- 24 Ocak 2014
- 1.624
- 2.508
- 83
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde varız canım üzülme. beklemekten başka bişey gelmiyo elimizdenOff of resmen sunki hislerimi yazmissiniz ayni dertten agliyorum suan okadar uzucu bi durumki icim yaniyor kimse bilmiyor rabbim isteyen herkese icindede banada hayirli evlztlzr nasip etsin
Aynen hic bisey gelmiyo cok tesekkur ederi desteginiz icinbizde varız canım üzülme. beklemekten başka bişey gelmiyo elimizden
Benimki oyle bir durum ama Rabbimden umidimi kesmiyorumAllah dermansız dertler vermesın
Forumda bıle tıbben ımkansız denılen ınsanlar var , sız elbette acınızı yasayın suanda acı cekıyorsanız. Ama ya hıc olma ıhtımalı de olmasaydı ?
Umuda tutunmak guzel bıseydır oysa
Bildiğim tek şey, eger kendi genetiğimle doguramasaydım(azopserm ,inmemiş testise baglı ) evlatlık edinebilirdim. Ama genede bu işin peşini bırakmazdım.Benimki oyle bir durum ama Rabbimden umidimi kesmiyorum
2 seneyi geçti olmuyor. .
ilk zamanlar hiç kafama takmiyordum şimdi her ay Ağlıyorum adetim gelince esimde benimle birlikte ağlıyor. .
bizim tek korkumuz hiç bir zaman evlat sahibi olamamak. ..
eşimde sorun var..
biz yıllar sonra çok zorluklar çekip te Kavuştuk birbirimize şimdide Rabbim bizi bu sınavla sınıyor inşallah bu sınavı da kazanırz dediğim gibi bu duygu bambaşka anlatılmaz. .herkes anlıyorum der ama anlayamaz. ..
2 sene ne ki ne demek ya. 20 yıl bekleyende aynı acıyı yaşıyo 2 yıl bekleyende. bu tarz kıyaslama yapmak cok yanlış. Tabiki şükür halimize ama küçümsememek lazımiki sene ne ki? seni cok iyi anliyorum benimde 3 sene olmadi. ama 20 senedir evladini bekleyen var. sukur et.
2 sene ne ki ne demek ya. 20 yıl bekleyende aynı acıyı yaşıyo 2 yıl bekleyende. bu tarz kıyaslama yapmak cok yanlış. Tabiki şükür halimize ama küçümsememek lazım
Tabi cnm ederim sanada dua simdi namaz kilacagim.uzulme desemde uzuluyosun ama cocuklari sevmek icin zorlsma kendini.hamile lerle bir arsya gelme yanlizlik en iyi ilac bu zamanlarda.cunku aci dan basks bisey getirmiyo sana.ve cnm bugunlerinin ozgurlugunun tadini cikar gez toz uyu film izle hayatini zwhir etme.yarin hamis ksldiginda ve anne olsugunda sana hic zamsn kakmayacak sakin umudunu yitirme saglikli bir evlat iste Allahtan.sabret Allah in dedigi vakitte olacak uzuntu sana zarar verir ve geciktirir anne olmani.bolbol dua ve tedavini asla birakma tevekkul et insnki Allah halini goruyor ve imtihan ediyor isyan etme bak ben 6 sene dile kolay 6 yil mucadele ettim simdi cok sukur diyorum ve banada ozamanlar teselli verenler hep kk dandi.ne hikayeler var onlar bana moral verdi guc verdi pes etmemeyi ogretti cevrene karsi guclu dur zavalli durma sakin.dusman sevindirme Allah tez zamanda saglikli bie evlat bagislasin dua edicen sana...Ne güzel konuşmussunz ya bana da dua edin lütfen.bende 16 aydır istiyorum tedaviye başladık. 3 yıllık evliyim. bende her adet olduğumda oturup ağlıyorum. doktor bir sorun dedi halnuki. ama çevremde o kadar çok hamile var ki kız kardeim kuzenlerim herkes. gördükçe onlara bile tahammül edemiyorum. çocukları o kdar sevmeme rağmen dısarda görünce kafamı çeviriyorum kendime daha fazla acı çektirmemek için Allah başka keder vermesin tabiki hayırlı zamanı Allah bilir. insan yine de üzülüyo. dediğin gibi bunu çekemeyen kimse anlayamaz. herkes takma takma diyor takılmayacak bir konu değil ki.
Valla o kadar iyi geldin ki bana terapi gibi. Allah razı olsun canım. inşallah dediğin gibi yapmaya çalışcam. hamilelerle birlikte olmamam imkansız.4 grup görüşüyoruz çiftlerle.3 üde hamile biliyo musun. eşim gidiyoruz dediğinde bu konuyu açamıyorum açsamda kızıyo saçmalama diye. kıskançlık olarak düşünüyo. ama konu hep bebek üzerine döndüğü için her görüşmemizden sonra yine ağlıyorum üzülüyorum. çok yakınız ama hiç birini bu ara görmek istemiyorum bana iyi gelmiyoTabi cnm ederim sanada dua simdi namaz kilacagim.uzulme desemde uzuluyosun ama cocuklari sevmek icin zorlsma kendini.hamile lerle bir arsya gelme yanlizlik en iyi ilac bu zamanlarda.cunku aci dan basks bisey getirmiyo sana.ve cnm bugunlerinin ozgurlugunun tadini cikar gez toz uyu film izle hayatini zwhir etme.yarin hamis ksldiginda ve anne olsugunda sana hic zamsn kakmayacak sakin umudunu yitirme saglikli bir evlat iste Allahtan.sabret Allah in dedigi vakitte olacak uzuntu sana zarar verir ve geciktirir anne olmani.bolbol dua ve tedavini asla birakma tevekkul et insnki Allah halini goruyor ve imtihan ediyor isyan etme bak ben 6 sene dile kolay 6 yil mucadele ettim simdi cok sukur diyorum ve banada ozamanlar teselli verenler hep kk dandi.ne hikayeler var onlar bana moral verdi guc verdi pes etmemeyi ogretti cevrene karsi guclu dur zavalli durma sakin.dusman sevindirme Allah tez zamanda saglikli bie evlat bagislasin dua edicen sana...
ağlattin beni yazinlaBir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..
hep duam tek duam bir evladım olsun mucizeler gerçekleşsin allahım. .
arkadaşımın çocuklar ina baktıkça içim sizliyor eşim çocukları sevdikce kalbim acıyor. .
bir çocuğum olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun allahım. .
yeterki olsun bitane olsun. .
gün geçtikçe umutlarım yok oluyor tükendim artık. .
sanki hiç olmayacak hiç gelmeyecek. .
eşimle yapayalnız yaşlanacağız belkide. .
nolursunuz evlatlarinizin kıymetini bilin onlar size gönderilmiş en büyük mucize ve siz çok ama çok sanslisiniz binlerce kez şükür edin bir evlada sahipsiniz. .
bi hissi çocuğu olan asla anlayamaz anlatılmaz yaşanır. ..
benim için dua edermisiniz nolursunuz. .
bitane sağlıklı hayırlı evladım olsun allahım bitane sadece bitane olsun yeterki olsun artık. . beklemek çok zor her ay aynı hüsran her ay aynı hayal kırıklığı. .
çevremde insanlar erkek kız ayrımı yaparken ben ne kız nede erkek çocuğuna sahibim belkide hiç olmayacagagim. .
neden insanlar bu kadar nankör neden allahın onlara bi mucize verdiğinden habersizler. .neden neden. .?
merka etme canim malesef bu duygulasi yaşayan insan sayısı o kadar fazlaki2 seneyi geçti olmuyor. .
ilk zamanlar hiç kafama takmiyordum şimdi her ay Ağlıyorum adetim gelince esimde benimle birlikte ağlıyor. .
bizim tek korkumuz hiç bir zaman evlat sahibi olamamak. ..
eşimde sorun var..
biz yıllar sonra çok zorluklar çekip te Kavuştuk birbirimize şimdide Rabbim bizi bu sınavla sınıyor inşallah bu sınavı da kazanırz dediğim gibi bu duygu bambaşka anlatılmaz. .herkes anlıyorum der ama anlayamaz. ..