Ay cnm benim çok zorlu bir süreç seni bekliyor ama Rabbim sabrını verir inşallah hiç endişelenme en kısa zamanda Kardeşiniz gelir inşallah tek seferde tutsun inşallahMerhabalar,
Benimde 4,5 yaşında bir oğlum var. 1 yıldan beri bizde kardeş iştiyoruz.. Korunmayı bıraktıktan sonra regliden kesildim. Hormonlara falan bakıldı erken menepoz denildi. İnşallah önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağım..
çok saol cnmAllah yavrularımızı bağışlasın canım...güzel dileklerine amin diyorum yürekten...inşallah bir daha kaybın olmaz...hepimiz 2.ci bebişlerimize kavuşuruz en kısa zamanda....
Canım ben çok şükür gecikmeden adet oldum yeni ay yeni umutlar sende ne var ne yok zaman azaldı test yaptın mıAy cnm benim çok zorlu bir süreç seni bekliyor ama Rabbim sabrını verir inşallah hiç endişelenme en kısa zamanda Kardeşiniz gelir inşallah tek seferde tutsun inşallah
çok saol cnm
Enfal97 cnm senden haber bekliyoruz
Hayırlısı olsun cnm yeni ay sana Bebeğini getirir inşallahCanım ben çok şükür gecikmeden adet oldum yeni ay yeni umutlar sende ne var ne yok zaman azaldı test yaptın mı
Ay cnm benim çok zorlu bir süreç seni bekliyor ama Rabbim sabrını verir inşallah hiç endişelenme en kısa zamanda Kardeşiniz gelir inşallah tek seferde tutsun inşallah
çok saol cnm
Enfal97 cnm senden haber bekliyoruz
Hayırlısı olsun cnm yeni ay sana Bebeğini getirir inşallah
Ben hamilelik adına hiçbir belirti hissetmiyorum test yapmadım 3 gün daha bekleyeceğim Hayırlısı
inşallah canım...aramıza hoşgeldin nisancim....Allah isteyen her kula nasip etsin....Güzel dileklerin için teşekkür ederim. . İnşallah tutarda uğraştırmaz bizi..
inşallah öbür ay olur canım...İsteyen herkesen göbüşü dolsun inşallah...Canım ben çok şükür gecikmeden adet oldum yeni ay yeni umutlar sende ne var ne yok zaman azaldı test yaptın mı
inşallah canım...aramıza hoşgeldin nisancim....Allah isteyen her kula nasip etsin....
bence de tedaviyi bırak oluruna bırak. kafan bebek düşüncesini atarsan belki de kendiliğinden hamile kalırsın. doktorum bana "bebek fikrini fazla kafaya takmışsın, stres yüzünden bebeğin olmuyor. rahat ol" demişti. gerçekten de bebek düşüncesini kafamdan kısmen de olsa attığım bir zamanda ikinci bebeğim oldu.Canım bu 3. Kayıp artık gerçekten istediğimden de emin Değilim en azından Dr a gitmeyeceğim olacağı varsa zaten olur olmuyorsa da vardır bir hayır diyeceğiz artık çünkü bazen zorlamak işleri daha da karmaşıklaştırıyor demek ki zamanı değilmiş deyip artık bu konuyu kendi adıma kapattım. Bundan sonrasının tadını çıkartacağın çok şükür bin şükür bir tane oğlum var. Evet çok istedi kardeşi olsun ama yok işte olmayınca olmuyor kendimi bu konu için daha fazla zorlamak istemiyorum yaklaşık 2 Yıldır çok yıprandım yoruldum...nasip işte bir daha hamile kalsam 8. Haftaya kadar Dr a bile gitmeyeceğim bu ders bana yetti de arttı bile. Desteğin için çok teşekkür ederim...
İnşallah canım...Allah büyüktür..umudumuzu yitirmeyelim...Rabbim mutlaka en iyisini bilendir....Sağolasın canım. Hoşbulduk.. Bu yolda uğraş verenlerin elini boş çevirmez Allahım inşallah....
hoşbulduk canım...umarım senin ve hepimizin istekleri gerçekleşir tez zamanda....Yavrunu da Allah bağışlasın...N nisanokLeYLa_21 Hosgeldiniz kızlar hikayenizi okudum umarım hepimizin biran once ikinci yavruları gelir.. benim de Ekim'de 3 yasinda olacak bir oglum var yaklaşık bir senedir ikinciyi stiyriz bakalım henuz hic bir tedavi yapmadık Bi iki ay daha denicez sonra belki deneriz igne Yada klomen ... Ogluma 7. Ayda hamile kalmıştım
Öyle canım, artık durumu kabullendim. Saatler geçtikçe daha iyi hissediyorum kendimi bir rüya gördüm ve uyandım. İnşallah bir gün rüyam gerçek olur....HurremSultan CNm cok üzüldüm ( ama dediğin gibi nasip kısmet bunda da vardır bir hayır doğurunca kaybetmekten yine de hayırlı ins sen kafanı boşaltınca kendiliğinden gelecek ikinci bebisin
Attım zaten gerçekten, bir sürü plan yaptım inşallah gerçekleştirebilirim. Spora başlayacağım, ders çalışmam gerek SMMM için ona başlayacağım Eylül itibariyle çok yoğun bir tempom olacak bebek düşünmeye fırsatım dahi olamayacak zaten, oğlanın okulu, vs. derken çok kafama takmam artık durumu kabullendim. En azından 6-8 ay dr a gitmeyi düşünmüyorum istemiyorum. Sonra fikrim değişir mi ne yaparım bilemedim. Kısmet artıkbence de tedaviyi bırak oluruna bırak. kafan bebek düşüncesini atarsan belki de kendiliğinden hamile kalırsın. doktorum bana "bebek fikrini fazla kafaya takmışsın, stres yüzünden bebeğin olmuyor. rahat ol" demişti. gerçekten de bebek düşüncesini kafamdan kısmen de olsa attığım bir zamanda ikinci bebeğim oldu.
Hay maşallah cnm belki üçü de Yaşarcanlarımmmmm dua edin duanıza çok ihtiyacım var lütfennn
dr 3 kese gördü
hangisi yaşar bilmiyoruz ama dedi nolur dua edin
subhanallah.. inşallah ,rabbim yardımcımız olsunHay maşallah cnm belki üçü de Yaşar
Âmin canım sende Hoşgeldin Aramıza... Aramızda kalırsın inşaallah hep ama hamile olarak yine sohbete devam ederiz... Her ay dan ümitliyim ama gelmiyor işte... Bu ay tedaviye ara vericem doktora gitmemeyi düşünüyorum çünkü çok yoğun bir ay olacak o Yüzden ara vermek istiyorum... Sen tedavi görüyormusuninşallah öbür ay olur canım...İsteyen herkesen göbüşü dolsun inşallah...
Inanmıyorum çok güzel bişey bu Rabbimin mucizesi.., inşaallah Hayatta tutunurlar minnaklar.. Çok sevindim Rabbim bizede nasip etsin inşaallah... Dikkat et kendine gelişmeleri bekliyorum gözüm sendecanlarımmmmm dua edin duanıza çok ihtiyacım var lütfennn
dr 3 kese gördü
hangisi yaşar bilmiyoruz ama dedi nolur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?