Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

kasıklarımda ağrı vardı o yüzden hastanede yattım ama dr 4 gün boyunca ne tahlillerde ne ultrasında bişey bulamadı eve gönderdi bir gün sonra ben yine ağrıdan dr gittim tekrar ultrasonla baktı ve yumurtlama zamanımmış yumurta çatlamamış ve içerde bi damara denk gelmiş ordada kanama başlamış ağrılarım bu yüzdenmiş kısa bi tedaviden sonra kendime geldim gelcek ay tekrar kontrole gideceğim bakalım hayırlısısenağlama

selam tekrar
ben sabancı holding de calısıyorum 4 levent de . evim anadalu yakasında ama bostancı da her gun kopru geçiorum anlayacagın.
yanında çalıstgın dr un bransi ne peki ??

teşkler canım..
genel cerraah bizim dr.umuz
.. işinzi zor bayağı.. hergün köprü geçmek.. Allah kolaylık versin..:::dance:

aramıza hoş geldin tatlım.....tüm anne olmak için yanıp tutuşan annelerin yüzü gülsün inşallah...

arkadaslar benimde 3 yasinda bir kizim var ona kardes istiyoruz ama 7 aydir olmuyor 12.ayda dis gebelik oldum bu ay ilk yine denedik dün adet oldum bugünde adet kanimda baya parca geldi tüm gün boyunca acaba düsük yapmis olabilirmiyim endiseliyim bu konu hakkinda bilgisi olan varmi acaba??

selam canım.. bende ock ayında dış gebelik ameliatı geçiridm.. laparoskopi oldum.. ama maalesef sağ tüpüm hasar gördüğü için alındı.. bende bu ay başlıyacağım inş denemelre.. ameliyattan sonra ikinci reglimdeyim.. baya fazla oluyor kanamam .. dediğin gibi parça parça.. sanırım yaşadığımız ameliyata bağlı.. endişe etme.. ben dr uma sordum.. normal dedi..inş en kısa zamanda herkes yavrusuna kavuşur..Benimde 11 yaşında kızım var.. bizde ikinciyi istiyoruz.. nasip olursa artık.. hakkımızda hayılrısı olsun:))

armaganım çok geçmis olsun ya en korktugum sey su dıs gebelik olayı. benimde ablamda oldu çok korktuk ama sonra birkaç dr gezdik bir gun içinde ikisi hemen ameliyat dedi biri bekleyelim hastaneye yakın bir yerde ol yanında mutlaka iki gun birileri olsun yanlız kalma kendi atıcak gibi kan degerlernie bakılırsa dedi ve oyle de oldu. çok iyi dr larla temasa geçmek gerek bu dıs gebelik olayı çok tehlikeli çunku.
ama endise etme tek tup ile de hatta tek yumurtalık ilede kolayca hamile kalınabiliyor.

ya bakiyorum cevreme komsunun birinde 5 digerinde 4 cogunda3 cocuklari var ve hic problemsiz hamile kalabiliyolar bizlerde niye böyle oluyor acaba? ben dis gebeligi nerdeyse hic duymamistim ve basima gelerek ögrendim maalesef dis gebeligin yaninda normal düsük daha iyi gibi cünkü dis gebelikte tüpler zarar görüyor tabi gönül diliyorki ne düsük ne disgebelik gecirelim elden bisey gelmiyor neyazikki dua etmekten baska

EVET MALESEF..BEN DUYMUŞTUM .. AMA MALESEF BAŞIMA GELEBİLECEĞİ AKLIMIN BİLE UCUNDAN GEÇMEZDİ..OLUYOR İŞTE.. BEN SPRAL İLE KORUNDUM YILLARDIR.. DR UM ONUN TÜPÜMDE YAPIŞIKLIK YAPABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ.. SANIRIM ONDAN DOLAYI OLDU.KEŞEKDEDİM GEBELİK DÜŞÜNMEDEN ÖNCE BİR DR A GİDİP MUAYNE OLSAYDIM İYİCE.. AMA ŞİDMİ AKLIM BAŞIMA
GELDİ.. ONUN İÇİN ARKADAŞLAR SİZE TAVSİYEM GEBELİK DÜŞÜNMEDEN ÖNCE BENCE BİR DR A GİDİP MUAYENDEN GEÇMEK ŞART..RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN BİR DAHA..ÇOK ZOR GERÇEKTENDE.. OLAN BİR TÜPÜME OLDU TABİ

EVET CANIM ÇOK ZOR.. BENİM ADETİM TUHAF OLDU.. BİTTİKTEN SONRA KAHVE RENGİNDE LEKELNEMELERDEVAM ETTİ.. TEST YAPTIM POZİTİF ÇIKTI.. KAN TESTİNDE İSTENE DEĞERE ULAŞILAMADI.. EN SON DRA GİTİTM..VAJİNAL ULTRASONLA BAKTI KESE FALAN YOKTU.. MEĞER TÜPTE KALMIŞ BEBEK.(HEMEN AMELİYAT DEDİ.. LAPAROSKOPİ OLDUM.. AYNI GÜN..ŞÜKÜRKİ BANA BİŞEY OLMADI.. FARKETMEYEBİLRİDİK EĞER O LEKELERİM OLMASAYDI.. ÇÜNKÜ BELİRTİLER NORMAL GEBELİK BELİRTİLERİ GİBİYDİ.. RABBİM KİMSEYE YAŞATMASIN..ÇOK ZOR.. PSİKOLOJİK OLARAKDA İNSAN KÖTÜ OLUYOR.. ANCAK KENDİMİ TOPALRDIM ZATENN..

merhaba benim kızım 6yaşında bir kardeşi olsun çok istıyor ama 4yıldır ay demııyorum 4yıldır istıyoruz ama olmuyo ben artık nasip diyorum inşallah olur .

slm arkadaşlar benimde 4 yaşında bir kızım var kardeşi olsun istedik geçen sene hamile kaldım malesefki 7 haftalıkken gelişmediği ve kalp atışı olmadığı için mayıs ayında kürtaj oldum ekimde tekrer denemeye başladık ama bu zaman oldu hala hamile kalamadım üzülüyorum ama zamanı var demekki deyip teselli ediyorum kendimi inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklerimize hamile kalır ve hayırlısıyla kucaklarımıza alırız ben şuan adet oluyorum önümüzdeki ay tutturmuş olurum inşallah hayırlısıyla

umarım canım umarım önümüzdeki ay olursun hepimiz oluruz aklımıza gelmeyenler başımıza geldi işte hiç birimiz ikinci bir çocuk için böyle uğraşacağımızı düşünmezdik herhalde ama hayatın cilveleri işte allahıma şükürler olsunki en azından birer evladımız var onlarda olmasaydı biz bu bekleyişleri nasıl geçirirdik bu en büyük tesellimiz olmalı.

esrakonunda dediği gibi bizde bir liste yapalım burda herkes adet tarihini yazsın ekleyelim sırayla belki uğurlu gelir iplik söküğü gibi hamilelerimiz olur ne dersiniz

ben dedim canım ama kimse yazmadı bende bu baslıgı takibi birakmayı dusunuyordum artık. ilk kez hamilelik yasayacak olanlar daha bir aktif yazıyor daha heycanlılar sanki. e malum bizler bir kere tattık:)
yazayım ben simdiden beklemek ile birlikte gunumuz aynı 10 mart ı bekliyoruz

kızlar slm benimde 4.5 yaşında bir kızım var bir senedir ikinci için uğraşıyorum bu süre içinde birde düşük yaptım adet düzensizliğide başladı her ay dr.dayım yumurta çatlamıyor çatlamadığı için büyümeye devam ediyor oda folikül kist oluyorkafamçokkarıştı takvim yapacaksanız adet tarihim 14 mart

Liste yapılırsa beni de ekleyin canlar, bir kızım var altı aydır ikinciye uğraşıyoruz, regl tarihim 19 mart, bu arada bir tane kızımda önce bir tane de kızımdan sonta olmak üzere iki düşüğüm var...

BİZİM GÜZEL LİSTEMİZ UMARIM HAYIRLI UĞURLU OLUR BOL HAMİLE ÇIKARIR
**YAĞMUR20**************8 MART
**ESRAKO***************10 MART
**BEKLEMEK*************10-12 MART ARASI HER AN
**DERMANZ*************14 MARTT
**ZELİŞ82***************17 MART
**AREGON***************19 MARTT

Hadi Kizlar Belirtin Tarihlerinizi Ekleyelim

Son düzenleme:
selam kızlar.bizde ikinci bebeği 4 ay önce düşünmeye karar verdik.kızıma ilk ayda kaldığım için çok ümitliydim ,fakat bu sefer işler umduğum gibi olmadı.benim adet günüm de 8 mart bakalım bu ay ne olacak?hayırlısı diyorum...

Listeye ekledim seni umarım uğurlu gelir. hemde pek az bir zaman kalmış ne güzel umarım güzel haberler verirsin bize. listemizin ilk hamilesi olursun. bende kızımın kardeşini bekliyorum daha doğrusu o bekliyor yavrum benim umarım kardeş sevgisinden mahrum kalmazlar yavrularımız.

bende oğluma kardeş istiyoum altı aydır deniyoruz ama sonuç hüsran inşallah bu liste uğurlu gelir benim tarihim 17 mart hayırlısı inşallah hepimiz hamiş çıkarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…