Öyle iyi anlıyorum ki 36 yaşındayım 5 yılda 2 aşılama 4 tüp bebek tedavisi olduk sebebide yok ama nasip o her ay ağlamaları o iç sızlamalarını geceleri uyanıp sinir krizi geçirmeleri nasılda bilip anlıyorum inşallah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip eder rabbimikimizinde yaşı 32
adetlerim hep düzenliydi bu ay çok çok gecikti o kadar çok umutlandikki. .
adetim gelince kahrolduk resmen.
bizim tek ama tek korkumuz hiç olmaması.
Bu dünya da yapayalniziz ailemiz de yok yanımızda yurtdışında yaşıyoruz eşim ve ben. ..
Adanadami oturuyorsun canimÖyle iyi anlıyorum ki 36 yaşındayım 5 yılda 2 aşılama 4 tüp bebek tedavisi olduk sebebide yok ama nasip o her ay ağlamaları o iç sızlamalarını geceleri uyanıp sinir krizi geçirmeleri nasılda bilip anlıyorum inşallah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip eder rabbim
Canım ne olur umutsuz olma hiçbir zaman niye olmasın.esin tedavi oluyor mu peki.tup bebek dusundunuz mu2 seneyi geçti olmuyor. .
ilk zamanlar hiç kafama takmiyordum şimdi her ay Ağlıyorum adetim gelince esimde benimle birlikte ağlıyor. .
bizim tek korkumuz hiç bir zaman evlat sahibi olamamak. ..
eşimde sorun var..
biz yıllar sonra çok zorluklar çekip te Kavuştuk birbirimize şimdide Rabbim bizi bu sınavla sınıyor inşallah bu sınavı da kazanırz dediğim gibi bu duygu bambaşka anlatılmaz. .herkes anlıyorum der ama anlayamaz. ..
Şimdi okudum teselli olur mu bilmem ama amcamın kızının da eşi varikosel ameliyatı oldu ve şimdi 2 cocuklari var.stres de etkiler.zor biliyorum ama stres yapmamalisin.sen rahat olursan hamile kaliverirsin.bence bir karar ver mesela bu kadar bekledin sonuçta nasılsa olacak bir kac ay daha bekleriz ne zaman olursa olsun de.o birkaç ay dolmadan hamile kalacaksın görürsün.hic olmayacak gibi düşüncelere girme lütfen.Varikosel vardı ameliyat oldu. .. hala bekleme aşamasındayiz. ..
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Çok iyi anlıyorum sizi aynı yollardan geçtik...Bir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..
hep duam tek duam bir evladım olsun mucizeler gerçekleşsin allahım. .
arkadaşımın çocuklar ina baktıkça içim sizliyor eşim çocukları sevdikce kalbim acıyor. .
bir çocuğum olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun allahım. .
yeterki olsun bitane olsun. .
gün geçtikçe umutlarım yok oluyor tükendim artık. .
sanki hiç olmayacak hiç gelmeyecek. .
eşimle yapayalnız yaşlanacağız belkide. .
nolursunuz evlatlarinizin kıymetini bilin onlar size gönderilmiş en büyük mucize ve siz çok ama çok sanslisiniz binlerce kez şükür edin bir evlada sahipsiniz. .
bi hissi çocuğu olan asla anlayamaz anlatılmaz yaşanır. ..
benim için dua edermisiniz nolursunuz. .
bitane sağlıklı hayırlı evladım olsun allahım bitane sadece bitane olsun yeterki olsun artık. . beklemek çok zor her ay aynı hüsran her ay aynı hayal kırıklığı. .
çevremde insanlar erkek kız ayrımı yaparken ben ne kız nede erkek çocuğuna sahibim belkide hiç olmayacagagim. .
neden insanlar bu kadar nankör neden allahın onlara bi mucize verdiğinden habersizler. .neden neden. .?
Canim benimde 5 yıl olmadı seni o kadar anlıyorum ki ...inanki dua ve sabır benim mucizem bir yaşında dilerim mevlam sana hayırlı nur topu gibi evlatlar versin...2 seneyi geçti olmuyor. .
ilk zamanlar hiç kafama takmiyordum şimdi her ay Ağlıyorum adetim gelince esimde benimle birlikte ağlıyor. .
bizim tek korkumuz hiç bir zaman evlat sahibi olamamak. ..
eşimde sorun var..
biz yıllar sonra çok zorluklar çekip te Kavuştuk birbirimize şimdide Rabbim bizi bu sınavla sınıyor inşallah bu sınavı da kazanırz dediğim gibi bu duygu bambaşka anlatılmaz. .herkes anlıyorum der ama anlayamaz. ..
Ahhh kardesimBir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..
arkadaşımın çocuklar ina baktıkça içim sizliyor eşim çocukları sevdikce kalbim acıyor. .
nolursunuz evlatlarinizin kıymetini bilin onlar size gönderilmiş en büyük mucize ve siz çok ama çok sanslisiniz binlerce kez şükür edin bir evlada sahipsiniz. .
bitane sağlıklı hayırlı evladım olsun allahım bitane sadece bitane olsun yeterki olsun artık. . beklemek çok zor her ay aynı hüsran her ay aynı hayal kırıklığı. .
çevremde insanlar erkek kız ayrımı yaparken ben ne kız nede erkek çocuğuna sahibim belkide hiç olmayacagagim. .
neden insanlar bu kadar nankör neden allahın onlara bi mucize verdiğinden habersizler. .neden neden. .?
Canim büyük ihtimal kimyasal gebelik geçirdin bence sevinen lazım demek ki döllenme olabiliyor biraz daha bekle bence en kisa zamanda güzel haberi alacaksınikimizinde yaşı 32
adetlerim hep düzenliydi bu ay çok çok gecikti o kadar çok umutlandikki. .
adetim gelince kahrolduk resmen.
bizim tek ama tek korkumuz hiç olmaması.
Bu dünya da yapayalniziz ailemiz de yok yanımızda yurtdışında yaşıyoruz eşim ve ben. ..
Ankara da internet sitesine yazın çıkar oradaki numaradan muayene zzaman alabilirsiniz yorumlara da bbakabiliriniz. ben bi kaç ay önce aldım daha bu ay gideceğiz. kk da dçsayfası da var inş size de yararı olur.Peki hangi şehirde hangi hastanede bu doktor
Bir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..
Canim benim oyle anliyorum ki seni, ilk tadeviye basladigimizda ben de senin gibi umutsuzdum, arkadaslarimin hamilelik haberlerini alinca icim bi tuhaf olurdu. Iki asilama, bi laparoskopi ve bir tup bebekten sonra su an kizimi bekliyoum. Sana tavsiyem sorun sen de mi esinde mi bilmiyorum ama sonuna kadar inanip guvenebileceginiz bi doktor bulun kendinize, para icin oyalamicak hastalarini her seyden onde tutan biri olsun. Benim sansim doktorumdu. Sonra bitkilere de guven. Ben esime sayi ve hiz sorunu vardi saracoglunun keciboynuzu kurunu yaptim bes ay icirdim bol bol nohut yedirdim, kirmizi etten uzak tuttum. Kendim de tup bebek tedavime basladigimda bol bol nar ve ananas yedim hem de saglikli beslenmeye dikkat ettim. Ins sen de en yakin zamanda kavusursun bebegineBir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?