BİR COCUKLA YALNIZ KALMAK COK MU ZOR.

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Eşimden boşandım.Aslinda hayat şimdi başlıyormuş.Her şey çok gözümde büyüyor.Yasadigim evi tek başıma boşaltmak lazım.Yeni evin elektriği suyunun açılması nakliyeci tutup evin boşaltılması hepsi çok korkutuyor gözümü.Simdi oturduğum evde kızımın arkadaşları falan da var acaba yeni bulacağım yerde arkadaşı olacak mi... kafam da deli sorular

Kızınız kaç yaşında?

Annem babam çok yaşlılar.memleketteler.arkadasim da yok maalesef.

4 aylık bebekle taşınmıştım 7 ay önce.Yanımda arkadaşım da vardı ama o sadece Yanımda durdu tek taşındım gibi bişey.Başlayınca devamı geliyor yaparsınız Allah kolaylık versin

bu saydıklarınızın hepsini yıllardır tek başıma yaptım.

hiç korkmayın. hepsini yaparsınız.

bende çocuk yoktu da evcil hayvan vardı. onlar da taşınırken bebek kadar bakım gerektiriyor. çocuğunuz büyükmüş. yanınızda durur, size destek bile olur.

hiç endişelenmeyin. saydıklarınızın arasında yapamayacağınız hiç bir şey yok.

Öncelikle Allah yardımcınız olsun yeni hayatınız kızınızla birlikte mutluluk huzur getirsin inşâAllah. Emin olun yapabilirsiniz aslında zor değil gözünüzde büyüttüğünüz için bu kadar zor gelebilir.

Bu işleri 25 yaşında tek başıma yaptım, kızınız küçük değil üzülmeyin hwlledersiniz

Kızınız 9 yaşında, eminim size destek bile olur..
Bahsettikleriniz atla deve değil, herşey hallolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…