Bir çocuğum olsun mucizem gerçekleşsin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ilk başlarda adetim gelince ağlıyordum yine olmadı diye. . ama şimdi beklenti içinde değilim bi yanim zaten olmayacak rahat ol diyor. .Diğer yanim ayyy ya bu ayyy tutuyyysaaa diye kalbim atıyor. .
bizim evin tek konusu bebek. .
eşimle çok iyi zaman geçiriyoruz. .zor zamanlarımiz da oldu. ..
Allah sabrini veriyor. .beni tek etkileyen üzen insanlar. .
bi beceremedin diyen ler
Bu yapana kadar ben 3 cü yü dogururum diyip yara bırakanlar. .geçen gün ki olay beni çok etkiledi. .unutamiyorum. . bebek görmesine gittim. .al da bak cennet kokuyor sen bilmezsin bu kokuyu dedi. ..
dünyam başıma yıkıldı. ..
inanirmisin bebeği görünce içimden istek sevmek gelmiyor allahım o kadar büyük ki sabır veriyor içim rahat oluyor. .ama insanlarla ugrasmak çok zor. ..
O tarz insanlar la muhatap olma canım. Onlar b. Kokusunu da karıştırırlar. Şöyleleri bana denk gelmiyor ki ağzının payını vereyim. Benim de kızım doğduktan sonra ay ağzı yamuk ay parmakları bitişik vs vs bir ton laf ettiler. Hepsinin ağzına ettim. Millet o kadar boş Boğaz ki adam öldürenlere bazen kızmamak lazım

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm düşüklerin sebebi var mı onu araştırdiniz mı ?Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar Nasib etsin inşallah
AMIN ALLAH razi olsun canim❤ arastrcam kurtaj oldugum icin kanamamm var can 2 ay sonra sebebine bakılcak ya rahimde sorun varmis yada kan pihtilasmasi kuzum

AMIN ALLAH razi olsun canim❤ arastrcam kurtaj oldugum icin kanamamm var can 2 ay sonra sebebine bakılcak ya rahimde sorun varmis yada kan pihtilasmasi kuzum
Canım inşallah sebebini öğrenirsin ve bir daha aynı acıyı yaşamazsınız genellikle dediğin sebeplerden oluyormuş önce sağlığına kavuş inşallah sonra bebişine kavuş:KK200::KK37:

değilim malesef. .
sınavım devam ediyor inşallah bigün bende meleğim e kavusacagim. .
Sağlıklı hayırlı bi evladım olsun çok istiyorum. . tek korkum hiç bir zaman olmaması. .
Bu ay rahim filmim çekilecek. .
sonra ya aşılama yada tüp bebek tedavisine başlanacak. . rabbimm ol derse olacak inşallah. ..
allahtan hayırlısı. .
Allahtan ümidinizi kesmeyin. Bana gittigim her doktor tüp bebek bile olmaz dedi ona ragmen her turlu kürü deniyorm. Umidimi kaybetmedm. Sizde kaybetmeyin en azindan size tüp bebek diyorlar bana o da olmaz diyorlar. Her gittigim doktordan aglayarak cktim. Ama artk doktora da gotmiyorm kür yapip Allaha bıraktm ben isimi

Varikosel vardı ameliyat oldu. .. hala bekleme aşamasındayiz. ..
Canim eşi varikosel olduğu icin bebegi olmayan bir arkadasimin, eşinin ameliyatından sonra su an sağlıklı peşpeşe doğmuş 3 evladı kucağında.
Dilerim en kısa zamanda bu diledigin anlari yaşarken bulursun kendini... Kucağındaki yavrularını öpüp koklarken ne kadar paha biçilmez mutluluk getirdiklerini onlara fisildarken...
Yürekten diliyorum saglikli, hayirli, ömürlü, mutlu yavrulariniz olsun.

"Beklediğin bir şey, anca sen onu beklediğini unuttuğun zaman gerçekleşir.Bu, hayatın; sen bakarken soyunamıyorum, deme şeklidir." demiş bi şair;doğru da demiş,siz de hayatınıza devam edin olacağı zaman olur zaten,bakın benim bi arkadaşım da ağlardı sürekli olmıycak etmiycek dedim daha genceciksin,kocan işe yaramazın teki zaten neyin acelesi bu şekerim;sınavınız bu isyan edip durma sonra ne mi oldu,hamile kaldı hem de tam tedaviyi bitirdiklerinde kendiliğinden...İsyan ettiğiyle kaldı

Canim eşi varikosel olduğu icin bebegi olmayan bir arkadasimin, eşinin ameliyatından sonra su an sağlıklı peşpeşe doğmuş 3 evladı kucağında.
Dilerim en kısa zamanda bu diledigin anlari yaşarken bulursun kendini... Kucağındaki yavrularını öpüp koklarken ne kadar paha biçilmez mutluluk getirdiklerini onlara fisildarken...
Yürekten diliyorum saglikli, hayirli, ömürlü, mutlu yavrulariniz olsun.
amin
inşallah. ..
Allah sizin yavrunuzu da size bagislasin sağlıklı hayırlı evlat olsun. ..

allahım gönlünüze göre tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin. kimseyi evlat sahibi olamamakla da evladın sağlığıyla da sınamasın. benim de eltimde benzer durum var, dua ediyoruz onlar için. benimse sağasağlam evladım 2.5 yaşında hastalandı. ömür boyu uğraşacağız. allah ömür versin.herkesin imtihanı başka, neyi çok ister ve seversen onunla sınanıyorsun.

ilk başlarda adetim gelince ağlıyordum yine olmadı diye. . ama şimdi beklenti içinde değilim bi yanim zaten olmayacak rahat ol diyor. .Diğer yanim ayyy ya bu ayyy tutuyyysaaa diye kalbim atıyor. .
bizim evin tek konusu bebek. .
eşimle çok iyi zaman geçiriyoruz. .zor zamanlarımiz da oldu. ..
Allah sabrini veriyor. .beni tek etkileyen üzen insanlar. .
bi beceremedin diyen ler
Bu yapana kadar ben 3 cü yü dogururum diyip yara bırakanlar. .geçen gün ki olay beni çok etkiledi. .unutamiyorum. . bebek görmesine gittim. .al da bak cennet kokuyor sen bilmezsin bu kokuyu dedi. ..
dünyam başıma yıkıldı. ..
inanirmisin bebeği görünce içimden istek sevmek gelmiyor allahım o kadar büyük ki sabır veriyor içim rahat oluyor. .ama insanlarla ugrasmak çok zor. ..
Sen niye bebek gormesine gidiyon ki bunu yasamayan bilemez evlat hasreti cekmeyen bilemez o tarz insanlarla muhatab olma aslinda sen ve esin bu meseleyi tamamen aklınızdan çıkarsanız Bence ummadığınız anda olacak Bir bakmışsın hamilesin. Bence evliliğimize mutluluğumuza yogunlasin.

allahım gönlünüze göre tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin. kimseyi evlat sahibi olamamakla da evladın sağlığıyla da sınamasın. benim de eltimde benzer durum var, dua ediyoruz onlar için. benimse sağasağlam evladım 2.5 yaşında hastalandı. ömür boyu uğraşacağız. allah ömür versin.herkesin imtihanı başka, neyi çok ister ve seversen onunla sınanıyorsun.
Neyi var Allah şifa versin

Bir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..

hep duam tek duam bir evladım olsun mucizeler gerçekleşsin allahım. .
arkadaşımın çocuklar ina baktıkça içim sizliyor eşim çocukları sevdikce kalbim acıyor. .
bir çocuğum olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun allahım. .
yeterki olsun bitane olsun. .
gün geçtikçe umutlarım yok oluyor tükendim artık. .
sanki hiç olmayacak hiç gelmeyecek. .
eşimle yapayalnız yaşlanacağız belkide. .
nolursunuz evlatlarinizin kıymetini bilin onlar size gönderilmiş en büyük mucize ve siz çok ama çok sanslisiniz binlerce kez şükür edin bir evlada sahipsiniz. .
bi hissi çocuğu olan asla anlayamaz anlatılmaz yaşanır. ..
benim için dua edermisiniz nolursunuz. .
bitane sağlıklı hayırlı evladım olsun allahım bitane sadece bitane olsun yeterki olsun artık. . beklemek çok zor her ay aynı hüsran her ay aynı hayal kırıklığı. .
çevremde insanlar erkek kız ayrımı yaparken ben ne kız nede erkek çocuğuna sahibim belkide hiç olmayacagagim. .
neden insanlar bu kadar nankör neden allahın onlara bi mucize verdiğinden habersizler. .neden neden. .?
Canim ne guzelde anlatmışsin bende evneli 3 sene oldu ev cok sesiz duvarlar ustune geliyor yorganin altina basimi koyup esimin hickiriklarimi dumasin diye icin icin agladigim zamanlar gecmiyor kimsenin yuzunu görmek istemiyorum niye cocugun olmuyor sorularini dumamak icin olmuyor helede esinizin cocuk istedigini siznde bu istege el verisli olmadigini icim aciyor magzalarda bebk elbisesi gorunce oyuncalari gorunce basim onumde egik gormemek icin esim baska bi seyle oyalaninca dayanamayip gizliden baktigim allahim cok zor rabbim ne olursun bizm yuzumuz guldur artik tukendimm

Canim ne guzelde anlatmışsin bende evneli 3 sene oldu ev cok sesiz duvarlar ustune geliyor yorganin altina basimi koyup esimin hickiriklarimi dumasin diye icin icin agladigim zamanlar gecmiyor kimsenin yuzunu görmek istemiyorum niye cocugun olmuyor sorularini dumamak icin olmuyor helede esinizin cocuk istedigini siznde bu istege el verisli olmadigini icim aciyor magzalarda bebk elbisesi gorunce oyuncalari gorunce basim onumde egik gormemek icin esim baska bi seyle oyalaninca dayanamayip gizliden baktigim allahim cok zor rabbim ne olursun bizm yuzumuz guldur artik tukendimm
ayni duyguları yaşıyorum , tükendim . Bunu bilen değil ancak ve ancak yaşayan bilir . Allahım inşallah tez zamanda hepimize güzel yavrularımızı verir , kucagimizi boş bırakmaz , ben de bu aydan sonra takmamaya karar verdim . Ummadığım anda verecek. Allahım inşallah , .

ayni duyguları yaşıyorum , tükendim . Bunu bilen değil ancak ve ancak yaşayan bilir . Allahım inşallah tez zamanda hepimize güzel yavrularımızı verir , kucagimizi boş bırakmaz , ben de bu aydan sonra takmamaya karar verdim . Ummadığım anda verecek. Allahım inşallah , .
Insallah canimm bende 5 ay kadr takmamaya karar verdim olmuyorbinan insan ister istemez takiyor tek kendim icin degil hepimiz icin dua edecem allah elbet sesimizi duyacak

Kardesim en azindan sizin durumunuz el verisli bi arkadasim da 5 yillik evli esinin bütün spremleri oluydu sonra kök hucreyle hamile kaldi ikiz ben inaniyom anne olacaginiza

Kardesim en azindan sizin durumunuz el verisli bi arkadasim da 5 yillik evli esinin bütün spremleri oluydu sonra kök hucreyle hamile kaldi ikiz ben inaniyom anne olacaginiza
Kök hucre tedavısı 1 gelmedi, 2 ulkemızde hala deneme asamasında ve kok hucre gelmeyecek kesın olarak

Hic canini sıkma stres de etkiler... ovulasyon testiyle guzel bir cinsel iliski takvimi ayarlayin... sonrasinda da insallah hayirli haberlerinizi yazarsiniz siteye umudunuzu yitirmeyin zira umut herseydir... görürsünüz bebişiniz olduktan sonra neden uyumuyor diye konu acarsiniz bizde yorum yapariz :anne:

Kök hucre tedavısı 1 gelmedi, 2 ulkemızde hala deneme asamasında ve kok hucre gelmeyecek kesın olarak
Nasil yani esinin ameliyat etiler iste orda canli sperm buldular acaba ama nasil bi tedavi bilmiyorum ama esinin spermleri yok gibi kalanlarda hareti azdi bana dedigi bu canjm

Nasil yani esinin ameliyat etiler iste orda canli sperm buldular acaba ama nasil bi tedavi bilmiyorum ama esinin spermleri yok gibi kalanlarda hareti azdi bana dedigi bu canjm
benımde cocugum bu sekılde oldu ama bu kok hucre tedavısı degıl testıslerden canlı sperm hucresı bulunabılıyorsa yapılıyor zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X