Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Canım yaa inan okurken benim gözlerim doldu ama o kadar inanıyorum ki bir gun sende sevinçle o kalp seslerini duyacaksın kucağına da alacaksın insaallah Rabbim oğluna uzun hayırlı ömürler versin insaalah

Keçi boynuzu kuru derken nasıl mesela bildigimiz keçi boynuzu pekmezi mı ? Vitamin ne kullandınız ? Bizde sorun belli degil Dr bir sene olmadı diye bakmadı Ekim'de bir yıl olacak yine de ben takviye bişeyler yapmak istiyrm.

Canım yaa inan okurken benim gözlerim doldu ama o kadar inanıyorum ki bir gun sende sevinçle o kalp seslerini duyacaksın kucağına da alacaksın insaallah Rabbim oğluna uzun hayırlı ömürler versin insaalah
Inşallah canım bizimde bir vaktimiz vardır elbet zamanı gelince bizimde olur...

Hürrem cnm çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah oğluna da hayırlı uzun Ömür versin dilerim bir gün senin de Bebeğin olur

Hürrem cnm çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah oğluna da hayırlı uzun Ömür versin dilerim bir gün senin de Bebeğin olur
Inşallah Canım inşallah hepimizin olacak bir gün daha zamanı değil demek ki diyecek bir şey yok kısmet işte ötesi yok...noldu sen takvimi kaldırmışsın regl mi oldun ?

Inşallah Canım inşallah hepimizin olacak bir gün daha zamanı değil demek ki diyecek bir şey yok kısmet işte ötesi yok...noldu sen takvimi kaldırmışsın regl mi oldun ?
Aynen cnm benimki zaten Uğur getirsin diye idi olmadı bu ayda Dr a gittim klomen verdi coraspin ve östrofem bu ay da olmazsa rahim filmi dedi.umarım olur Hayırlısı hiç klomen i de kullanmak istemiyorum ama son kez deneyelim bakalım

Rabbim bir daha böyle bir kayıp yaşatmasın.okurken çok duygulandım. İnşallah en kısa zamanda kendini toplarsın canım.elimizdekilere şükredelim.mutlaka Rabbim nasip edecek inanıyorum canım.

Canım geçmiş oldun inan sadece seni merak ettiğim için girdim bir süre çok aktif girmek istemiyorum inan çok stres yapıyorum herşeyi kafama takıyorum... Benim okul Başlıyor malum yarın o Yüzden artık Tedaviyi de bıraktım bu şekilde devam.. Sende dinlen biraz genetik testlerini yaptır çünkü iki düşükten sonra yapıyorlar ben yaptırınca rahatlamıştım en azından sorunun ne OLDUĞUNU biliyorsun.. Rabbim vakti zamanı gelince nasip
Etsin sağlıkla inşaallah.. Lütfen şunu düşün inan yaşadıklarımız ortak Acılar... Ve geçiyor... Benim nerdeyse bir yıl oldu ama hala o günü en ince ayrıntısıyla Hatırlıyorum...Rabbim bir daha yaşatmasın... Oğlumla güzel bir yıl geçirirsin inşaallah onunda okulu başlayacak,.. Rabbim evlatlarımızın Acısını göstermesin...dua ile kal...

Hadi bakalım canım yeni ay yeni umutlar inşallah bu ay sonuç alırsın tabii sağlıklı ve gerçek bir bebek için :)

Haklısın canım bir ara bende girmeyeyim diye düşündüm ama burda aynı şeyleri yaşayan sizlerin beni en çok anlayan insanların yanında kendimi daha iyi hissediyorum zaten başka topikte yokum bir ara Nisan annelerine yazıp bir iki birseyler sordum o kadar oraya girmem ama artık üzülüyorum karşılaştırıyorum kendimle çünkü elde değil zor bir gün oldu elbet üzüntüsü azalacak ama izi hiç gitmeyecek tabii, bu ay dinlen iyi okur bebeği genetiğe göndermedim gerek yok zaten yapılacak herşey yapılmıştı 1 çocuk olduğu için pıhtılaşma olsa bile zaten iğne ve corasprin yeterli geliyormuş biliyorsun ben yumurtlamadan itibaren iğne kullanmıştım bir Sürü ilaç vs vitamin hepsi boş zamanının gelmesi ve Rabbimin ol demesi gerekli gerisi boş gerçekten artık üzülmeyeceğim bugün son gözyaşlarım sel oldu aktı çok şükür oğlum var ya olmasaydı sağlıklı mutlu bir çocuk tek eksiği kardeşi olursa bir gün olur olmazsa da kuzenleri ile idare edecek artık bazı arkadaşlar kardeşten öte oluyor Rabbim evlatlarımızın karşısına hep güzel insanlar çıkartsın inşallah... Okulda yeni dönem Hayırlı olsun canım bu sene sana şans getirir inşallah...

Rabbim bir daha böyle bir kayıp yaşatmasın.okurken çok duygulandım. İnşallah en kısa zamanda kendini toplarsın canım.elimizdekilere şükredelim.mutlaka Rabbim nasip edecek inanıyorum canım.
Âmin canım .Allah kimseye yaşatmasın bunu Dediğin gibi Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın Allah onların kederini göstermesin canım en mühimi hu ama insan çok etkileniyor tabii nasip herşey nasip işte

hurremcim cok üzüldüm nasip degilmis.. en azindan hamile kalabildigini biliyorsun ben dört yildir tadamadim ikinci hamilelik duygusunu..görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..

kizlar ben esim icin keciboynuzunu kaynatip suyunu icirmistim ve 19 milyon 33 milyona yukselmisti:) ama biraz zahmetli iki uc ay devam etmek gerekli her gece.. bunun yerine pekmezi veya özünü kullanip ayni faydayi gören varmiki?

dört tane keçi boynuzunu kırıp 1,5 su bardağı suda kaynatıyorsun. 10 dakika bekletip süzüp içiyor. bunu günde 2 kere yapmak gerekiyor çalıştığımız için sadece akşam bir bardak içiyordu. her seferinde yeni hazırlamak gerekiyor. vitamin olarak da pharmaton kullandı, içinde selenyum var. eşimin değerleri bu kürle baya yükselmişti.

canım çok geçmiş olsun. sen çok sabırlı ve şükreden bir bayansın. bu sabrının ödülünü inşallah alacaksın. inşallah ödülüne en kısa zamanda kavuşursun. Allahım oğluna sağlıklı, güzel bir ömür nasip etsin

canım yeni gördüm..ağlayarak okudum ya çok zor rabbim yardımcın olsun kelimelerin kifayetsiz kaldığı zamanlardan biri de bu ..hep dualarımdasın bir şey diyemiyorum üzülme olur mu

baktım canım ovula markası ,gayet iiydi doğru çıkıyordu sonuçç
bende de var o testten..hem ovulasyon için hemde hamilelik testi almıştım..daha hamilelik testini yapmaya nasip olmadı.inşallah bu ay olur canım ya...dualarınızı esirgemeyin...son 8 gün....senin hamilelik belirtilerin neydi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…