Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

tavşanlı sizin miyomunuz kaç cm di?biliyor musunuz? ve miyomunuz rahmin içinde mi yoksa dışındamıydı?bunlara cevap verirseniz mutlu olurum.
teşekkürler

güzelim bende miyom değil miyomlar vardı.benden toplam tane miyom alındı.en büyüğü 6.5 cm.büyüklüğündeydi.sonrakiler5,4...diye gidiyordu. miyomlar rahmin içindeydi.ben eskişehir osmangazi üni. tıp fakültesinde ameliyat oldum.

ya miyomlarımın sayısı çıkmamış.toplam 6 adet miyom aldılar. benim rahmim duruyor.yani herhangi bir problem kalmadı.artık rabbimden hayırlı bir evlat istiyorum .isteyen herkesle birlikte benimde dileğim kabul olur inşallah

kızlar bende on altı aydır üçüncü için uğraşıyorum ama bir türlü tuturamıyorum ilk çocuğum içinde beş yıl uğraşmıştım bu işler kaleye gol atmak kadar zor anlayacağınız hadi bize kolay gelsin her şey allahın dilemesiyle olur ,

teşekkürler tavşanlı cevabın için
Rabbim hayırlı sağlıklı çocuk(lar) nasib etsin.herşey gönlümüzce olsun inşaallah

benimde 8 yasinda bir oglum var 8 aydir ikinci icin ugrasiyoruz birkac ay once tutturmustuk ama dusukle sonuclandi bakalim hayirlisi, oglum cok istiyor herkezin kardezin kardesi var benim niye yok diye cok uzuluyor Allahim inslh hayirlisiyla bizimkilere birer kardes verir

hurrem senin ilk çocugun kac yasında bu arada ? ozamanlar hormonların normal degerlerde idi sonradanmı bu sekilde fsh fırladı ?
umarım ilaclarla duser

hurrem senin ilk çocugun kac yasında bu arada ? ozamanlar hormonların normal degerlerde idi sonradanmı bu sekilde fsh fırladı ?
umarım ilaclarla duser

esracım günaydın mesaj attım ama görmedin sanırım doktor ne dedi haber bekliyorum senden merak ettim

umarım ilaclarla duser

ewet tatlım... benim yavrum 9 yaşına girdi... önce herşey normaldi ama büyük bi stres yaşadım belki onunla alakalı olabilir dedi dr... bide fsh bi kere yükseldimi bi daha düşmüyomuş çok üzgünüm çok............

merhabalar

ctesi gunu dr a gittim hormon testlerimle ve esimin spermiogram testi ile. hepsi gayet iyi dedi dr. bir yıl içinde olusmassa hamilelik tuplere bakmak için rahim filmi cekilir ama daha bir yil olmadı 4 ayımız var dedi.
adetimin 11, gnunde gitmistim ve 22 mm lik yumurtam vardı sag da geçen ayda sagda idi. ben her ay sıra ile yumurtlama oluyor sanıyordm oyle değilmis.
bu arada rahim içi biraz incelmis dedi ostrojen hormonu verdi iki gun iç ptesi gunu gel tekrar bakayım yumurta catlamıycak gibi ise igne veririrm catlatırız dedi. simdilik benden gelismeler bu kadar .

hurrem ist damısın ? kime gidiyorsu dr diye soracaktım ?
çok uzuldum daha bu erken yaslarda yumurta rezervinin azalması çok kotu umarım toparlanma ihtimali olur yada en azından kalan yumurtalardan biri dollenir ve hamilelik olusur.

kimseden ses yok neden ses kesildi arkadaslar ?

adet olan yada gunu geçen varmı
bizde bir liste yapsak aslında aramızdaa

bende 6 aydır ikinciyi bekleyenlerdenim canım mart 17 adet olmam gereken tarih inşallah olmam, olmayız bizde hamile kalırız canım

canım 1. için bu kadar uğraşmadık evlenir evlenmez hamile kalmıştım doğumdan iki sene sonra kürtaj oldum o zamandan bu yana da doktora gitmemiştim geçenlerde kasıklarımda bi ağrı oldu 4 gün hastanede yattım o zaman durumumu dr anlattım bu halde hamile kalmam mümkün değil dedi bakalım bekliyoruz hayırlısı

yazgulum merhaba

ne sorunun vardı 4 gun nhast de yattın ? geri donup okudum ama senin yazını goremedim. kist ler falanmı vardı ? çok geçmis olsun
tedavin nezaman bitecek ne zaman hamile kalabilirmissin ??

senağlama
rebel umarım bu ay güzel haberler verirsin bize kızını neden kaybettiniz erken doğum falan mı oldu çok üzücü bir durum bu allah birdaha böyle acı yaşatmasın inşallah

tşk ederim canım bu ay gene olmadı 23 de rengli oldumsenağlamakızımda tansiyonum yükseldi 29 haftalıkken preklemsi oldum onunda ciğerleri gelişmemiş 6 gün yaşamış ben hiç görmedim allahım herkaze tekrar sağlıklı evlat nasip etsin şimdi tüplerime bakılacak bu ay umutluyum biraz işallah olur herkezin tabi

merhaba.Bir düşükten sonra ikincide sorunsuz bir hamilelikle oğluma kavuştum,şükürler olsun. Şimdi oğlum 21 aylık oldu ve yavaş yavaş ikinciyi düşünmeye başladık.Ama çok da korkuyorum. :) Cesaret edemiyorum.

Selam Arkadaşlar Bende Sizler Gibyim.. 11 Yaşinda Bir Kizim Var.. 2 Ay önce Diş Gebelik Geçirdim..bu Ay Inş Tekrar Bebek çalişmalarina Başlamayi Düşünüyoruzz.. Rabbim Kimsenin Kucağini Boş Birakmasinn.. Aminn.. Bu Arada Bu Siteyede Dün üye Oldumm.. Ne Zamandir Yazilarinizi Takip Ediyordumm.

selam tekrar
ben sabancı holding de calısıyorum 4 levent de . evim anadalu yakasında ama bostancı da her gun kopru geçiorum anlayacagın.
yanında çalıstgın dr un bransi ne peki ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…