Bir çocuğu olup ikinci çocuk tedavisi görenler

Benim gorumcem oyle canim bi tane kizi var ilk gecede hamile kalmis. İkinciyi 4 senedir istiyor ama olmuyor. Butun doktorlara gitti bircok tedavi gordu. Hatts rshim filmi bile cektirdi. Ama olmuyor en son doktoeun biri asilama ve tup bebegi onermis ama esi kabul etmiyor
Bende aynı durumdayım ilk bebeğime Korunmasız ilk ayda hamile kaldım hemde tedavisiz folik asit bile kullanmadım hemen olmaz nasıl olsa demiştim ama Rabbim bekletmedi... Ikinci de 3 Yıldır yok insan inanamıyor gerçekten en çok da bu koyuyor ilki zor olsaydı tamam derdim onuda çok aradık ama öyle olmayınca psikoloji altüst oluyor

Bende aynı durumdayım ilk bebeğime Korunmasız ilk ayda hamile kaldım hemde tedavisiz folik asit bile kullanmadım hemen olmaz nasıl olsa demiştim ama Rabbim bekletmedi... Ikinci de 3 Yıldır yok insan inanamıyor gerçekten en çok da bu koyuyor ilki zor olsaydı tamam derdim onuda çok aradık ama öyle olmayınca psikoloji altüst oluyor
Gorumcem dun psikologa gitti. İlac kullanmaya basladi

canım stres bunda çok etkili oluyor.
ben de 4. hamileliğimi yaşıyorum ikinci bebeğim olacak.
ilk 3 gebeliğim 1. ya da 2. ayda olmuştu.
3.sünü sağlıkla kucağıma aldım çok şükür.
diyordum ki, gebe kalmada problem yaşamıyoruz, sürdürmde yaşıyoruz, ikinciyi denemeye başladık tam 21 ay sonra geldi bebeğimiz.
o ay sadece stres yapmamıştık, nasılsa olmuyor, bu ay da olmaz diye düşünmüştüm.
hatta tüp bebek merkezlerini araştırmaya başlamıştım yavaştan yavaştan.
yaş fazla ilerlemeden tedavi yoluna gidilmeli.
ama hepsinden önemlisi, stresten uzak olmaya çalışmalı.
sağlıkla, daha fazla bekletmeden gelsin bebişleriniz.

diyordum ki, gebe kalmada problem yaşamıyoruz, sürdürmde yaşıyoruz, ikinciyi denemeye başladık tam 21 ay sonra geldi bebeğimiz.
o ay sadece stres yapmamıştık, nasılsa olmuyor, bu ay da olmaz diye düşünmüştüm.
Haklısın sadece nasip bence herşey ben bir sene tedavi gördüm olmayınca bıraktık kabullendik sonra kendiliğinden geldi ama yaşamadı sonra yeniden tedavi derken kimyasal oldu şimdi yine tedavi oldum ama gelen yok bende bu ay bıraktım tedavi olayını bi süre böyle devam ederim yine gelmezse yapacak bişey yok takdiri ilahi... Inan ger yoku denedim çok stres te yapmadım ama iki düşükten sonra insan gerçekten takıyor kafaya adet olacağın günü sayıyor daha önce hiç hesap yapmazdım... Ümidim gün geçtikçe kırılıyor tam üç yıl neredeyse 4 olacak ama yok... Rabbim beneğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok zor gerçekten rahat olabilmek

Haklısın sadece nasip bence herşey ben bir sene tedavi gördüm olmayınca bıraktık kabullendik sonra kendiliğinden geldi ama yaşamadı sonra yeniden tedavi derken kimyasal oldu şimdi yine tedavi oldum ama gelen yok bende bu ay bıraktım tedavi olayını bi süre böyle devam ederim yine gelmezse yapacak bişey yok takdiri ilahi... Inan ger yoku denedim çok stres te yapmadım ama iki düşükten sonra insan gerçekten takıyor kafaya adet olacağın günü sayıyor daha önce hiç hesap yapmazdım... Ümidim gün geçtikçe kırılıyor tam üç yıl neredeyse 4 olacak ama yok... Rabbim beneğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok zor gerçekten rahat olabilmek
yaş kaç canım?

Gorumcem dun psikologa gitti. İlac kullanmaya basladi
Bu gidişle benimde Olacağım o ama evde bir evlat olunca onun iyi olması için iyi olmam lazım diyorum hep hayatı hem kendime hem eşime hem çocuğuma zindan etmeme gerek yok Rabbim daha büyük sıkıntı vermesin çok şükür halimize ve bunlar hep imtihan

YAŞ 33 zaman daraldı hayalde 30 da ikinciyi yapmak 33 de 3. Yapmak vardı ama herşey planladığın gibi olmuyormuş yaşayarak öğrendim herhangi bir problemim yok çok şükür
canım ben de 35 olmadan olsun istemiştim 34 de başladık denemeye tam 36da oldu.
bize birisi arısütü önermişti.
eşim de ben de gebelik olmadan önceki 2 ay bunu kullandık.
bir de bal, tarçın, çörekotu gibi gıdalar da üreme hücrelerini uyarıyor sanırım.
biz ovulasyon testi de kullandık.
pozitif çıktığı gün ve ertesi günü değerlendir.
senin yaşın henüz gayet güzel.
bir 5-6 ay daha zaman tanı kendine, mümkünse tatile gidin eşinle, sonra ertelemeden iyi bir tüp bebek merkezi ile görüş bence.
dilerim daha fazla beklemezsiniz.

canım ben de 35 olmadan olsun istemiştim 34 de başladık denemeye tam 36da oldu.
bize birisi arısütü önermişti.
eşim de ben de gebelik olmadan önceki 2 ay bunu kullandık.
bir de bal, tarçın, çörekotu gibi gıdalar da üreme hücrelerini uyarıyor sanırım.
biz ovulasyon testi de kullandık.
pozitif çıktığı gün ve ertesi günü değerlendir.
senin yaşın henüz gayet güzel.
bir 5-6 ay daha zaman tanı kendine, mümkünse tatile gidin eşinle, sonra ertelemeden iyi bir tüp bebek merkezi ile görüş bence.
dilerim daha fazla beklemezsiniz.
Tüp bebek ben düşünmüyorum canım büyük konuşmuş olmayayım ama sanki bana yanlış geliyor bizim ailede ilahiyatçı çok onlarda benimle aynı görüşte belki doğruluğu yok ama bana göre öyle belkide sonra bu düşüncem değişir ama bitkisel Herşeyden bıktım artık denemesinin kalmadı artık bıraktım herşeyi

Bu gidişle benimde Olacağım o ama evde bir evlat olunca onun iyi olması için iyi olmam lazım diyorum hep hayatı hem kendime hem eşime hem çocuğuma zindan etmeme gerek yok Rabbim daha büyük sıkıntı vermesin çok şükür halimize ve bunlar hep imtihan
hayır sakın ha...
bak biz ne kadar şanslıyız, en azından bir tane evladımız var diye düşünmemiz lazım.
Allah onlara uzun ömür versin.
hayırlısıyla kardeşlerinin de geleceği varsa gelir zaten.
kısmetten öteye yol yok.
benim halamın hiç çocuğu olmamış.
şmdi 76 yaşında.
o ne yapsın.
biz çok şanslıyız.
bizde olmayana üzülmek yerine, olana sevinerek, psikolojimizi en başta yavrularımız için sağlam tutmalıyız.

Tüp bebek ben düşünmüyorum canım büyük konuşmuş olmayayım ama sanki bana yanlış geliyor bizim ailede ilahiyatçı çok onlarda benimle aynı görüşte belki doğruluğu yok ama bana göre öyle belkide sonra bu düşüncem değişir ama bitkisel Herşeyden bıktım artık denemesinin kalmadı artık bıraktım herşeyi
canım nisan ayına kadar senin şu anki ruh halindeydim.
o kadar iyi anlıyorum ki.
sen korunmayı bırak, ama aklından da ikinci çocuk planını çıkar.
5-6 ay dinlenme ver kendine.
adetlerini gün gün bekleme.
acaba hamile miyim diye sorma kendine bile.
başka meşguliyetler bul kendine.
insanlar olmasın istiyor da, oluveriyor hesapta yokken.
biz çok hesap yapıyoruz belki de.
hem olmasa ne var, benim bir evladım var de... bu beni rahatlatmıştı. sende de işe yararsa diye yazıyorum.
tüm kalbimle sana, ve seninle aynı durumda olanlara en kısa zamanda istediği kadar sağlıklı evlat kısmet olsun.

hiç kontrolden geçtin mi canım?
belki basit bir sebepten olmuyordur.
tüpler tıkalı mı açık mı?
fsh değerin nasıl, eşinin değerleri nasıl vs...

Arkadaşlar aynı sorunu yaşayan kimse yokmu:KK12:? Ya tek değilim herhalde bu konudao_O? Benimle aynı dertten muzdarip olanlar cvp yazsınlar lütfen! Ilk gebeliğimde klomen tedavisiyle oldu ikincide 2 yıldır olmuyo?:KK43:
CANIM BENDE SENİNLE AYNI DURUMDAYIM...NORMAL DENEDİK OLMADI HİÇ BİR SORUN YOK ALLAHIN İŞİ İŞTE..ŞİMDİ YİNE KLOMEN TEDAVİSİ...İNŞALLAH BU SEFER OLUR....:nazar::KK46::KK46::KK15:

hiç kontrolden geçtin mi canım?
belki basit bir sebepten olmuyordur.
tüpler tıkalı mı açık mı?
fsh değerin nasıl, eşinin değerleri nasıl vs...
Canım o yollardan geçtim hsg oldum rahim filmi çektirdim hiç gerek yokken belki Ondandır diye miyom ameliyat-ı oldum eşimdede bir sorun yok ve hamile kalamıyorda Değilim iki kere hamile kaldım ama düştü... Oyüzden doktorlarında yapacağı bişey yok... Güzeldileklerin için teşekkür ederim dualarında bizi de an... Sağlıkla kavuş bebeğine inşaallah dedim ya geçen aylarda daha bir kötüydüm ama artık iyiyim çok takmıyorum Rabbimin nimeti var elimde çok şükür Rabbim onun Acısını göstermesin bana... Ben artık tedaviyide bıraktım ne zaman gelirse gelmezsede canı Sağolsun....

Maşallah 4.cü mü...bu ne sürat nebileyim.ben 2ciyi yapmaya zor karar verdim.cesaretine ve azmine hayran kaldım.darısı başımıza valla

canım hayrolsun..ama rüyada kız bebek görmek iyi değil derler kendimi bildim bileli ama rüya bu hiç belli olmaz rabbim hayra çıkarsın
Sağol canım.. Aminnnnn inşallah hayır olur.. Rüya tabirine baktım güzeldi yorumlar... Biz hayra yoralım hayır çıksın inşallah...

ben de iyiyim. sadece biraz şok ve üzüntü içindeyim. kardeşimin eski nişanlısı işsizlik yüzünden intihar etmiş, gazete okudum. hala şoku üstümden atamadım.

çalışan anne olmak zor ama çocuğa daha iyi bir gelecek sağlamak için de çalışmak şart.

rüyan hayra çıkar inşallah. bende hamile kaldığım ay hamile olduğumu görmüştüm hatta bir keresşnde tam uyanacağım sırada rüyamda eşim hamilesin dedi. kızın varmış bir de oğlun olursa güzel olur. Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. hayırlı cumalar
Başınız sağolsun canım...güzel dileklerine yürekten amiñnn diyorum canım...

Maşallah 4.cü mü...bu ne sürat nebileyim.ben 2ciyi yapmaya zor karar verdim.cesaretine ve azmine hayran kaldım.darısı başımıza valla
ilk ikisini kaybettim canım.
sadece bir kuzum var kucağımda.
kısmet olursa ikincisini bekliyorum.
la beklemeyin sizlerde dilerim.

Günaydın kızlar
Bir şey sormak istiyorum yarın kürtaj Olacağım biliyorsunuz ama dünden beri sol kasığımda inanılmaz bir batma hissi var önce orda damar atması oldu pıt pıt Israrla Attı sonra bir anda çok şiddetli olmayan bir batma hissi oluyor önceki kayıplarda böyle Şeyler yaşayan oldu mu acaba kendi gider mi ?

ilk ikisini kaybettim canım.
sadece bir kuzum var kucağımda.
kısmet olursa ikincisini bekliyorum.
la beklemeyin sizlerde dilerim.
Başın sagolsun canım.bende 3 tane var sandım.Allah yerine göndermiş bak ne güzel..güzel dualarına amin diyorum tatlım.inşallah yavrunu sağlıkla kucaklarsın...

Back
X