Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

benimde bir oğlum var 1 yıldır ikinci için uğraşıyoruz geçen ay dr a gittim bir sorun yok dedi klomen verdi ama yine olmadı
eşimle konuştuk ve dr a gitmemeye karar verdik çünkü sorun yokmuş zamanı gelince olacaktır inş.

hoşgeldin miracım, peki 16 aydır doktora gitmedin mi veya gittiysen ne gibi yol izlediniz bilgilendirebilirmisin beni bende 8 aydır deniyorum

16 aydır 4 tane dr değiştirdim
hiç biri mantıksal çözüm bulamadı
gözle görünen hamileliğime engel hiç bişey yok
ama bir çok problemim var
rahimde defermasyon(3 kürtaj,bir sezeryan)
15 günü bulan adet(defermasyondan)
sezeryan dikişimde kanam(saçmalık,hiç bir dr onaylamadı)
yumrtalarımın gelişememesi(bu benim teshişim:)ama hala dr u klomene ikna edemedim,illa kendi bildiğini okuycak)
işet böyle şeker
bakalım hafta sonu dr dayım gene
verdiği 3 aylık ilaç bitti bende tık yok hala he he

peki eşinde doktora gittimi hep sen mi gittin

peki ne diyorlar öyle aşılama vs. yönlendiriyorlar mı? Yoksa kendi haline bırak mı diyorlar

peki eşinde doktora gittimi hep sen mi gittin

hayır canım eşim dr a gitmedi.bana eşinden sperm testi alalım demişti ama bir çocuk olduğu öğrenince gerek görmedi heralde..
ben evlndiğim gece hamile kalmıştım şimdi sorunda olmadığını söylüyor dr um.neden olmuyor o zman dedim dr a...
oda böyle olabliyor dedi sadece....
şuan adetimin 2.günü bitssin hamama gidecem kanalllar açılıyormuş arkadaşıma annesi sölemiş gitti kadın o ay hamile kaldı..
hakkımızda hayırlsı olsun

ya hamam dedin de aklıma geldi geçen gün bir başka forumda yazarken orada söylediler bir rus kadın tavsiye etmiş biz bebek istediğimizde böyle yaparız diye bilemem artık ben yazayım yinede: ilişkiden önce kadın 15 dakika sıcak su dolu bir kabin üstüne oturuyormuş buharına anladığım kadarıyla sonra hemen ilişki ve bir pamukla kapatıyorlarmış bitince sabaha kadar yatıyorlarmış bilemem artık

aynen bizim bir çocuğumuz olduğu için çogu şeye sıcak bakmayıp kurcalıyorlar
ben klomen bile içemiyorum
ama bu sefer kesin konuşucam
yani yaş 33 oldu

he he he bende yaptım onu ama hava çok soguk oldugundan buhar yeterli gelmiyor
hamam fikri süper bende eşimle sıcak suya gidelim hafta sonu diyorum hamamlar varya pamukkalede:)

doğrudur inanırım...
işte arkadaşım adetinin 7. günü yani bitmiş o gün hamama gitmiş ve göbek taşına oturdum diyo:)) o akşamda ilişki olmuş sonrada gün aşırı...hamile şuan
benim bitsin adetim gidicem inş.bu sefer olur

merhaba ne tedavisi görüyorsun peki durumun için doktorunun görüşü ne olabiliyormuymuş böyle durumlar

tatlım benim fsh çok yüskek...
bu yüzden tedaviye aldı dr..
ama tedavi pek başarılı olmadı... fsh hala yüksek ve ben hala hamiş değilim.. çok üzülüyorum çok....

merhabalarrr,

benimde 8 yasında bir oglum var ve 7 aydır ikinciyi basaramadık. ilkinde ilk ay denemesi ile hemen olmustu tabi yas daha kuçuk 21 idi. hormon testleri esimin testleri vs yaptırdık yarın dra gideceğiz bakalım ne diycek.

ahhhh tatlım onuda yaptım neredeyse yakıyodum kendimi ama olmadı olmadı...

aynen bizim bir çocuğumuz olduğu için çogu şeye sıcak bakmayıp kurcalıyorlar
ben klomen bile içemiyorum
ama bu sefer kesin konuşucam
yani yaş 33 oldu

miracım bende bi sürü dr değiştirdim...
kimi asla bebeğin olamaz diyo...
kimi de ilaçlada olsa yumurta gelişiyor bebek olur diyo...
testlere tetkikllere verdiğim para ile klinik kurardım valla ssk da yok...
artık bende ne yapacağımı şaşırdım....

ben bu ara bitkilere sardım..
bi sürü bitki karıştırıp içiyorum...
yakında zehirleneceyim...
öyle acı ki anlatamam....
olsun diye dakalım daha neler yapıcam....

arkadaslar yanlız bildgim kadarı ile erkeklere iliski oncesi sıcak banyo iyi değil sperm hareeeketlerini yavaslatıyor fazla isi diye biiliyorum
ikiniz birden hamama gitmeyin budurumu bir arastırın derim ben:)

bu arada esinde zamanında spermi yeterli olup bir çcuk sahibi olması yetmezbenimde bir oglum var 8 yasında esim dun yaptırdı tahlil isonuçları iyi çikti ama geçen bir kaç ay bile stres geçirilen h astalıklar içki sigara vs çok etkiliyor
uç ayda bir sperm rezervleri yenileniyormus o nedenle dr un istese iyi olurmus aslında

hurrem bende yeni yaptırdım hormon testlerimi dr um heniz gormedi yarin gideceğim
bana degerlerini yazarmısın
ozellikle fsh lh degerlerinin birbiren oranı onemliymis sanırım
benimkiler normal değerler içinde ama oranı olayında içinden çıkamıorum tabi

bu arada sen a rastırdın belki ama yazayım dedim yinede
fsh yuksek ise yumurta rezervin iyice azalmıs demektir
menapoz donemi kadınlarda yukselirmis bu hormon. ilaclarla dusuruluyor mu bilmiyorum. yas kaç bu arada ?

ewet tatlım ben erken menepoadayım...
fsh 16.2 lh normal değerde...
ama fsh nedense düşmüyor...:uhm:
bu yüzden tedavi oluyorum ama pek bi faydasını görmedim...
yumurta rezervini güçlendirmek ve yumurtlamayı sağlamak için ilaç kullanıyorum... ama yumurta geliştiği ve çatladığı halde gebelik oluşmuyor...senağlama
dr da zaten beklenen sonuçtu dedi...:bbo:
eğer gebelik oluşsaydı mucize diyebilirdim dedi..:a015:
tabi ne pisikolojiye girdiğimi tahmin edersin herhelde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…