Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba... Konunun üzerinden epey geçmiş ama ben şunu merak ediyorum. Şuan hamile misiniz ? İnşallah hamilesinizdir.
Üzülme bitanem nolur...bana da hamilelik bir mucize geliyordu.herseyi denemistim cok.dua etmistim.3 bucuk senenin ardından o cift cizgiyi.gördüğümde dünyalar benim oldu.ama sonuç yine hüsran. Bebegim gelismedi.kurtaj oldum.uzun zaman üzüldüm. Üstelik bidaha hamile kalamadim.yoruldum ama biliyo musun.cok istiyorum bi.evladım olmasini.ama cok yorgunum.insallah rabbim birgün bizede hayirlisindan bi evlat nasip eder.annelik.duygusunu tattirir.ne diyebilirim ki baska.sinavimiz bupiskolojim bozuluyor git gide. .
Hamile olmak benim için çok çok büyük bir mucize. .Bunun gerceklesmeyecegini düşünüyorum. . boşuna bekliyorum diyorum kendi kendime. . belkide benden anne bile olmaz. . o kadar uzak geliyor ki. .
biri bana sen hamilesin dese düşer bayılırım herhalde. . Diğer insanlar gibi normal karşılayamam. .
git gide uzaklaşıyorum elimde olmadan ümitsizlesiyorum..
insanlar çok yipratiyor gelen giden soruyor cevap bile bulamıyorum..
Eşim çok seviyor çocukları..
başkasının çocuğunu sevdikce içim yanıyor..beni bitek bu durumu yaşayan anlar..
Canım senı anlıyor olmak bıle oyle agır ki. Ikı yıldır bu surecteyımpiskolojim bozuluyor git gide. .
Hamile olmak benim için çok çok büyük bir mucize. .Bunun gerceklesmeyecegini düşünüyorum. . boşuna bekliyorum diyorum kendi kendime. . belkide benden anne bile olmaz. . o kadar uzak geliyor ki. .
biri bana sen hamilesin dese düşer bayılırım herhalde. . Diğer insanlar gibi normal karşılayamam. .
Canım bende çok daha agır süreçlerden geçtim 5 yıl içersinde 1 dış gebelik,1 boş gebelik,1 aşılama,3 rahim filmi,1 laparoskopi,2 tüp bebek denedim.NEGATİF.Bir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..
hep duam tek duam bir evladım olsun mucizeler gerçekleşsin allahım. .
arkadaşımın çocuklar ina baktıkça içim sizliyor eşim çocukları sevdikce kalbim acıyor. .
bir çocuğum olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun allahım. .
yeterki olsun bitane olsun. .
gün geçtikçe umutlarım yok oluyor tükendim artık. .
sanki hiç olmayacak hiç gelmeyecek. .
eşimle yapayalnız yaşlanacağız belkide. .
nolursunuz evlatlarinizin kıymetini bilin onlar size gönderilmiş en büyük mucize ve siz çok ama çok sanslisiniz binlerce kez şükür edin bir evlada sahipsiniz. .
bi hissi çocuğu olan asla anlayamaz anlatılmaz yaşanır. ..
benim için dua edermisiniz nolursunuz. .
bitane sağlıklı hayırlı evladım olsun allahım bitane sadece bitane olsun yeterki olsun artık. . beklemek çok zor her ay aynı hüsran her ay aynı hayal kırıklığı. .
çevremde insanlar erkek kız ayrımı yaparken ben ne kız nede erkek çocuğuna sahibim belkide hiç olmayacagagim. .
neden insanlar bu kadar nankör neden allahın onlara bi mucize verdiğinden habersizler. .neden neden. .?
Amin... İnşallah... Allah hepimize hayırlı, sağlıklı bir evlat versin, çocuk hasretiyle bırakmasın inşallah isteyen herkesi...değilim malesef. .
sınavım devam ediyor inşallah bigün bende meleğim e kavusacagim. .
Sağlıklı hayırlı bi evladım olsun çok istiyorum. . tek korkum hiç bir zaman olmaması. .
Bu ay rahim filmim çekilecek. .
sonra ya aşılama yada tüp bebek tedavisine başlanacak. . rabbimm ol derse olacak inşallah. ..
allahtan hayırlısı. .
Bir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..
hep duam tek duam bir evladım olsun mucizeler gerçekleşsin allahım. .
arkadaşımın çocuklar ina baktıkça içim sizliyor eşim çocukları sevdikce kalbim acıyor. .
bir çocuğum olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun allahım. .
yeterki olsun bitane olsun. .
gün geçtikçe umutlarım yok oluyor tükendim artık. .
sanki hiç olmayacak hiç gelmeyecek. .
eşimle yapayalnız yaşlanacağız belkide. .
nolursunuz evlatlarinizin kıymetini bilin onlar size gönderilmiş en büyük mucize ve siz çok ama çok sanslisiniz binlerce kez şükür edin bir evlada sahipsiniz. .
bi hissi çocuğu olan asla anlayamaz anlatılmaz yaşanır. ..
benim için dua edermisiniz nolursunuz. .
bitane sağlıklı hayırlı evladım olsun allahım bitane sadece bitane olsun yeterki olsun artık. . beklemek çok zor her ay aynı hüsran her ay aynı hayal kırıklığı. .
çevremde insanlar erkek kız ayrımı yaparken ben ne kız nede erkek çocuğuna sahibim belkide hiç olmayacagagim. .
neden insanlar bu kadar nankör neden allahın onlara bi mucize verdiğinden habersizler. .neden neden. .?
Allah yardımcın olsun..Ne desem ne söylesem bi senin için biliyorum. Bol bol dua et.stresen büyük düşman unutmadeğilim malesef. .
sınavım devam ediyor inşallah bigün bende meleğim e kavusacagim. .
Sağlıklı hayırlı bi evladım olsun çok istiyorum. . tek korkum hiç bir zaman olmaması. .
Bu ay rahim filmim çekilecek. .
sonra ya aşılama yada tüp bebek tedavisine başlanacak. . rabbimm ol derse olacak inşallah. ..
allahtan hayırlısı. .
Niye bu kadar ümitsizsin ki, Allah ol der olur değilmi, daha yolun başındasın, tüp bebek tedavisi bile başlanmamışken bu kadar ümitsizlik neden? Bak insanlar 10 15 tüp bebek denemesinden sonra Bebek sahibi oluyorlar, hemen başta pes etseler olur muydu, lütfen dik dur ve yapılması gereken neyse başla, senin gayretine Allah da nasip eder inşallahpiskolojim bozuluyor git gide. .
Amin amin. Kaç yaşındasınız ? Bir de nefes terapisini mi deneseniz ? Duyuyoruz haberlerde de çıktı bir bayan her türlü yolu denemiş hamile kalamamış doğru nefes ile hamile kalmışben de sizinle ayni duyguları yaşıyorum . Yeter ki bir yavrum olsun sağlıklı , hayırlı bir evlat sadece bir evladım olsun .
Hamile olduğum andan itibaren onun bütün sancılarını cekeyim , cekeyim ki her gün allahıma şükredeyim her gün dua edeyim bana bu mutlulugu yaşattığı için , ama yok gelmiyor mucizem..
Sıkıntımız büyük 5 tüp bebek tedavisi uyguladim, yine pes etmiyorum zaman aleyhime isliyor . Ben yine dua edip tedavimi devam ettirecem allahın izniyle olacak lütfen siz de buna inanın .
Allahım hepimizin yüzünü güldürecek inşallah tez zamanda .
Amin amin. Kaç yaşındasınız ? Bir de nefes terapisini mi deneseniz ? Duyuyoruz haberlerde de çıktı bir bayan her türlü yolu denemiş hamile kalamamış doğru nefes ile hamile kalmış
Nefes biliyorsunuz ki çok önemli.
Ben de 8 aydır bu zorlu süreçteyim. Her yolu denedik dediğinizde aklıma o haber geldi direk. Bir araştırın internetten. İnşallah iyi olacak herşey.36 yaşındayım hic duymadım nefes terapisini .
Ben de 8 aydır bu zorlu süreçteyim. Her yolu denedik dediğinizde aklıma o haber geldi direk. Bir araştırın internetten. İnşallah iyi olacak herşey.
Nefes terapisi ile dimi ? İnşallah olacak bebişlerimiz ve o zaman da nefes alacak zamanımız olmayacak Allah'ın izni ile :)hemen netten araştırmaya başladım . İnşallah tez zamanda gelir yavrularımız inanıyorum buna , kadın 45 yaşındaymış terapiyle kendiliğinden olmuş bebişi.