- 7 Ağustos 2015
- 411
- 107
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm akıntıya fazla kafa takma eğer gerçekten yumurtlama oluyorsa sen farketmesen de o akıntı orda olur merak etme sen gün aşırı çalış ve akıntın artsın diye bol su içmeraba arkadaşlar yeni üye oldum bende bu ay ilk defa serophene kullandım bu aralar da yumurtlama günlerim ama işin tuhafı hap kullanmadan önce yaşadığın o meşhur yumurtlama akıntısını bu ay yaşamıyorum anlamadım böyle akıntısız yumurtlayan oldumu aranızda kızlar
Canım ya şimdi gördüm inan elin Ayağım titredi... Kan verdin mi be oldu oeki bir gelişme varmı doktoruna güveniyormusun peki bence başka birine daha git kese göründüyse dış gebelik riski olmaz kiolmadı canım ya olamadı çok çok üzgünüm kese olması gerekenden çok küçük ve düzensiz ayrıca dış gebelik şüphesi var
bir daha kan verdim öğleden sonra alacağım sonucu ama içim hep huzursuzdu zaten kısmetten ötesi yok ben bu defteri artık kapattım olmayınca olmuyor zorlamamak gerekli demek ki Rabbim ol demedikten sonra neye yarar
var demek ki bir hayır bu işte de nasip değilmiş çok üzgünüm
![]()
![]()
Canım inan seni Anlıyorum ama ben geçen sene senin gibi düşünüp aşılama yaptırdım malesef oda tutmadı ve hayal kırıklığı daha büyük oldu o yüzden nasibinde varsa her şekilde olur inşallah böyle düşünüyorum ben bu ay da sonuç alamazsam Tedaviyi rahim filmi çektirip bırakmak istiyorum düşükler ve ameliyat yakışıklık yapmış olabilirmiş o konu da da içim rahat etsin Sonrasını Rabbim bilir inşallah
Gittim dün tekrar canım kan Değeri 2600 olmuş 6 günde hep ikiye katlamış ama değere göre kese küçük diyorlar işte ultrason görüntüsünü kendi Dr Uma gönderdim 4 haftalık gibi duruyor biraz bekleyelim bazen geriden gelip yetişiyor dedi kanda değerin olması gerektiği gibi ağrın kanaman olursa acile git dedi onun dışında döner dönmez gel dedi öyle yarın burada özel bir hastanede kontrolüm var ona göre iste canım din baştan çok kötü oldum ama sonra içim rahatladı kan değerinden sonra artık nasip be arkadasım nasipten ötesi yok işte üzüntü oluyor isteCanım ya şimdi gördüm inan elin Ayağım titredi... Kan verdin mi be oldu oeki bir gelişme varmı doktoruna güveniyormusun peki bence başka birine daha git kese göründüyse dış gebelik riski olmaz ki
Şekil için çok bir şey demediler daha belirgin olması daha büyük olması gerekirdi dedi ama kendi Dr Um rahatlattı beni inşallah yolunda gider herşey dualarını eksik etmeHurremSultan canım nerelerdesin kan değerin gayet güzel kesenin küçük olup olmadığı bir daha ki ölçümle kıyaslamayla anlaşılır o yüzden lütfen moralini hemen bozma zaten onu sende anlarsın Şekil bozukluğu başladı mı düşük Başlıyor Yada sonlandırılması gereken bir gebelik deniyor inan bu yollardan geçince bir doktor kadar oldum ve çok geriliyorum ve birde şöyle birşey var dış gebelik değilse ki bence değil telaşlanacak bir şeyyok çok fazla doktora gitmeninde bir faydası yok onlarda bekleyip görecekler yani ilk haftalarda yapılacak bir şey yok çünkü bu tamamen vücudun savunma mekanizmasıymış bozuk genlerden Oluşan Gebeliği sonlandırıyormuş.. Benim 8 haftalıktı düştüğünde ama kesenin içinde herşey belliydi ve şöyle bişey var kan değerim seninki gibi güzel katlamıyordu senin güzel artışların için rahat olsun Rabbim bizim için hakkınızda hayırlısını versin
Şekil için çok bir şey demediler daha belirgin olması daha büyük olması gerekirdi dedi ama kendi Dr Um rahatlattı beni inşallah yolunda gider herşey dualarını eksik etme![]()
Âmin Canım inşallah inşallah içim hem umut dolu hem umutsuzluk Rabbim sağlıkla devam ettiğini doğduğunu da göstersin inşallahRabbim şu mübarek cuma saatinin suyu hürmetine bebeğini sağlıcakla sana bağışlasın inşallah.
Cnm bence sık sık Dr a gitme Kafanı da karıştırma sonuçta onların da yapacağı bir şey yok bekleyip görecekler iki güne bir Dr gidince insan daha stres oluyor değer artacak mı kese görülecek mi büyüyecek mi bebek görülecek mi kalp atacak mı falan sanırım 7. Hafta kalp atışı duyulur o zamana kadar dua et sabret inşallah güzel haber alırsınÂmin Canım inşallah inşallah içim hem umut dolu hem umutsuzluk Rabbim sağlıkla devam ettiğini doğduğunu da göstersin inşallah
Canım bak kan değerinde güzel hiç gitme bence doktorunun dediği gibi ağrın Yada kanaman olursa giderdin inşallah olmaz çok zor beklemek biliyorum ama bence bekle çünkü gerçekten yapılacak bişey yok ve stres oluyorsun boşuna... Hatta benim duyduğum yurtdışında ilk üç ayda muayene bile olmuyorlarmış zaten düşecekse düşüyormuş ama biz böyle olamıyoruz ve ben inanıyorum herşey yolunda gidecek inşaallah... Bebişi etkileme sakın tamam mıGittim dün tekrar canım kan Değeri 2600 olmuş 6 günde hep ikiye katlamış ama değere göre kese küçük diyorlar işte ultrason görüntüsünü kendi Dr Uma gönderdim 4 haftalık gibi duruyor biraz bekleyelim bazen geriden gelip yetişiyor dedi kanda değerin olması gerektiği gibi ağrın kanaman olursa acile git dedi onun dışında döner dönmez gel dedi öyle yarın burada özel bir hastanede kontrolüm var ona göre iste canım din baştan çok kötü oldum ama sonra içim rahatladı kan değerinden sonra artık nasip be arkadasım nasipten ötesi yok işte üzüntü oluyor iste![]()
Hoşgeldin canım yoktun ne zamandır hadi bakalım memleket uğurlu gelmiştir inşallah erken test yapma bence bekle biraz inşallah vardır canımgüzel anneler merhaba. kafamı dağıtmak, hamileliği düşünmemek için bir aydır siteye girmiyordum. iyi de oldu. eşimin memleketine gittik geldik.bu psikolojiden uzaklaştım gerçekten. hatırlar mısınız bilmiyorum ama geçen ay rahim filmi çektirmiştim. geçen ay korunduk. bu ay memlekette zor koşullar altında bebek için çalıştıkadetime bir hafta var şimdi. şu siteye girene kadar rahattım. ama buraya girince içimdeki hamile kalma isteği tekrardan uyandı
4-5 gündür yoğun bir uyku hali, sol kasığımda batma var. acaba demekten kendimi alamıyorum. umut fakirin ekmek kapısıdır ya, benimki de o hesap
![]()
Canım bende herşey normal olsa gitmezdim ama iki tane kimyasal ve kullandığım ilaçlar var o Yüzden Dr çağırıyor canım yoksa inan beklerdim artık Hayırlısı Rabbim ne yazdıysa o olacak bugün gitmedim zaten bizde aynı şeyi düşündük eşimle ama yarın sabah gitmem gerekli kısmet artık ya diyorum ya kaderde ne varsa o olacak zatenCnm bence sık sık Dr a gitme Kafanı da karıştırma sonuçta onların da yapacağı bir şey yok bekleyip görecekler iki güne bir Dr gidince insan daha stres oluyor değer artacak mı kese görülecek mi büyüyecek mi bebek görülecek mi kalp atacak mı falan sanırım 7. Hafta kalp atışı duyulur o zamana kadar dua et sabret inşallah güzel haber alırsın
Ya dün çok gereksiz daralttı Dr beni bir tane daha gittim oda öyle yaptı ama kendi Dr umla konuşunca rahatladım zaten nasipten ötesi yok inşallah sadece geriden geliyordur bebiş herşey düzelir ne diyeyim arkadasım Rabbimden bize neyi yazdıysa ne hayırlı ise onu yaşıyoruz işte inşallah arkadaşım dualarım hep bunun için zaten inşallah sağlıklıdırCanım bak kan değerinde güzel hiç gitme bence doktorunun dediği gibi ağrın Yada kanaman olursa giderdin inşallah olmaz çok zor beklemek biliyorum ama bence bekle çünkü gerçekten yapılacak bişey yok ve stres oluyorsun boşuna... Hatta benim duyduğum yurtdışında ilk üç ayda muayene bile olmuyorlarmış zaten düşecekse düşüyormuş ama biz böyle olamıyoruz ve ben inanıyorum herşey yolunda gidecek inşaallah... Bebişi etkileme sakın tamam mı
Tamam da Dr da hcg ye BAKIYOR yeterli artışı gösteriyor mu diye başka bir müdahalesi oluyor mu ki ? Benim de 3 kaybım var hepsin de sadece bekliyorduk iki güne bir çağırıyor hcg bakıyordu ama bir müdahale olmuyordu çünkü beklemekten başka çare yoktu.bende genetik bakıldı 2 değer Heterozigot Dr hamile kalınca ilaç başlayacak ilaçları mı Alıp kalp atışına kadar gitmek istemiyorum.çünkü giden herkes stres yapıyor ben o Yüzden diyorum stres maalesef bebeği etkiliyor olacağı varsa da olmuyorCanım bende herşey normal olsa gitmezdim ama iki tane kimyasal ve kullandığım ilaçlar var o Yüzden Dr çağırıyor canım yoksa inan beklerdim artık Hayırlısı Rabbim ne yazdıysa o olacak bugün gitmedim zaten bizde aynı şeyi düşündük eşimle ama yarın sabah gitmem gerekli kısmet artık ya diyorum ya kaderde ne varsa o olacak zaten
Canım ilk Bhcg baktı 2 gün sonra yeniden baktı 1 hafta sonra kese bir hafta sonra kalp atışı çok Haklısın stres sebebi ama çeşitli riskler var onları ortadan kaldırmak istiyorlar gerçi şimdi tatildeyim burada Dr biraz fazla pimpirikli hafta sonu yola çıkacağım için mutlaka bakalım dedi sonra bir Sürü kafsmı karıştırdı moralimi bozdu Bhcg çıkınca daha farklı konuştu evimde kendi Dr unda daha farklı olurdu tabii öyle gereksiz stres sebebi çok hak veriyorum sana ama Dr gel diyince de gidip herşey yolunda mı görmek istiyorsun inşallah gerçekten gereksiz stres yapmışlardır ne diyeyimTamam da Dr da hcg ye BAKIYOR yeterli artışı gösteriyor mu diye başka bir müdahalesi oluyor mu ki ? Benim de 3 kaybım var hepsin de sadece bekliyorduk iki güne bir çağırıyor hcg bakıyordu ama bir müdahale olmuyordu çünkü beklemekten başka çare yoktu.bende genetik bakıldı 2 değer Heterozigot Dr hamile kalınca ilaç başlayacak ilaçları mı Alıp kalp atışına kadar gitmek istemiyorum.çünkü giden herkes stres yapıyor ben o Yüzden diyorum stres maalesef bebeği etkiliyor olacağı varsa da olmuyor![]()
Allah kucağına almayı nasip etsin cnm.inşallah herşey yolunda gider gerçekten bu bebek işi zor hele bizim gibi zor olanlar için daha bir zor.zaten olmuyor olan da durmuyorCanım ilk Bhcg baktı 2 gün sonra yeniden baktı 1 hafta sonra kese bir hafta sonra kalp atışı çok Haklısın stres sebebi ama çeşitli riskler var onları ortadan kaldırmak istiyorlar gerçi şimdi tatildeyim burada Dr biraz fazla pimpirikli hafta sonu yola çıkacağım için mutlaka bakalım dedi sonra bir Sürü kafsmı karıştırdı moralimi bozdu Bhcg çıkınca daha farklı konuştu evimde kendi Dr unda daha farklı olurdu tabii öyle gereksiz stres sebebi çok hak veriyorum sana ama Dr gel diyince de gidip herşey yolunda mı görmek istiyorsun inşallah gerçekten gereksiz stres yapmışlardır ne diyeyim
Inşallah canım bilmiyorum ki ne hissettiğimi bile bilmiyorum kafam içim karmakarışık ilk günler baya baya hamile hissediyordum ama bu olaylardan sonra sanki yokmuş yine aynı şeyleri yaşayacakmışım gibi geliyor. Artık Hakkımızda Hayırlısı canım Rabbim bize de kuzularımıza da nasip etsin inşallah gerçek ve sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallahAllah kucağına almayı nasip etsin cnm.inşallah herşey yolunda gider gerçekten bu bebek işi zor hele bizim gibi zor olanlar için daha bir zor.zaten olmuyor olan da durmuyorRabbim bizleri çok bekletmesin yavrularımıza bir KARDEŞ versin inşallah