Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

kizlar karar verdim yarin yapicam testi
12.gun oluyo varsa silik bile olsa cikar dimi:KK17:
Evet canım yap Çıkma ihtimali var tabi ama şunu unutma çıkmazsa yok demek değildir belki de geç çıkacaktır iki gün bekler tekrar yaparsın ben elimde test olunca hergün yapıyorum Pazartesi ye Kadarda devam etmeyi düşünüyorum

kizlar dunden beri sol kasigima sanki icerden bicak koymuslar kipirdayinca batiyor
biraz garip bi anlatma oldu ama:KK70:batma dedikleri sey bu mu oluyo ilk defa basima geliyo dao_O

kizlar dunden beri sol kasigima sanki icerden bicak koymuslar kipirdayinca batiyor
biraz garip bi anlatma oldu ama:KK70:batma dedikleri sey bu mu oluyo ilk defa basima geliyo dao_O
aynen bu oluyor inşallah minik bebeğin habercisidir o minik batmalar heyecanla bekliyorum kızlar sonuçlarınızı ben hamile değilsem bile inşallah siz kalırsınız çok mutl olurum bu bekleyiş çok zor çünkü rabbim şu mübarek sattlerde herkesin bekleyişini mutlulukla sonuçlandırsın

merhabalar , benimde 8 yaşında bir kızım var 1,5 senedir 2.bebiş istiyoruz inşallah rabbimin izniyle.

bu ay bende beklemedeyim.boşuna mı bekliyorum bilmiyorum ama :(
çünkü dün test yaptırdım 3 çıktı.
reglimin 24.günüydü.hamilelik belirtilerim de vardı , şiddetli kasık ağrısı sağ gögsüm şişti damarlarım çıktı.
yumurtalamamın 10.günü oluyor.
12 temmuz pazar günü saat 3 gibi yumurtalamıştım öncesi ve sonrası çalışmamızda oldu.ama test 3 çıktı.

bugünde çok regli sancım var.ha oldum haa olacağım modundayım.

bu kadar asancıya rağmen halen içimde umut var :)

İnsaallah bir an once olur seninde CNm bizde bu ay 9. Ay bakalım ovulasyon testi alıcam bu ay Dr a gidcem iki aydır folik asit başladım artık gelsin ikinci araları cok acıkmasin istiyorm oglum Ekim'de 3. Yasını dolduracak

demin msj yazdim ama kaydetmemis
ben testi yaptim once cok cok silik yanizca pencere onunde gozuken bi cizgi ilisti gozume sonra dedim ki yine bana oyle geliyodur simdi durdukca resmen goruyorum silik cizgiyi
ayy insallah dogru goruyorumdur
reglimin gecmesini bekliyim mi kizlar yoksa 26 temmuz tekrar test yapiyim mi?
eger varsa darisi basiniza o kadar cok gonulden istiyorum ki sizin de hamile kalmanizi
fotoyu birazdan cekip atarim

2015-07-24_10.59.23.webp

Kizlar siz de goruyo musunuz silik cizgiyi?aslinda fotoda net cikmiyo normalde daha net

demin msj yazdim ama kaydetmemis
ben testi yaptim once cok cok silik yanizca pencere onunde gozuken bi cizgi ilisti gozume sonra dedim ki yine bana oyle geliyodur simdi durdukca resmen goruyorum silik cizgiyi
ayy insallah dogru goruyorumdur
reglimin gecmesini bekliyim mi kizlar yoksa 26 temmuz tekrar test yapiyim mi?
eger varsa darisi basiniza o kadar cok gonulden istiyorum ki sizin de hamile kalmanizi
fotoyu birazdan cekip atarim
net çıkmamış ama çok çok silik belli oluyor. inşallah hamilesinizdir. ikinci çocuk için beklemenin ne zor olduğunu bilirim ben de çok bekledim. şimdi oğlum 1,5 yaşında oldu. inşallah bekleyen ve isteyen tüm bayanlar bebeklerine kavuşur.

net çıkmamış ama çok çok silik belli oluyor. inşallah hamilesinizdir. ikinci çocuk için beklemenin ne zor olduğunu bilirim ben de çok bekledim. şimdi oğlum 1,5 yaşında oldu. inşallah bekleyen ve isteyen tüm bayanlar bebeklerine kavuşur.
Teşekkür ederim canim
Amin inşallah
Allahim senin de yavrularina uzun omurler versin
Benim bi de kaybim oldugu icin daha da tedirgindim
Umarim bu sefer her sey daha güzel olur

Teşekkür ederim canim
Amin inşallah
Allahim senin de yavrularina uzun omurler versin
Benim bi de kaybim oldugu icin daha da tedirgindim
Umarim bu sefer her sey daha güzel olur
inşallah bu defa sağlıkla kucağınıza alırsınız. bu konu ilgimi çekiyor çünkü ben de ikinci çocuk için çok bekledim. tedaviler oldum; üzüntüler, hayal kırıklıkları yaşadım. en sonunda tedaviyi bırakıp olayı akışına bıraktığım bir zamanda bebeğim geldi. o üzüntü dolu günleri o an tamamen unuttum. inşallah burda ikinci bebeği isteyen herkes çocuklarına kardeş verebilir.

arkadaşlar günaydın ,

süper anneler topiğine de yazdım , sizinde yardımınıza ihtiyacım var ....

ben dün ve bugün çok regl sancısı yaşıyorum.
öğlene kalmaz olacağımı biliyorum.

şimdi kafama şu takıldı bugün 24 temmuz.

benim ovülasyon testim 10 temmuzda akşama doğru koyulaşmaya başladı - 11 temmuzda çok koyuydu , 12 temmuz sabah pik yapmıştı.12 temmuz akşama doğru silikleşmeye başlamıştı.

eğer bugün regl olursam demek ki koyulaşmaya başladığı an yapmak mı lazım ?

biz 11 temmuz 12 temmuz çalıştık.

bugün ilk koyulaşmaya başladığı günün 14.günü , eee çatladıktan 14 gün sonra regl oluyorsak ???

silikleşmeye başlamasını beklemek yada piki beklemek yanlış mı ?

bi arkadaşım bahsetmişti
ovülasyon testinde t çizgisi c ye yakın koyuluğa başladığında yumurtan çatlıyor aslında.Çatladıktan sonra LH hormonu vücutta daha yüksek olduğundan pik yapıyor , LH hormonu azaldığında silikleşiyor diye , saçma gelmişti ama sanırım benim için doğru ??

yumurtanın ömrü 12-24 saat olduğu için eğer benim 10 temmuzda çatladıysa , biz 11 temmuz gece 2 gibi çalısınca kaçırdık o zaman.

offf ne kadar matematik hesabı var ya...

çenem düştü ama yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var

inşallah bu defa sağlıkla kucağınıza alırsınız. bu konu ilgimi çekiyor çünkü ben de ikinci çocuk için çok bekledim. tedaviler oldum; üzüntüler, hayal kırıklıkları yaşadım. en sonunda tedaviyi bırakıp olayı akışına bıraktığım bir zamanda bebeğim geldi. o üzüntü dolu günleri o an tamamen unuttum. inşallah burda ikinci bebeği isteyen herkes çocuklarına kardeş verebilir.
Inşallah canim
Ama kucaga almakla da bitmiyo inşallah sağlıklı bi yasami olur
Oglumu dogduktan 2 gun sonra kaybedince artik sorunsuz bi hamilelik bile yetmiyo
ben dün ve bugün çok regl sancısı yaşıyorum.
öğlene kalmaz olacağımı biliyorum.

şimdi kafama şu takıldı bugün 24 temmuz.

benim ovülasyon testim 10 temmuzda akşama doğru koyulaşmaya başladı - 11 temmuzda çok koyuydu , 12 temmuz sabah pik yapmıştı.12 temmuz akşama doğru silikleşmeye başlamıştı.

eğer bugün regl olursam demek ki koyulaşmaya başladığı an yapmak mı lazım ?

biz 11 temmuz 12 temmuz çalıştık.

bugün ilk koyulaşmaya başladığı günün 14.günü , eee çatladıktan 14 gün sonra regl oluyorsak ???

silikleşmeye başlamasını beklemek yada piki beklemek yanlış mı ?

bi arkadaşım bahsetmişti
ovülasyon testinde t çizgisi c ye yakın koyuluğa başladığında yumurtan çatlıyor aslında.Çatladıktan sonra LH hormonu vücutta daha yüksek olduğundan pik yapıyor , LH hormonu azaldığında silikleşiyor diye , saçma gelmişti ama sanırım benim için doğru ??

yumurtanın ömrü 12-24 saat olduğu için eğer benim 10 temmuzda çatladıysa , biz 11 temmuz gece 2 gibi çalısınca kaçırdık o zaman.

offf ne kadar matematik hesabı var ya...

çenem düştü ama yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var
Canim ben hic ovu testi kullanmadim ama arkadasinin soyledigi mantıklı geldi bana

Inşallah canim
Ama kucaga almakla da bitmiyo inşallah sağlıklı bi yasami olur
Oglumu dogduktan 2 gun sonra kaybedince artik sorunsuz bi hamilelik bile yetmiyo

Canim ben hic ovu testi kullanmadim ama arkadasinin soyledigi mantıklı geldi bana

canım başın sağolsun..Çok zor rabbim dayanma güğcü versin.
İnşallah uzun sağlıklı ömürlü hayırlı bir evlat olur.

ovülasyon testi için kafam çok karışık valla , 1,5 senedir deniyoruz yok.
doktora git sorun da yok çok şükür.
uzun süreedir ovülasyon testi ile deniyoruz.demek ki zamanlama yanlış.

Back
X