Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Olmazsın inşaallah 9 ay boyunca... Hadi bizlerede dua et artık...gerçi ben bu gün çok kötüydüm belim bacaklarım karnım heryerin ağrıyor...ümidimi yitirmek istemiyorum ama sürekli esniyorum uyumak istiyorum... Bunun daha kolay bir yolu olsa keşke...
etmez miyim her zaman ediyorum benim gibi evlat istegen herkes icin
sizin icin ayrica edicem

etmez miyim her zaman ediyorum benim gibi evlat istegen herkes icin
sizin icin ayrica edicem
Evet ayrıca istiyoruz biz... Bu arada hiç iyi Değilim ben ya hasta gibi hissediyorum kendimi oturduğum yerde uyuyorum yarına adet olmazsam iyidir bacaklarım çok ağrıyor... Neler oluyor bana hiç adet belirtisi yok derken 3 gün kala başladı

Evet ayrıca istiyoruz biz... Bu arada hiç iyi Değilim ben ya hasta gibi hissediyorum kendimi oturduğum yerde uyuyorum yarına adet olmazsam iyidir bacaklarım çok ağrıyor... Neler oluyor bana hiç adet belirtisi yok derken 3 gün kala başladı
Ay canım ya bende Öyleyim çok yorgun hissediyorum sürekli uykum var ama aynı zamanda da sürekli sabahın köründe uyanıyorum çok gıcık bir durum pazartesiye bir şey kalmadı canım bekleyeceğiz inşallah Boşa beklemiyoruzdur inşallah

Azerin hamilesin sanırım
Bende fark ettim çizgiyi CNm bizim bu ay 10. Ay bakalım artık olsin ins senin hikayen nasıl ne zmndir bekliyorsun bebeğini ?

Ay canım ya bende Öyleyim çok yorgun hissediyorum sürekli uykum var ama aynı zamanda da sürekli sabahın köründe uyanıyorum çok gıcık bir durum pazartesiye bir şey kalmadı canım bekleyeceğiz inşallah Boşa beklemiyoruzdur inşallah
Inan bu gün okadar çok ağrım oldu ki ve gaz bu kadar belirtiye rağmen hala hamile değilsem dahada bu işlerle uğraşmam diyecek artık inan artık adet olmak üzüntü değil sanki nefret ediyorum...of ya günler yaklaştıkça daha zormuş sen nezaman test yapacaksın ya bilemiyorum inan sende iğnenin etkisi daha erken geçmişti sanki ama benim hala pozitif çıkıyor sabah yaptığım Düne göre daha belirgin hatta bekledikce daha çok belli olmuş yarın bence kesinleşir benim durumum gibi geliyor..,

Azerin hamilesin sanırım
Bende fark ettim çizgiyi CNm bizim bu ay 10. Ay bakalım artık olsin ins senin hikayen nasıl ne zmndir bekliyorsun bebeğini ?
evet sanirim hamieyim:KK23:ama keseyi gormeden inanmak istemiyorum basima o kadar cok olay geldi kio_O
benim 5 yasinda bi kizim var ikinciyi istiyoruz 3 senedir:KK51:
istedigim ay hamile kaldim ama kalbi atmadigi icin kurtaj odum
sonra 6 ay sonra tekrar hamile kaldim
gecen sene oglumu dogduktan 2 gun sonra kaybettim malesef...
bi de kimyasal gebelik gecirdim aylar once
anlicagin basima her sey geldi

HurremSultan HurremSultan
Enfal97 Enfal97
kizlar inanmicaksiniz ama ayni belirtiler bende de var :rolleyes:
basimi koydugum yerde uyuyorum gunduzleri
gece 2 de uyuyan ben 12 oldumu gozlerim kapaniyo
ve sabah erkenden hortluyorum gece de pek tatli olmuyo uykularim
belim ve bacaklarimda agri onceden de vardi o yuzden ona dikkat etmedim
ayy bence sizde hamilesiniz:rolleyes:hadi insallah:KK9:
bi de benim sari akintim azaldi

benim bagisikligim dusuk oldugu icin bu sabahtan itibaren 1 su bardagi havuc ve pancar suyu karisimi icmeye basladim ac karina

günaydın kızlar.

Dün akşam ovülasyon testi yapayım dedim.Biraz bulanık çıktı ama normalde çok belirgin t çizgisi.

Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi ?

normalde yarın yada pazartesi bat.
3 gün önce bhcg 3 çıkmıştı.
ama belirtilerim var hem regl belirtileri hem hamilelik belirtileri.

Eklentiler

• 20150725_083324.webp
    20150725_083324.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 51
Enfal97 Enfal97
Canım ya inan senin adına çok mutlu oldum umarım sağlıkla doğar ve büyütmek nasip olur önceki evlat Acısını dindirir... Benim iğnenin etkisi bu gün tamamen geçti sanırım test negatif oldu bu gün 12. Gün olsa pozitif mi devam ederdi bilmiyorum diğer forumlardan okuduklarım negatife dönüp tekrar pozitif oluyormuş inşaallah öyle olur benim de umut Dünya'sı işte Pazartesi adet olmam lazım daha önceki iğnede öğle olmuştu... Öyle güzel rüyalar gördüm ki bugün tamam dedim bebişin habercisi bu ama yok işte sabrım tükeniyor artık

günaydın kızlar.

Dün akşam ovülasyon testi yapayım dedim.Biraz bulanık çıktı ama normalde çok belirgin t çizgisi.

günaydın kızlar.

Canım testin güzel ya ikinci kez yumurtluyorsun Yada hamilesin sanırım bat tarihlerimiz aynı bende Pazartesi bekliyorum gelmeyesice adeti moralim gittikçe bozulmaya başladı hayata küsüyorum artık.. Her ay umutlanıp hüsrana uğramaktan bıktım artık hayata dönmemiyorum bir türlü bu iş olmadan da dönemicem ANLAŞILAN

Canım testin güzel ya ikinci kez yumurtluyorsun Yada hamilesin sanırım bat tarihlerimiz aynı bende Pazartesi bekliyorum gelmeyesice adeti moralim gittikçe bozulmaya başladı hayata küsüyorum artık.. Her ay umutlanıp hüsrana uğramaktan bıktım artık hayata dönmemiyorum bir türlü bu iş olmadan da dönemicem ANLAŞILAN

offf canım sorma , vücudumu dinliyorum sürekli , en büyük hata aslında ama.
inanılmaz regl sancılarım var şuan , sürekli kontrole gidiyorum wc'ye.

geldi gelecek , alttan o hissi yaşıyorum .
benim sat 29 haziran , normalde 26-27 gün arası değişiyor.

Inan bu gün okadar çok ağrım oldu ki ve gaz bu kadar belirtiye rağmen hala hamile değilsem dahada bu işlerle uğraşmam diyecek artık inan artık adet olmak üzüntü değil sanki nefret ediyorum...of ya günler yaklaştıkça daha zormuş sen nezaman test yapacaksın ya bilemiyorum inan sende iğnenin etkisi daha erken geçmişti sanki ama benim hala pozitif çıkıyor sabah yaptığım Düne göre daha belirgin hatta bekledikce daha çok belli olmuş yarın bence kesinleşir benim durumum gibi geliyor..,
Aynen canım bende bu kadar belirtiye bekliyorum ama çok belim ağrıyor o da umutsuzluğa düşürüyor :( testi pazartesi yapacağım normalde Çarşamba olmam gerek 15. Gün oluyor kısmet arkadaşım Rabbim nasip etsin inşallah ara sıra sağ ve sol kasıkta batma devam ediyor ama geçen gün gibi şiddetli değil onun dışında belirti kalmadı zaten ama bu bel ağrısı normal değil regl ağrısı bu :(

günaydın kızlar.

canım yeniden yumurtlamıyorsan bebiş gibi sanki gebelik testi de yapsana inşallah çıkar bende pazartesiyi bekliyorum test için ama çıkmadık candan ümidimi kesmiyorum bekliyorum ikinci meleğimi :)

Enfal97 Enfal97
Canım benimde akıntı iyice azaldı ara ara batmalar var ama çok şiddetli değil öyle nefesimi kesmiyor yani birde regl olacakmışım gibi belim ağrıyor sabah 7 de uyanıyorum deli gibi ev ye gidiyorum sonra Bütün gün esniyorum ama senin ki bebiş inşallah sağlıkla doğar ve büyür Bebeğin canım

canım yeniden yumurtlamıyorsan bebiş gibi sanki gebelik testi de yapsana inşallah çıkar bende pazartesiyi bekliyorum test için ama çıkmadık candan ümidimi kesmiyorum bekliyorum ikinci meleğimi :)

canım ya bilemedim.sonuçta çarşamba günü bhcg yaptırdım 3 çıktı.
bütün regl sancılarımı çekiyorum şuan. oldum olacağım.

pazartesiyi bekleyeyim diyorum bende.

offf canım sorma , vücudumu dinliyorum sürekli , en büyük hata aslında ama.
inanılmaz regl sancılarım var şuan , sürekli kontrole gidiyorum wc'ye.

geldi gelecek , alttan o hissi yaşıyorum .
benim sat 29 haziran , normalde 26-27 gün arası değişiyor.
Benim sat 1 Temmuz bende 26 gün de oluyorum bende genelde bir aksilik olmazsa eğer hamile değilsem en azından gecikmeden gelse keşke tatil planları yaptık of ya geçen senede yaz tatilim böyle geçmişti 45 gün adet olmadım gecikti heveslendim gecikti heveslendim tatile gittik tadını çıkaramadım ya hamileysem diye sonra dönünce adet oldum çok gergin günlerdi Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah bu bekleyiş hayırla sonuçlanır

Benim sat 1 Temmuz bende 26 gün de oluyorum bende genelde bir aksilik olmazsa eğer hamile değilsem en azından gecikmeden gelse keşke tatil planları yaptık of ya geçen senede yaz tatilim böyle geçmişti 45 gün adet olmadım gecikti heveslendim gecikti heveslendim tatile gittik tadını çıkaramadım ya hamileysem diye sonra dönünce adet oldum çok gergin günlerdi Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah bu bekleyiş hayırla sonuçlanır

amin canım inşallah.Bizimde tatil ağustos 20 si . eğer hamile değilsem aynı stresi yaşayacağım.

Back
X