Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Bakalım artık ben yinede yarında yapmayı düşünüyorum nasıl olsa elimde test var geçen sefer bende başka bir iğne kullanmılmıştı 13. Güne kadar hep silik hayalet bir çizgi vardı ve de çok şiddetli ağrım bu sefer hiç ağrım yok ama benim tek korkum migren adetten birkaç gün önce bana kesin migren girer hemde çok şiddetli sonra adet olurum şimdiye kadar girmedi geçen sefer Pazartesi migren girdi cuma adet oldum inşaallah herşey olumlu olur dua etmekten başkauapacak birşey elimiz kolunuz bağ

İnşallah hiç girmez o ağrı canım bebiş geliverir :) Ama aynen elimiz kolumuz bağlı beklemekten başka bir çare yok yarın bende test yaparım belki benim ilk yumurta iğneden önce çatladı normalde beklediğim ilaç etkisinden daha koyu olmasını lazım ama içimden bir ses bekle diyor. Bir ses yap diyor. Ama olmadı sanki çünkü benim de belim başladı bugün de kendini baya baya hissettiriyor :( Nasipte ne varsa o olacak tabii hayırlısı artık canım...

Benim sadece belirti olarak sağ kağıdımda batma var hani böyle çekilir gibi bir his başka da bir belirti yok beklemek çok zormuş kızlar ya

Benim sadece belirti olarak sağ kağıdımda batma var hani böyle çekilir gibi bir his başka da bir belirti yok beklemek çok zormuş kızlar ya
Çok zor aynen geçmiyor sanki zaman :( Ara ara batma bende de var, hatta ani hareket ettiğimde bir anda bıçak batar gibi ağrı giriyor öyle ki nefesimi kesiyor sanki bir an kıpırdayamıyorum resmen :( sonra geçiyor. Ama bazen sağda bazen solda oluyor anlamadım :( Off çok sıkıcı ama hiçbir şeye konsantre olamıyorum resmen :( Peki bir şey soracağım sana göğüs ucu acıması geçti mi ?

Çok zor aynen geçmiyor sanki zaman :KK43: Ara ara batma bende de var, hatta ani hareket ettiğimde bir anda bıçak batar gibi ağrı giriyor öyle ki nefesimi kesiyor sanki bir an kıpırdayamıyorum resmen :KK43: sonra geçiyor. Ama bazen sağda bazen solda oluyor anlamadım :KK43: Off çok sıkıcı ama hiçbir şeye konsantre olamıyorum resmen :KK43: Peki bir şey soracağım sana göğüs ucu acıması geçti mi ?
o agri demin bende de oldu yataktan kalkmak istedim sanki sol tarafima bicak saplandi kipirdayamadim agridan 5-10 saniye surdu o yuzden kisti sordum zaten

Yok o bana 2 gündür falan oluyor ani harekette belki kaslar falan bir anda geriliyordur. Ondan falan olabilir. Ya da inşallah bebiştir. Ama nefes kesiyor resmen kıpırdayamıyor insan, kist olduğunda zaten anlayamıyorsun Dr ultrasonda görüyor...

Çok zor aynen geçmiyor sanki zaman :KK43: Ara ara batma bende de var, hatta ani hareket ettiğimde bir anda bıçak batar gibi ağrı giriyor öyle ki nefesimi kesiyor sanki bir an kıpırdayamıyorum resmen :KK43: sonra geçiyor. Ama bazen sağda bazen solda oluyor anlamadım :KK43: Off çok sıkıcı ama hiçbir şeye konsantre olamıyorum resmen :KK43: Peki bir şey soracağım sana göğüs ucu acıması geçti mi ?
Demiştim ya benim hamilelik belirtisi olarak hiç göğsüm acımadı acımaz yani okdar eminim aksine adet olacağımda acır hep bu ay da hiç acıma yok bilmiyorum neler oluyor içeride...hatta bundan önceki iğne de çok fena acımıştı elimi dokunduramıyordum sonuç hüsran adet oldum ama şimdi hiç acımıyor...

Demiştim ya benim hamilelik belirtisi olarak hiç göğsüm acımadı acımaz yani okdar eminim aksine adet olacağımda acır hep bu ay da hiç acıma yok bilmiyorum neler oluyor içeride...hatta bundan önceki iğne de çok fena acımıştı elimi dokunduramıyordum sonuç hüsran adet oldum ama şimdi hiç acımıyor...
gogus hassasiyeti bende de yok o konuya pek takilmiyorum kizimda vardi oglumda olmadi cunku

Aslında göğüs acısı ağrısı değil söylediğim durum. Ucu acıyor sadece bende oluyor. oda dokunduğum zaman, sürekli bir ağrı durumu yok bende de ama Ovitrelle iğne de HCG içerdiği için o iğneden sonra bile oluyor bugün 8. bitti bu acıma muhtemelen iğnenin etkisi hergün biraz azalıyor sanki, ya işte her beden farklı işte ama insan yine de ortak birşeyler arıyor :)

Kesinlikle her beden farklı bak siz ikinizin farklı benim farklı diyorum ya herkes hamileliğini başka birşeyler anlıyor... Benim birde betim benzim atar sanki Solmuş gibi olurum Üçünde de öyle oldum sonra ayaklarım nasıl üşüdü anlatamam ama şimdi yanıyor ayaklarım bu arada temizlik bitti bende bittim bütün evi eşim süpürdü çekti ama ben mahvoldum çok yoruldum çok... Hep dikkat ederdim ya hamileysem diye amaaan dedim takmadım hiç öyleysede değilse de olacağı varsa olur zaten dedim... Ama bittim resmen unutmuşumtemizlik yapmayı çok zor geldi çok... Kasık ağrım arttı kızlar şimdi daha sık giriyor kasılma... Hayırlısı inşaallah bu bir belirtilir ve müthiş iştah açılması ve Bazense birden hiç birşey yiyesin gelmiyor dün saat 3 E kadar kahvaltı yapmadığımı unutmuşum ama bugün durup durup birşeyler yiyorum

Günaydın,
Bende beklemedeyim, Hiiiç hamlilelik belirtim yok batmalar dışında, göğüs uçlarımda acıyor ama o iğnenin etkisi geçen ayda acıyordu. Bugün iğnenin 9. günü Pazartesiye az kaldı ilk testi pazartesi yapacağım ama içimden bir ses olmadı diyor. Zaten günlerdir belimde ağrıyor o ağrımaya başlayınca hiç aksamaz benim kırmızılar neyse hayırlısı artık, bekleyip göreceğiz. :anneadayı:

İnşallah vardır. Dün çok acayip bir şey oldu ama şu telefonla bakılan fallar varya onlardan gönderdim kahve falı normalde hiç inanmam ki bir sürü arkadaşıma çıkan şeyler olmuştu dün bir arkadaşımla birlikte gönderdik gelen yorum hem iş hem özel hayatımda olanlarla birebir aynıydı, doğa ile başbaşa kalacağın bir yere yola çıkacaksın dedi ki tatilde gideceğim yer ormanın içinde veee birde kısmetiyle gelen bir bebek var yazıyor, o geldikten sonra evinde bolluk bereket artacak, diyor....Ya fala inanmam hele bu telefon işlerine hiç inanmam eğlence olsun derim hep ama dünkü sanki beni bilen biri yazmış gibiydi. Etkilenmedim desem yalan olur

Enfal97 Enfal97 merakla bekliyoruz haydi yaz biran önce :anneadayı: pozitif diye :KK46:

Günaydın,
Bende beklemedeyim, Hiiiç hamlilelik belirtim yok batmalar dışında, göğüs uçlarımda acıyor ama o iğnenin etkisi geçen ayda acıyordu. Bugün iğnenin 9. günü Pazartesiye az kaldı ilk testi pazartesi yapacağım ama içimden bir ses olmadı diyor. Zaten günlerdir belimde ağrıyor o ağrımaya başlayınca hiç aksamaz benim kırmızılar neyse hayırlısı artık, bekleyip göreceğiz. :anneadayı:

İnşallah vardır. Dün çok acayip bir şey oldu ama şu telefonla bakılan fallar varya onlardan gönderdim kahve falı normalde hiç inanmam ki bir sürü arkadaşıma çıkan şeyler olmuştu dün bir arkadaşımla birlikte gönderdik gelen yorum hem iş hem özel hayatımda olanlarla birebir aynıydı, doğa ile başbaşa kalacağın bir yere yola çıkacaksın dedi ki tatilde gideceğim yer ormanın içinde veee birde kısmetiyle gelen bir bebek var yazıyor, o geldikten sonra evinde bolluk bereket artacak, diyor....Ya fala inanmam hele bu telefon işlerine hiç inanmam eğlence olsun derim hep ama dünkü sanki beni bilen biri yazmış gibiydi. Etkilenmedim desem yalan olur

Enfal97 Enfal97 merakla bekliyoruz haydi yaz biran önce :anneadayı: pozitif diye :KK46:
insallah bu bi isaret olur canim:KK68:
ben de pazar yapicam testi regl olmazsam:KK17:

Kızlar günaydın şimdi Yaptım testi ama ilk idrarla yapamadım sabah namaza kalkınca unutmuşum test yapacağımı neyse durumda pek bi değişiklik yok dünkü gibi sanırım hala iğnenin etki devam ediyor bu ay olmadı galiba durum onu gösteriyor zaten pazar günü herşey belli olur 14. Gün oluyor ben genelde 15. Günde adet olurum çünkü... Beklemek zor ama yapacak birşey yok...

Kızlar günaydın şimdi Yaptım testi ama ilk idrarla yapamadım sabah namaza kalkınca unutmuşum test yapacağımı neyse durumda pek bi değişiklik yok dünkü gibi sanırım hala iğnenin etki devam ediyor bu ay olmadı galiba durum onu gösteriyor zaten pazar günü herşey belli olur 14. Gün oluyor ben genelde 15. Günde adet olurum çünkü... Beklemek zor ama yapacak birşey yok...
Ilk idrar degilse koyu cikmamasi normal canim
Moralini bozma yarin yine yap bence

Yok canım şimdilik moralimi bozmuyorum malum daha 3 gün var çünkü birde diğer forumlarda okuduğuma göre 13. Günde negatif çıkıp sonra pozitif olabiliyormuş yani daha zamanı var ama sanırım iğnenin etkisi bu gün geçiyor... Yarın tekrar yapmıcam test yapmak beni strese sokmuyor..olumlu yada olumsuz öğrenicem başka yolu yok diye düşünüyorum.., sen iğnede olmadın yapabilirsin bence yarın falan yanlış pozitif görme ihtimalin yok benim gibi

Bugün iğnenin 10. günü senin yarından itibaren farklı olur. Ama inanki alınan sıvı miktarı da etkiliyor. Beklemekten başka çaremiz yok zaten bekliyoruz mecburen, bir an içimi umut kaplıyor bir an umutsuzluk bilemiyorum. Belimin ağrıması sinirimi bozuyor. Başka da hiç belirtim yok, Şimdiden sonrası daha hızlı geçer benim için çok koşuşturmam olacak Pazar ya da pazartesi belli olur diye düşünüyorum bende Çarşamba regl olmam gerek 15. gün çarşamba oluyor bende kısmet artık arkadaşım. Hakkımızda hayırlısı olsun...

Valla benim de hic bi belirtim yok kizlar
Ufak tefek olanlarin da pskilojik oldugunu düşünüyorum
Hani az biraz emin olsam yarin test yapicam ama negatifi gormek istemiyorum galiba

Bugün iğnenin 10. günü senin yarından itibaren farklı olur. Ama inanki alınan sıvı miktarı da etkiliyor. Beklemekten başka çaremiz yok zaten bekliyoruz mecburen, bir an içimi umut kaplıyor bir an umutsuzluk bilemiyorum. Belimin ağrıması sinirimi bozuyor. Başka da hiç belirtim yok, Şimdiden sonrası daha hızlı geçer benim için çok koşuşturmam olacak Pazar ya da pazartesi belli olur diye düşünüyorum bende Çarşamba regl olmam gerek 15. gün çarşamba oluyor bende kısmet artık arkadaşım. Hakkımızda hayırlısı olsun...
Aynen öyle canım bu gün 10. Gün yani sanki iğnenin etkisi geçtiğinize geliyor çünkü daha silik sanki dünden şimdi kıyasladım hatta yok gibi birşey... Yarından itibaren yapacağım testler herşeyi belli eder diye umuyorum... Bende pazartesi adet olurum o zaman eğer tutamadıysa çünkü daha önceki iki iğnede öyle oldu ben 15. Gün oldum sanıyordum ama iğne Olduğum günü saymamak gerektiğini bilmiyordum... Pazartesi herşeybelli olacak eğer idrar da pozitif çıkarsa pazartesi gider kan veririm... Çıkmazsa adetimi beklerim yapacak birşey yok.., bende aynayım canım bazen Tamam diyorum oldu Bazense yine hüsran diyorum... Boşuna Ümit bağlıyorum...

Back
X