Bir çocuğum olsun mucizem gerçekleşsin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde yok o yüzden seni çok iyi anlıyorum eşim azosperm o yüzden olması bi mucize
Oyle deme, benim teyzemin esinde hic yoktu sperm. Yillarca tedavi gorduler olmadi cocuklari. Olmicak diye tedaviyi biraktiktan 8 sene sonra kendiliginden oldu. Hic umudunu kaybetme, olmaz diye dusunme. Ben de cok agladim tedavi gorurken kendimi parcaladim. Hatta tup bebekten sonra test verdim eve geldik sonucu ogrenmek icin esime ben aramayim sen ara simdi negatif derse kadinin suratina kapatirim telefonu dedim o kadar umutsuzdum. Ama o hemsirenin telde pozitif dediginde esimle aglayip sarildigimizdaki mutlulugu Allah herkese yasatsin ins. Yasamayan bilemez nasil bi duygu oldugunu

okadar icten yazmissinki gozlerim.doldu
allahtan umidini kesme
o.ol derse senin o saydigin varikosel vb hicbirsey onunue duramaz...
bende pkoydum ama.oyle cok dualar ettimki rabbim.ol dedi oldu 3 yasinda kizim var ..bazen cok bagriyorun kiziyorum ama su yazdigini okuyunca kiymetini daha bi anladim rabbim tez vakitte yuzuni guldursun..tek caren dua kendini duaya ada

Beklemek bir sınav.. Ben sizler kadar zor zamanlar geçirmedim ama bu halimle bile o kadar üzgünüm ki sizi anlayabiliyorum rabbim herkese en kisa zamanda hayırlı imanlı evlatlar Nasib etsin inşallah Allah büyük..

Aminnnnn

Aminnnnn

Aminnnnn

Benim de olsun :)

Çocuğu dogurup babasına bırakıp yeni bir hayat kurmayı düşünenler var. Rabbim hak edene evlat versin inşallah kucağına almayi allah nasip eder iyi yürekli kardeşim. .

Aaaaa ekim 2016 da yazmissiniz şimdi Hamilesiniz be güzel :)

Niye bu kadar umutsuzluk ben 15 yıl sonra aldım kızımı kucağıma 6 aylik şimdiden c imcimem 3 defa tup bebek yapıldı eşimin spermleri olu canlı olanlarda genetik bozukluk vardı doktorum ve rabbimin sayesinde m ucizem dünyaya geldi sakin ümitsizliğe dusme

3 sene sonunda alabildim kızımı kucagima. Ilk doktora gittigimizde normal yoldan çocuk sahibi olamayacağımizi söyledi doktor yaşadığımız şoku anlayabilirsiniz. Esimde varikosel çıktı. Ameliyat dedi. Biz ameliyati tercih etmedik. Tup bebek merkezlerinin yolunu asindirdik. Rahim filmi cektirdim. Asilama yaptiracagimiz ay hamile kaldim. kardesi bile oldu hemde istemedigimiz bir anda. 2.5 yasinda ve 2 aylik kizlarim var. O zamanlar yokluğuna ağladığım evladın şimdi varligina agliyorum. Nankorlukten degil caresizlikten. Hazir degildim ve hala alisamadim... diyeceğim su .. kendinizi rahat bırakın sakinlesin bebegi unutun. tedavi gerekiyorsa elbette yaptirin ama kafaniz rahat olsun. Cok zor biliyorum ama deneyin. Insallah en dogru hayirli zamanda alirsiniz kucaginiza bebeginizi ...

Varikosel vardı ameliyat oldu. .. hala bekleme aşamasındayiz. ..
olur olur merak etme. 2 yıl oılmuş aglama da. millet 10 yıl belkliyor olmıuyor:)
en kötü tüp bebek yaptırırsınız. eger 1 tanbe saglıklı sperm varsa gebe kalırsın.
örnek ben yaşım 37 10 yıl evliyim. eşimin spermlerinin genetigi sebebi ile dölleme yetenegi yok ve tüp bebekde de embiryo oluşturmuyor. normal ilişkide bebek sahibi olmamız %0 tüp bebekde şansımız %5 ile 10 arası. tedavisi sadece kök hücre tedavisi o da dunyada henuz başarı saglamış bir uygulama degil.
hiç bir tüp bebekci bize iyi konuşmadı. çünkü kandırılmak istemedigim için dürüst olmalarını istedim.
sonunda da bu durumu kabul ettim ve hayatım daha mutlu geciyor.
köpek edindim cok mutluyum...o benim oğluşum.

Hayırlısı fuaniz kabul olur insaallah

Tevekkül kk daş inşaallah Rabbim gönlünün muradına versin!
Ama olanda olduğu gibi olmayanDada bir hayır olduğunu unutma!

Merhaba... Konunun üzerinden epey geçmiş ama ben şunu merak ediyorum. Şuan hamile misiniz ? İnşallah hamilesinizdir.

Ablamin 5 6 sene sonra oldu tüp bebek asilama hiç biri tutmadi en son kendi kendine hamile kaldı bence 2 sene bu kadar üzülmek için çok erken imkansız bişey yok Rabbim ol der oluverir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…