Bir çocuk Sahibi Olupta Ikinciye Hamile Kalamayanlar

Benim de aklimdan cikmiyor hic ya bi hamile kalsakta kurtulsak su stresten

Insallah canim yaa.. yeni basladi reglim daha cok var bata. Sende gelisme var mi tekrar yaptin mi test?
Yaptim bu sabah canim cok silik cizgi cikiyor hala, bata 8 gün var daha. En erken ne zaman belli olacak diye bilimsel arastirma yapiyorum resmen. Evde test bitti nöbetçi eczaneye gidicem birazdan. Eşim psikopatsin sen diyor.
Hakkimiz da hayirlisi olsun insallah. Önemli olan sag salim hayirlisiyla kicagimiza almis olmamiz. Belkide yine kimyasal olacak bilemiyorum. Rabbim ol demediği müddetçe hic birseyin garantisi yok.

Merhabalar, benim de 5 yaşında bir kızım var. İkincisi için uğraşıyoruz ocak ayından beri. Lakin yumurtlamamda sıkıntılar oldu hep . Bir ay çatlamadı, bir ay hiç pik yakalayamadım, bir ay gecikti anlamakdım , işte öyle öyle geçiyo vakit. Yaşım da ilerlemeden kuzım da ilkokula başlamadan olsun istiyorum ama tabi Güzel Allah ımın takdiri. Dilerim ikinciler fazla bekletmezler bizi

İnşallah silik çizgiler koyulaşır bebeğinizin müjdesini alırsınız

Ben de aynen senin hibi hissediyorum kızımın bebekliğini , hamilelik zamanlarımı özledim..inşallah tekrar o duyguları tadarız

Ben de aynen senin hibi hissediyorum kızımın bebekliğini , hamilelik zamanlarımı özledim..inşallah tekrar o duyguları tadarız
Insallah.. bi olsa keyfini cikaricam.. yeterki Allah saglik versin
Dr gittin mi hic bi baktir hersey yolunda mi diye bosa zaman kaybetmezsin. Yas kac?

Yanlis hatirlamiyorsam günün gecmemisti adet günü gelmeden testte cikmaz diye biliyorum. Ama insallah sende vardir. Hele bi günün gecsin olmadi kan testi yaparsin

Insallah.. bi olsa keyfini cikaricam.. yeterki Allah saglik versin

Dr gittin mi hic bi baktir hersey yolunda mi diye bosa zaman kaybetmezsin. Yas kac?
Yaş 34. Dr a gittim ultrasonda bakıldığında sıkıntı yok dedi kist, pcos filan. Hormon testi yaptırmafım erken dedi bir altı ay geçsin olmazsa yaparız dedi. Arada mantar oluyorum o sıkıntım var. Gebeliğe engelmiş. Fitil merhem kullandım ama yine tekrarlıyor.ovü testi yapıyorum ama pik yakalayamadım bu ay. Bat 5 gün var . Umutsuzum. Test yapmak içimden de gelmiyo bu yüzden.

Yanlis hatirlamiyorsam günün gecmemisti adet günü gelmeden testte cikmaz diye biliyorum. Ama insallah sende vardir. Hele bi günün gecsin olmadi kan testi yaparsin

8 gun var canim
Benim oglum da adetime 4 gun filan varken cikmisti. Ben erken döllenme oldugunu düşündüğüm icin erken cikmasini bekliyorum. . Bakalim nasip hayirlisi olsun insallah.

Aynen benim cevremdekiler de 3 ay bitene kadar söylemiyorlar. Hele bi tutturayim bende söylemicem almanyanin neresindesin izin sezonu da basliyor yavas yavas
Valla ben annemin tavrına o derece sinirlendim ki doğurunca falan söylemeyi düşünüyorum yani o derece değersizleştirdi ikincimi

Ay ben de hala pik bekliyorum. Pik i pozitif görsem gebelik gibi sevineceğim o derece manyağa bağladım

Ay valla ben de ovulasyon testlerini bitirdim mikroskopla tükürükten bakıyorum ama çok az çatallanma başladı 2-3 gündür, vucudum da şişmeler yumurtalık ağrıları rahim kasılmaları falan. , göğüs hassasiyeti de başladı başlayacak hissediyorum. 37. Günüm hahaha tükürük testi de sabah tükürüğünde nerdeyse hiç yok gibi öğleden sonra çıkmaya başlıyor çok enteresan. Bende LH sanırım 12-18 arası yükseliyor yaaa . Bakalım bu ay biraz daha yumurtlamamı hissetmek vucut olaylarımın hangileri yumurtlama hangileri adet onu anlamak gibi . Umarım sen de bir an önce kavuşursun yavruna

suan 5 yasinda oglum var. 3.5 yasindayken bizimde ikinci cocuk olmuyor diye dr.a gitmistim. 35 yasimda dolmak uzereydi. dr hic tahlil vs yapmadan klomene baslatmisti. 1 kez yazmisim bu konuya. ocak 2018 de. sonrasini ekleyeyim size...

1kez klomen tedavisi oldu ama bebek olmayinca hormonlara bakildi. amh 1.07 dendi. baska hastanenin interfilitesine yolladilar. 2 ay da orada testler vs ler ugrastik. amh 3 e yakin cikti orada. demekki dedim sabit dedikleri amh degeri de hikayeymis. rahim filmi temiz cikti. en sonunda progestanin dusuk deyip ciktilar isin icinden. esim ayni hastanede 2 kez sperm testi verdi. erkek interfilitesi gelismis, bosa kurek cekmeyin asilama dahi olamaz, sadece tup bebek dediler. tabi biz yikildik. uzulduk vs ama 1 cocugumuz var, tup bebegi bosverelim dedik. bu sirada nisan ayi olmustu... tabi cocuk olmazmis diye korunmadik da. aralik 2018 de 3+0 da evde idrarda ogrendim kizimi supriz sekilde gelmisti. ekstra birsey yapmamistik oysa simdi son 2 ay kismetse. dilerim hepinize nasip olsun biran once..

Yav bide pik cik

Merak etme belki üçüz olur sende 3. Çizgi cikar. ilk cocugunda da cok beklemismiydin?
6 adet beklemiştim , 10 aya tekabül ediyo. Ama akıllı doktorumun başta yanlış yönlendirmesi, yumurtalıktaki sabit su kistimi çatlamak üzere olan yumurta sanmasıyla iki adet boşa geçmişti.migren ilacımın 3 adet öncedem bırakılması gerekiyomuş yumurtaları bozuyomuş bunu da çok geç prospektüste okumuştum. Tam ilacı bıraktıktan 3 adet sonra gebe kaldım . Ama artık bi ay ara verdiğimde gebe kalmıştım. Ne üçüzü naaptın bana teker teker 3 doğum de dileğim o ikiz bile olsa biz eşimle yüzde 90 boşanırız. Bizde yardım edecek kimse yok malesef. Ehliyet sınavımı iptal ettim eşim yokmuş, 20 dakika sınava bile giremiyorum o derece saçma bi yalnızlık içindeyim yaşadığım ülkede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…