Canım yaa inan okurken benim gözlerim doldu ama o kadar inanıyorum ki bir gun sende sevinçle o kalp seslerini duyacaksın kucağına da alacaksın insaallahKızlar geldim şimdi Dr dan bitti bu rüya uyandım... Nasip böyleymiş yapacak bir şey yokDr önce muayene etti son kez kocaman bir sessizlik artık alalım sana da zarar verir dedi sonra bir ilaç verdi rahim yumuşasın Parça kalmasın diye 5 saat sonra işleme Aldı ama o çok Ağrı yaptı. İşlem yapılana kadar iyiydim aslında ama doğumhane de yapıldı birinde Doğumu bekleyen bir kız vardı nst de onun kalp Atış sesleri ve diğer odadaki yeni doğan Bebeğin sesi son duyduğumdu sonra işlem bitti Ağlayarak uyandım yarım saat kadar Ağladım Ağladım sonra geçti çok ağrım oldu ama şimdi iyiyim çok şükür... Şimdi dinlenme zamanı huzur zamanı Oğlum olduğu için hep yaptığım gibi şükür zamanı...inşallah sıra bir gün bize de gelecek... Artık bir süre tedavi düşünmüyorum Hakkımızda Hayırlısı olsun inşallah...
Tmm CNm bak bakalım :)evde , bakmam lazım canım akşama bakabilirim ancak oliva mı ovulua mı öyle bir şeydi pembe kutusu var
Keçi boynuzu kuru derken nasıl mesela bildigimiz keçi boynuzu pekmezi mı ? Vitamin ne kullandınız ? Bizde sorun belli degil Dr bir sene olmadı diye bakmadı Ekim'de bir yıl olacak yine de ben takviye bişeyler yapmak istiyrm.diğer sonuçları nasıl eşimin de morfolojisi %2 idi. ultrasonda da hafif varikosel çıktı. bir de hareketli sayısında biraz düşüklük vardı. doktorlar hamileliğe engel değil demişlerdi. ben de yine de üç ay keçiboynuzu kürü ve vitamin kullandırdım, değerleri de yükseldi ikinci bebeğimiz de geldi.
Inşallah canım bizimde bir vaktimiz vardır elbet zamanı gelince bizimde olur...Canım yaa inan okurken benim gözlerim doldu ama o kadar inanıyorum ki bir gun sende sevinçle o kalp seslerini duyacaksın kucağına da alacaksın insaallahRabbim oğluna uzun hayırlı ömürler versin insaalah
Inşallah Canım inşallah hepimizin olacak bir gün daha zamanı değil demek ki diyecek bir şey yok kısmet işte ötesi yok...noldu sen takvimi kaldırmışsın regl mi oldun ?Hürrem cnm çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah oğluna da hayırlı uzun Ömür versin dilerim bir gün senin de Bebeğin olur
Aynen cnm benimki zaten Uğur getirsin diye idi olmadı bu ayda Dr a gittim klomen verdi coraspin ve östrofem bu ay da olmazsa rahim filmi dedi.umarım olur Hayırlısı hiç klomen i de kullanmak istemiyorum ama son kez deneyelim bakalımInşallah Canım inşallah hepimizin olacak bir gün daha zamanı değil demek ki diyecek bir şey yok kısmet işte ötesi yok...noldu sen takvimi kaldırmışsın regl mi oldun ?
Rabbim bir daha böyle bir kayıp yaşatmasın.okurken çok duygulandım. İnşallah en kısa zamanda kendini toplarsın canım.elimizdekilere şükredelim.mutlaka Rabbim nasip edecek inanıyorum canım.Kızlar geldim şimdi Dr dan bitti bu rüya uyandım... Nasip böyleymiş yapacak bir şey yokDr önce muayene etti son kez kocaman bir sessizlik artık alalım sana da zarar verir dedi sonra bir ilaç verdi rahim yumuşasın Parça kalmasın diye 5 saat sonra işleme Aldı ama o çok Ağrı yaptı. İşlem yapılana kadar iyiydim aslında ama doğumhane de yapıldı birinde Doğumu bekleyen bir kız vardı nst de onun kalp Atış sesleri ve diğer odadaki yeni doğan Bebeğin sesi son duyduğumdu sonra işlem bitti Ağlayarak uyandım yarım saat kadar Ağladım Ağladım sonra geçti çok ağrım oldu ama şimdi iyiyim çok şükür... Şimdi dinlenme zamanı huzur zamanı Oğlum olduğu için hep yaptığım gibi şükür zamanı...inşallah sıra bir gün bize de gelecek... Artık bir süre tedavi düşünmüyorum Hakkımızda Hayırlısı olsun inşallah...
Canım geçmiş oldun inan sadece seni merak ettiğim için girdim bir süre çok aktif girmek istemiyorum inan çok stres yapıyorum herşeyi kafama takıyorum... Benim okul Başlıyor malum yarın o Yüzden artık Tedaviyi de bıraktım bu şekilde devam.. Sende dinlen biraz genetik testlerini yaptır çünkü iki düşükten sonra yapıyorlar ben yaptırınca rahatlamıştım en azından sorunun ne OLDUĞUNU biliyorsun.. Rabbim vakti zamanı gelince nasipInşallah Canım inşallah hepimizin olacak bir gün daha zamanı değil demek ki diyecek bir şey yok kısmet işte ötesi yok...noldu sen takvimi kaldırmışsın regl mi oldun ?
Hadi bakalım canım yeni ay yeni umutlar inşallah bu ay sonuç alırsın tabii sağlıklı ve gerçek bir bebek için :)Aynen cnm benimki zaten Uğur getirsin diye idi olmadı bu ayda Dr a gittim klomen verdi coraspin ve östrofem bu ay da olmazsa rahim filmi dedi.umarım olur Hayırlısı hiç klomen i de kullanmak istemiyorum ama son kez deneyelim bakalım
Haklısın canım bir ara bende girmeyeyim diye düşündüm ama burda aynı şeyleri yaşayan sizlerin beni en çok anlayan insanların yanında kendimi daha iyi hissediyorum zaten başka topikte yokum bir ara Nisan annelerine yazıp bir iki birseyler sordum o kadar oraya girmem ama artık üzülüyorum karşılaştırıyorum kendimle çünküCanım geçmiş oldun inan sadece seni merak ettiğim için girdim bir süre çok aktif girmek istemiyorum inan çok stres yapıyorum herşeyi kafama takıyorum... Benim okul Başlıyor malum yarın o Yüzden artık Tedaviyi de bıraktım bu şekilde devam.. Sende dinlen biraz genetik testlerini yaptır çünkü iki düşükten sonra yapıyorlar ben yaptırınca rahatlamıştım en azından sorunun ne OLDUĞUNU biliyorsun.. Rabbim vakti zamanı gelince nasip
Etsin sağlıkla inşaallah.. Lütfen şunu düşün inan yaşadıklarımız ortak Acılar... Ve geçiyor... Benim nerdeyse bir yıl oldu ama hala o günü en ince ayrıntısıyla Hatırlıyorum...Rabbim bir daha yaşatmasın... Oğlumla güzel bir yıl geçirirsin inşaallah onunda okulu başlayacak,.. Rabbim evlatlarımızın Acısını göstermesin...dua ile kal...
Âmin canım .Allah kimseye yaşatmasın bunuRabbim bir daha böyle bir kayıp yaşatmasın.okurken çok duygulandım. İnşallah en kısa zamanda kendini toplarsın canım.elimizdekilere şükredelim.mutlaka Rabbim nasip edecek inanıyorum canım.
hurremcim cok üzüldüm nasip degilmis.. en azindan hamile kalabildigini biliyorsun ben dört yildir tadamadim ikinci hamilelik duygusunu..görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..Kızlar geldim şimdi Dr dan bitti bu rüya uyandım... Nasip böyleymiş yapacak bir şey yokDr önce muayene etti son kez kocaman bir sessizlik artık alalım sana da zarar verir dedi sonra bir ilaç verdi rahim yumuşasın Parça kalmasın diye 5 saat sonra işleme Aldı ama o çok Ağrı yaptı. İşlem yapılana kadar iyiydim aslında ama doğumhane de yapıldı birinde Doğumu bekleyen bir kız vardı nst de onun kalp Atış sesleri ve diğer odadaki yeni doğan Bebeğin sesi son duyduğumdu sonra işlem bitti Ağlayarak uyandım yarım saat kadar Ağladım Ağladım sonra geçti çok ağrım oldu ama şimdi iyiyim çok şükür... Şimdi dinlenme zamanı huzur zamanı Oğlum olduğu için hep yaptığım gibi şükür zamanı...inşallah sıra bir gün bize de gelecek... Artık bir süre tedavi düşünmüyorum Hakkımızda Hayırlısı olsun inşallah...
dört tane keçi boynuzunu kırıp 1,5 su bardağı suda kaynatıyorsun. 10 dakika bekletip süzüp içiyor. bunu günde 2 kere yapmak gerekiyor çalıştığımız için sadece akşam bir bardak içiyordu. her seferinde yeni hazırlamak gerekiyor. vitamin olarak da pharmaton kullandı, içinde selenyum var. eşimin değerleri bu kürle baya yükselmişti.Keçi boynuzu kuru derken nasıl mesela bildigimiz keçi boynuzu pekmezi mı ? Vitamin ne kullandınız ? Bizde sorun belli degil Dr bir sene olmadı diye bakmadı Ekim'de bir yıl olacak yine de ben takviye bişeyler yapmak istiyrm.
canım çok geçmiş olsun. sen çok sabırlı ve şükreden bir bayansın. bu sabrının ödülünü inşallah alacaksın. inşallah ödülüne en kısa zamanda kavuşursun. Allahım oğluna sağlıklı, güzel bir ömür nasip etsinInşallah Canım inşallah hepimizin olacak bir gün daha zamanı değil demek ki diyecek bir şey yok kısmet işte ötesi yok...noldu sen takvimi kaldırmışsın regl mi oldun ?
ben ovula marka ovulasyon testi kullandığım ikinci ay hamile kalmıştım. o ay geç yumurtlama oldu, test yapmasaydım o günü büyük ihtimalle kaçıracaktım.Tmm CNm bak bakalım :)
baktım canım ovula markası ,gayet iiydi doğru çıkıyordu sonuççTmm CNm bak bakalım :)
canım yeni gördüm..ağlayarak okudum ya çok zor rabbim yardımcın olsun kelimelerin kifayetsiz kaldığı zamanlardan biri de bu ..hep dualarımdasın bir şey diyemiyorum üzülme olur muKızlar geldim şimdi Dr dan bitti bu rüya uyandım... Nasip böyleymiş yapacak bir şey yokDr önce muayene etti son kez kocaman bir sessizlik artık alalım sana da zarar verir dedi sonra bir ilaç verdi rahim yumuşasın Parça kalmasın diye 5 saat sonra işleme Aldı ama o çok Ağrı yaptı. İşlem yapılana kadar iyiydim aslında ama doğumhane de yapıldı birinde Doğumu bekleyen bir kız vardı nst de onun kalp Atış sesleri ve diğer odadaki yeni doğan Bebeğin sesi son duyduğumdu sonra işlem bitti Ağlayarak uyandım yarım saat kadar Ağladım Ağladım sonra geçti çok ağrım oldu ama şimdi iyiyim çok şükür... Şimdi dinlenme zamanı huzur zamanı Oğlum olduğu için hep yaptığım gibi şükür zamanı...inşallah sıra bir gün bize de gelecek... Artık bir süre tedavi düşünmüyorum Hakkımızda Hayırlısı olsun inşallah...
bende de var o testten..hem ovulasyon için hemde hamilelik testi almıştım..daha hamilelik testini yapmaya nasip olmadı.inşallah bu ay olur canım ya...dualarınızı esirgemeyin...son 8 gün....senin hamilelik belirtilerin neydi canımbaktım canım ovula markası ,gayet iiydi doğru çıkıyordu sonuçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?