Bir çocuğum olsun mucizem gerçekleşsin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ikimizinde yaşı 32

adetlerim hep düzenliydi bu ay çok çok gecikti o kadar çok umutlandikki. .
adetim gelince kahrolduk resmen.
bizim tek ama tek korkumuz hiç olmaması.
Bu dünya da yapayalniziz ailemiz de yok yanımızda yurtdışında yaşıyoruz eşim ve ben. ..
Öyle iyi anlıyorum ki 36 yaşındayım 5 yılda 2 aşılama 4 tüp bebek tedavisi olduk sebebide yok ama nasip o her ay ağlamaları o iç sızlamalarını geceleri uyanıp sinir krizi geçirmeleri nasılda bilip anlıyorum inşallah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip eder rabbim :kahve:

Dualarım sizinle ablam, inşallah allah tez zamanda hayırlı bir evlat nasip eder

Öyle iyi anlıyorum ki 36 yaşındayım 5 yılda 2 aşılama 4 tüp bebek tedavisi olduk sebebide yok ama nasip o her ay ağlamaları o iç sızlamalarını geceleri uyanıp sinir krizi geçirmeleri nasılda bilip anlıyorum inşallah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip eder rabbim :kahve:
Adanadami oturuyorsun canim

2 seneyi geçti olmuyor. .
ilk zamanlar hiç kafama takmiyordum şimdi her ay Ağlıyorum adetim gelince esimde benimle birlikte ağlıyor. .
bizim tek korkumuz hiç bir zaman evlat sahibi olamamak. ..
eşimde sorun var..
biz yıllar sonra çok zorluklar çekip te Kavuştuk birbirimize şimdide Rabbim bizi bu sınavla sınıyor inşallah bu sınavı da kazanırz dediğim gibi bu duygu bambaşka anlatılmaz. .herkes anlıyorum der ama anlayamaz. ..
Canım ne olur umutsuz olma hiçbir zaman niye olmasın.esin tedavi oluyor mu peki.tup bebek dusundunuz mu

Varikosel vardı ameliyat oldu. .. hala bekleme aşamasındayiz. ..
Şimdi okudum teselli olur mu bilmem ama amcamın kızının da eşi varikosel ameliyatı oldu ve şimdi 2 cocuklari var.stres de etkiler.zor biliyorum ama stres yapmamalisin.sen rahat olursan hamile kaliverirsin.bence bir karar ver mesela bu kadar bekledin sonuçta nasılsa olacak bir kac ay daha bekleriz ne zaman olursa olsun de.o birkaç ay dolmadan hamile kalacaksın görürsün.hic olmayacak gibi düşüncelere girme lütfen.

Bir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..

hep duam tek duam bir evladım olsun mucizeler gerçekleşsin allahım. .
arkadaşımın çocuklar ina baktıkça içim sizliyor eşim çocukları sevdikce kalbim acıyor. .
bir çocuğum olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun allahım. .
yeterki olsun bitane olsun. .
gün geçtikçe umutlarım yok oluyor tükendim artık. .
sanki hiç olmayacak hiç gelmeyecek. .
eşimle yapayalnız yaşlanacağız belkide. .
nolursunuz evlatlarinizin kıymetini bilin onlar size gönderilmiş en büyük mucize ve siz çok ama çok sanslisiniz binlerce kez şükür edin bir evlada sahipsiniz. .
bi hissi çocuğu olan asla anlayamaz anlatılmaz yaşanır. ..
benim için dua edermisiniz nolursunuz. .
bitane sağlıklı hayırlı evladım olsun allahım bitane sadece bitane olsun yeterki olsun artık. . beklemek çok zor her ay aynı hüsran her ay aynı hayal kırıklığı. .
çevremde insanlar erkek kız ayrımı yaparken ben ne kız nede erkek çocuğuna sahibim belkide hiç olmayacagagim. .
neden insanlar bu kadar nankör neden allahın onlara bi mucize verdiğinden habersizler. .neden neden. .?
Rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Çok iyi anlıyorum sizi aynı yollardan geçtik...

2 seneyi geçti olmuyor. .
ilk zamanlar hiç kafama takmiyordum şimdi her ay Ağlıyorum adetim gelince esimde benimle birlikte ağlıyor. .
bizim tek korkumuz hiç bir zaman evlat sahibi olamamak. ..
eşimde sorun var..
biz yıllar sonra çok zorluklar çekip te Kavuştuk birbirimize şimdide Rabbim bizi bu sınavla sınıyor inşallah bu sınavı da kazanırz dediğim gibi bu duygu bambaşka anlatılmaz. .herkes anlıyorum der ama anlayamaz. ..
Canim benimde 5 yıl olmadı seni o kadar anlıyorum ki ...inanki dua ve sabır benim mucizem bir yaşında dilerim mevlam sana hayırlı nur topu gibi evlatlar versin...
Herşeyin zamanı var mevla beyler neylerse güzel eyler...
Stresi bıraktığım ay hamile kaldım lütfen lütfen lütfen stres yapmayın ve tedaviye devam edin....

Canım ben sana kendi hikayemi anlatayım umut olsun. Ben 25 yaşında evlendim.esimle daha önce tanıştığımız içinde hemen çocuk istedik ve hiç korunmadik. Sandım ki filmlerde ki gibi hemen hamile kalacağım. Ama bende polikistik hastasıyım genç kizligimdan beri hiç düzenli adet nedir bilmezdim. Evlenene kadar da önemli değilmiş gibi gelirdi. İlk aylar önemsemedim olur dedim erken diye olmadı 6 ay 1 yıl olmadı sonra doktora gittim olmaz dedi senin çocuğun vakit kaybetme hemen aşılama yapalım hemde Ankarada iyi bilinen hastanelerden birinde . Ama yeni evliyiz borç ödüyoruz başka şehirde yaşıyoruz gelip gitmek şu bu ayrı masraf diye erteledik. Bir 7 ay daha geçti o ay yine adetim gecikti ama alışkın olduğum bir durumdu neticede ve test yapmaktan bikmistim. Hemen bakmadım umudum yoktu olmayacaktı biz böyle iki kişi yaşayıp gidecektik hatta Yurt dışına gideriz gezeriz napayim olmuyor diyerek artık kendimi yıpratmaktan da vazgeçmiştim. Ama oldu bir an test sonucuna inanmadım bozuk bu dedim bir kaç tane daha yaptım. Sabaha kadar ağlamıştım o günü Hı unutamam . 2 yıl sonra yeniden hamile kaldım hemde ilk seferde bu da bir ayrı oldu işte nasipse oluyor. İnşallah sende o mutluluk gözyaşlarını dökersin burada Allah sağlıklı bur evlat nasip etsin gerçekten isteyenlere herkesin imtihanı farklı oluyor işte bazen kızıma kızdığım zaman eşim zamanında çektiklerini unutma der hep. Uzun oldu kusura bakmayın.

Rabbim bütün bebiş isteyenlere tez zamanda hayırlı sağlıklı nur topu gibi evlatlar versin inşallah.
Bir tanıdığımız 10 sene sonra hamile kaldı şu an 3 aylık bebişi inşallah hayırla doğar. inanın olmaz diye bir şey yok bal gibide oluyor. ben şahit oldum bu mucizeye inşallah darısı tüm isteyenlere..

Canım seni çok iyi anlıyorum bende 7 senenin sonunda kavuştum melegime
5 sene vajinismustum ilişki yoktu yani ozaman imkansız geliyordu bebeğimin olması . Bebek hasretinden hirslandim ve kendim yendim o hastalığı bebeğime kavuşmak için yenmistim korkumu ve basarmistik sonunda
2 senedirde olmuyordu 1 senesi Dr.a gitmekle geçti önce prolaktin yüksekliğim vardı hapla dusurduk. ocak ayında rahim filmi çekildim bi kaç ay bekledik yine olmamıştı mayıs ayında da aşılama olmuştum oda tutmadı denemedigimiz kur kalmamıştı yorulmuştum artık Dr.a gitmekten sürekli negatifi görmekten. bırakmıştım artık dogal denemeye karar vermistik ağustos ayında tatile gitmistik esimle bebek dusuncesinide bırakmıştım 1 sene bekleyip tüp bebek yaparız diyordum ki eylül ayında geldi meleğim hemde bisey kullanmadan. ne zamanki kafandan attın ozaman geliyorlar canım
birde hiç isyan etmedim bu bizim imtihanımiz diyordum eşime hep, dua edip konuşuyordum Rabbimle çok iyi hissediyordum ozaman.
sende dua ile sabırla bekle canım asla isyan etme
Sürpriz yapmayı seviyo kuzular sanırım :) inşallah hayırlı zamanda ňasib etsin Allah sana ve isteyen herkese

Bir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..

arkadaşımın çocuklar ina baktıkça içim sizliyor eşim çocukları sevdikce kalbim acıyor. .
nolursunuz evlatlarinizin kıymetini bilin onlar size gönderilmiş en büyük mucize ve siz çok ama çok sanslisiniz binlerce kez şükür edin bir evlada sahipsiniz. .
bitane sağlıklı hayırlı evladım olsun allahım bitane sadece bitane olsun yeterki olsun artık. . beklemek çok zor her ay aynı hüsran her ay aynı hayal kırıklığı. .
çevremde insanlar erkek kız ayrımı yaparken ben ne kız nede erkek çocuğuna sahibim belkide hiç olmayacagagim. .
neden insanlar bu kadar nankör neden allahın onlara bi mucize verdiğinden habersizler. .neden neden. .?
Ahhh kardesim
Yazdiklarinizi icim sizlayarak okudum ve ve tum yasadiklarim canlandi gozumde her duamda esime benzeyen bi melek istedim rabbimden karakteri gozleri dudaklari ona benzeyen....neler cektim bu yyolda. 5kez tup bebek denemesi ve biri dis gebelik(ki beni en cok yikan bu ooldu.tutunsun diye gunlerce sagimdan soluma dikkalte dondugum bi bardak suyu kaldirmadigim o mucizeyi dusurebilmek icin igne oldum)ve daha neler neler.tam umutlarimin bittigi yerde mucizem tutundu bana. rabbim gonlunuze gore versin insallah en kisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin size.

ikimizinde yaşı 32

adetlerim hep düzenliydi bu ay çok çok gecikti o kadar çok umutlandikki. .
adetim gelince kahrolduk resmen.
bizim tek ama tek korkumuz hiç olmaması.
Bu dünya da yapayalniziz ailemiz de yok yanımızda yurtdışında yaşıyoruz eşim ve ben. ..
Canim büyük ihtimal kimyasal gebelik geçirdin bence sevinen lazım demek ki döllenme olabiliyor biraz daha bekle bence en kisa zamanda güzel haberi alacaksın

Peki hangi şehirde hangi hastanede bu doktor
Ankara da internet sitesine yazın çıkar oradaki numaradan muayene zzaman alabilirsiniz yorumlara da bbakabiliriniz. ben bi kaç ay önce aldım daha bu ay gideceğiz. kk da dçsayfası da var inş size de yararı olur.

Ağlayarak okudum yazdıklarınızı. Allah tüm isteyenlere mutlu evlilikler ve sağlıklı mutlu çocuklar nasip etsin inşallah.

tek elden gelen dua etmek. bakara süresi oku sürekli..Rabbim umarım o güzel duyguyu yaşatir sana

Allah inşalllaaahhh hayırlısıyla evlatlar nasip etsin size vermesede hiç üzülmeyin ,Allah birine birşey vermiyorsa mutlaka onu koruduğu birşey vardır yoksa haşa bir çocuk vermek Allah için nedir ki ,buna şahit oldum halamın eşinden dolayı çocuğu olmadı yıllarca tedavi gördü ama yok ,çok üzüldü ağladı ,çevredekiler dayanamayıp buna bir çocuk buldular annesi bakmamış neyse bu çocuğu aldı büyüttü ,kendi giymedi yemedi ona verdi herşeyi,çocuk büyüdü evleneceğim dedi halam istemedi o kişiyi sonunda ona dediği çocuğun, sen benim annem değilsin karışamazsın engel olursan evde bana şiddet uyguluyor diye polise şikayet ederim dedi ,eminim ki halam onu kendi doğursa gene böyle olacaktı ,insan belayı arar bulurmuş ya aynen böyle oldu durum ,hayırlısıysa Allah size nasip etsin diyorum inşallah

Rabbim insallah sana ve tum evlat hasreti cekenlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin .. Ama ben inaniyorum ki herseyin zamani var ve belkide zamani simdi degil Mevlam ne eyler ne eylerse guzel eyler en iyisini o bilir Rabbi ne guven inan dua et bol bol vakti gelince kucagini evladinla dolduracaktir inan

Canim benim oyle anliyorum ki seni, ilk tadeviye basladigimizda ben de senin gibi umutsuzdum, arkadaslarimin hamilelik haberlerini alinca icim bi tuhaf olurdu. Iki asilama, bi laparoskopi ve bir tup bebekten sonra su an kizimi bekliyoum. Sana tavsiyem sorun sen de mi esinde mi bilmiyorum ama sonuna kadar inanip guvenebileceginiz bi doktor bulun kendinize, para icin oyalamicak hastalarini her seyden onde tutan biri olsun. Benim sansim doktorumdu. Sonra bitkilere de guven. Ben esime sayi ve hiz sorunu vardi saracoglunun keciboynuzu kurunu yaptim bes ay icirdim bol bol nohut yedirdim, kirmizi etten uzak tuttum. Kendim de tup bebek tedavime basladigimda bol bol nar ve ananas yedim hem de saglikli beslenmeye dikkat ettim. Ins sen de en yakin zamanda kavusursun bebegine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X