selam tekrar
ben sabancı holding de calısıyorum 4 levent de . evim anadalu yakasında ama bostancı da her gun kopru geçiorum anlayacagın.
yanında çalıstgın dr un bransi ne peki ??
Selam Arkadaşlar Bende Sizler Gibyim.. 11 Yaşinda Bir Kizim Var.. 2 Ay önce Diş Gebelik Geçirdim..bu Ay Inş Tekrar Bebek çalişmalarina Başlamayi Düşünüyoruzz.. Rabbim Kimsenin Kucağini Boş Birakmasinn.. Aminn.. Bu Arada Bu Siteyede Dün üye Oldumm.. Ne Zamandir Yazilarinizi Takip Ediyordumm.
aramıza hoş geldin tatlım.....tüm anne olmak için yanıp tutuşan annelerin yüzü gülsün inşallah...
arkadaslar benimde 3 yasinda bir kizim var ona kardes istiyoruz ama 7 aydir olmuyor 12.ayda dis gebelik oldum bu ay ilk yine denedik dün adet oldum bugünde adet kanimda baya parca geldi tüm gün boyunca acaba düsük yapmis olabilirmiyim endiseliyimbu konu hakkinda bilgisi olan varmi acaba??
ya bakiyorum cevreme komsunun birinde 5 digerinde 4 cogunda3 cocuklari var ve hic problemsiz hamile kalabiliyolar bizlerde niye böyle oluyor acaba? ben dis gebeligi nerdeyse hic duymamistim ve basima gelerek ögrendim maalesef dis gebeligin yaninda normal düsük daha iyi gibi cünkü dis gebelikte tüpler zarar görüyor tabi gönül diliyorki ne düsük ne disgebelik gecirelim elden bisey gelmiyor neyazikki dua etmekten baska
armaganım çok geçmis olsun ya en korktugum sey su dıs gebelik olayı. benimde ablamda oldu çok korktuk ama sonra birkaç dr gezdik bir gun içinde ikisi hemen ameliyat dedi biri bekleyelim hastaneye yakın bir yerde ol yanında mutlaka iki gun birileri olsun yanlız kalma kendi atıcak gibi kan degerlernie bakılırsa dedi ve oyle de oldu. çok iyi dr larla temasa geçmek gerek bu dıs gebelik olayı çok tehlikeli çunku.
ama endise etme tek tup ile de hatta tek yumurtalık ilede kolayca hamile kalınabiliyor.
slm arkadaşlar benimde 4 yaşında bir kızım var kardeşi olsun istedik geçen sene hamile kaldım malesefki 7 haftalıkken gelişmediği ve kalp atışı olmadığı için mayıs ayında kürtaj oldum ekimde tekrer denemeye başladık ama bu zaman oldu hala hamile kalamadım üzülüyorum ama zamanı var demekki deyip teselli ediyorum kendimi inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklerimize hamile kalır ve hayırlısıyla kucaklarımıza alırız ben şuan adet oluyorumönümüzdeki ay tutturmuş olurum inşallah hayırlısıyla
selam kızlar.bizde ikinci bebeği 4 ay önce düşünmeye karar verdik.kızıma ilk ayda kaldığım için çok ümitliydim ,fakat bu sefer işler umduğum gibi olmadı.benim adet günüm de 8 mart bakalım bu ay ne olacak?hayırlısı diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?