Benim de aklimdan cikmiyor hic ya bi hamile kalsakta kurtulsak su strestenAslinda bende tam aksine oğlum bir mucize oldu bundan sonra kolay kolay doguramam gözüyle bakmistim.hatta 2.cocugu dusunmuyor musun? diye soranlara "kist var bende zor diyordum." Sonucta son 3 sene hic korunmadim. Rabbim dilerse olur anca diyordum. Ama kimyasal gecirince aklim basima geldi demek ki dedim olabiliyor, kimyasal icin kontrole gittigim doktor kist de yok pko da degilsin dedi.Hayirlisi bakalim kafaya takmayim dedikce, solugu burda aliyorum, bu nasil is anlamadim.
Benim de aklimdan cikmiyor hic ya bi hamile kalsakta kurtulsak su stresten
Insallah canim yaa.. yeni basladi reglim daha cok var bata. Sende gelisme var mi tekrar yaptin mi test?Olacak şermincigim hissediyorum. Senin de olacak insallah en kısa zaman da. Rabbim ol desin yeterki. Senin bat ne zaman?
Yaptim bu sabah canim cok silik cizgi cikiyor hala, bata 8 gün var daha. En erken ne zaman belli olacak diye bilimsel arastirma yapiyorum resmen.Insallah canim yaa.. yeni basladi reglim daha cok var bata. Sende gelisme var mi tekrar yaptin mi test?
Merhabalar, benim de 5 yaşında bir kızım var. İkincisi için uğraşıyoruz ocak ayından beri. Lakin yumurtlamamda sıkıntılar oldu hep . Bir ay çatlamadı, bir ay hiç pik yakalayamadım, bir ay gecikti anlamakdım , işte öyle öyle geçiyo vakit. Yaşım da ilerlemeden kuzım da ilkokula başlamadan olsun istiyorum ama tabi Güzel Allah ımın takdiri. Dilerim ikinciler fazla bekletmezler biziBiz aralıkta sözde başladık denemeye ama dediğim gibi hiç bi yumurtlama dönemi veöncendeki bi haftaya denk gelmemişteknik olarak hiç denememişiz maalesef, bu ay da pik takibi yapıyorum işte bugün 36. Gün olmuş hala pik yok, dün tükürüğümde çatallanma vardı bu sabah yok onu da anlamış değilim adet düzenimin bozulmuş olmasına ve yumurtayı denk getiremiyo olmama sinirliyim daha çok mesele o eşim 17 haziranda yine iş seyahatine gidecek ben yine tam o dmbmeden bir ya da iki gün önce pik olurum bi yumurtayı daha harcarım yani . Sanki çok çabuk oluluyomuş gibi doğal yolla olursa olur olmazsabi oğlumuz var işte diyoruz . 42 ye kadar korunmam sonra bakarız diyorum ama bilmiyorum tabi
Yaptim bu sabah canim cok silik cizgi cikiyor hala, bata 8 gün var daha. En erken ne zaman belli olacak diye bilimsel arastirma yapiyorum resmen.Evde test bitti nöbetçi eczaneye gidicem birazdan. Eşim psikopatsin sen diyor.
Hakkimiz da hayirlisi olsun insallah. Önemli olan sag salim hayirlisiyla kicagimiza almis olmamiz. Belkide yine kimyasal olacak bilemiyorum. Rabbim ol demediği müddetçe hic birseyin garantisi yok.
Amin insallah Rabbim tüm dileyenlere nasip etsin insaallah.İnşallah silik çizgiler koyulaşır bebeğinizin müjdesini alırsınız
Amiinn en yakin zamanda versin insallah.. sanki oglumu yeterince sevmemisim öpmemisim gibi öyle bir hasret varki.. aslinda doya doya yasadim bebekligini ama yinede zaman gecince unutuluyor. Hamileyken son haftalar cok zorlanmistim bir an önce zaman gecsede dogursam derdim simdi hamiligin zorlugunu bile özledim
Insallah.. bi olsa keyfini cikaricam.. yeterki Allah saglik versinBen de aynen senin hibi hissediyorum kızımın bebekliğini , hamilelik zamanlarımı özledim..inşallah tekrar o duyguları tadarız
Dr gittin mi hic bi baktir hersey yolunda mi diye bosa zaman kaybetmezsin. Yas kac?Merhabalar, benim de 5 yaşında bir kızım var. İkincisi için uğraşıyoruz ocak ayından beri. Lakin yumurtlamamda sıkıntılar oldu hep . Bir ay çatlamadı, bir ay hiç pik yakalayamadım, bir ay gecikti anlamakdım , işte öyle öyle geçiyo vakit. Yaşım da ilerlemeden kuzım da ilkokula başlamadan olsun istiyorum ama tabi Güzel Allah ımın takdiri. Dilerim ikinciler fazla bekletmezler bizi
Yanlis hatirlamiyorsam günün gecmemisti adet günü gelmeden testte cikmaz diye biliyorum. Ama insallah sende vardir. Hele bi günün gecsin olmadi kan testi yaparsinYaptim bu sabah canim cok silik cizgi cikiyor hala, bata 8 gün var daha. En erken ne zaman belli olacak diye bilimsel arastirma yapiyorum resmen.Evde test bitti nöbetçi eczaneye gidicem birazdan. Eşim psikopatsin sen diyor.
Hakkimiz da hayirlisi olsun insallah. Önemli olan sag salim hayirlisiyla kicagimiza almis olmamiz. Belkide yine kimyasal olacak bilemiyorum. Rabbim ol demediği müddetçe hic birseyin garantisi yok.
Yaş 34. Dr a gittim ultrasonda bakıldığında sıkıntı yok dedi kist, pcos filan. Hormon testi yaptırmafım erken dedi bir altı ay geçsin olmazsa yaparız dedi. Arada mantar oluyorum o sıkıntım var. Gebeliğe engelmiş. Fitil merhem kullandım ama yine tekrarlıyor.ovü testi yapıyorum ama pik yakalayamadım bu ay. Bat 5 gün var . Umutsuzum. Test yapmak içimden de gelmiyo bu yüzden.Insallah.. bi olsa keyfini cikaricam.. yeterki Allah saglik versin
Dr gittin mi hic bi baktir hersey yolunda mi diye bosa zaman kaybetmezsin. Yas kac?
Yanlis hatirlamiyorsam günün gecmemisti adet günü gelmeden testte cikmaz diye biliyorum. Ama insallah sende vardir. Hele bi günün gecsin olmadi kan testi yaparsin
Valla ben annemin tavrına o derece sinirlendim ki doğurunca falan söylemeyi düşünüyorum yani o derece değersizleştirdi ikincimiAynen benim cevremdekiler de 3 ay bitene kadar söylemiyorlar. Hele bi tutturayim bende söylemicemalmanyanin neresindesin izin sezonu da basliyor yavas yavas
Ay ben de hala pik bekliyorum. Pik i pozitif görsem gebelik gibi sevineceğim o derece manyağa bağladımYaş 34. Dr a gittim ultrasonda bakıldığında sıkıntı yok dedi kist, pcos filan. Hormon testi yaptırmafım erken dedi bir altı ay geçsin olmazsa yaparız dedi. Arada mantar oluyorum o sıkıntım var. Gebeliğe engelmiş. Fitil merhem kullandım ama yine tekrarlıyor.ovü testi yapıyorum ama pik yakalayamadım bu ay. Bat 5 gün var . Umutsuzum. Test yapmak içimden de gelmiyo bu yüzden.
Ay valla ben de ovulasyon testlerini bitirdim mikroskopla tükürükten bakıyorum ama çok az çatallanma başladı 2-3 gündür, vucudum da şişmeler yumurtalık ağrıları rahim kasılmaları falan. , göğüs hassasiyeti de başladı başlayacak hissediyorum. 37. Günüm hahahaMerhabalar, benim de 5 yaşında bir kızım var. İkincisi için uğraşıyoruz ocak ayından beri. Lakin yumurtlamamda sıkıntılar oldu hep . Bir ay çatlamadı, bir ay hiç pik yakalayamadım, bir ay gecikti anlamakdım , işte öyle öyle geçiyo vakit. Yaşım da ilerlemeden kuzım da ilkokula başlamadan olsun istiyorum ama tabi Güzel Allah ımın takdiri. Dilerim ikinciler fazla bekletmezler bizi
Ay ben de hala pik bekliyorum. Pik i pozitif görsem gebelik gibi sevineceğim o derece manyağa bağladım
Bana 3 çizgi çıksın gebeysem ben öyle test istiyorum vallaInsallah tez zamanda hem pikini hem çift çizgini görürsün.
Bana 3 çizgi çıksın gebeysem ben öyle test istiyorum valla
6 adet beklemiştim , 10 aya tekabül ediyo. Ama akıllı doktorumun başta yanlış yönlendirmesi, yumurtalıktaki sabit su kistimi çatlamak üzere olan yumurta sanmasıyla iki adet boşa geçmişti.migren ilacımın 3 adet öncedem bırakılması gerekiyomuş yumurtaları bozuyomuş bunu da çok geç prospektüste okumuştum. Tam ilacı bıraktıktan 3 adet sonra gebe kaldım . Ama artık bi ay ara verdiğimde gebe kalmıştım. Ne üçüzü naaptın bana teker teker 3 doğum de dileğim oYav bide pik cik
Merak etme belki üçüz olur sende 3. Çizgi cikar.ilk cocugunda da cok beklemismiydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?