi günü yapıldı benim ki bu gün 8. Gün oluyor ÇOĞU gitmiş aslında bu arada biz ilişkiyi bıraktık malum düşük riskim olunca doktorlarda önermiyor o yüzden bizde dinleniyoruz artık
Merhaba canım,canlar merhabasizde de sari akinti var mi?
son 6 gun kaldi
aynen canimMerhaba canım,
Bende de sarı akıntı var. aslında peçete de çok yoğun bir şey yok ama günlük ped bayağı ıslak ve sarı oluyor genelde bende enfeksiyon olmasından endişe ettim, inşallah değildir. Koku falan yok çünkü.
Burda gittim dr anlattım hiç dikkate bile almadı. Yani onlara göre uzun süre denemelisin anca ozmn sana destek oluyorCanım inan elimizden birşey gelmiyor Birbirimizi teselli ediyoruz ama adet olunca inan aynı şekilde hepimiz üzülüyoruz hele şu son günler çok stresli orada çok fazla tedavi yollarına başvurmuyorlar diye biliyorum ama burası da hiç iyi değil bir Sürü hormon yüklemesi ve sonunda yine tedavimiz hamile kaldım düşük Yaptım yok bekle yok yine aynı tedavi aşamaları yani stres stres stres.... Bakalım bizi neler bekliyor bu hafta üzülecekmiyiz sevinecekmiyşz.., yanlış anlama ama adet olabilmende büyük nimet aslında ben iki adet olamadım ve hep hamileyim kesin testlerde çıkmıyor dedim durdum ama birşey çıkmadı... Sonra kimyasal yine alt üst oldu düzenim iki ay da öyle adet olmadım çok streslitdi inan... En azında yeniden denemelere başlayacaksın
nerde yasiyosun canim sen?Burda gittim dr anlattım hiç dikkate bile almadı. Yani onlara göre uzun süre denemelisin anca ozmn sana destek oluyortürkiyenin tez canlılığı sağlıkta da var. Şu sitede klomen kullanmayan yok inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?