BİR COCUKLA YALNIZ KALMAK COK MU ZOR.

Esimden ilk boşandığımda biri 14 biri 8 diğeri 7 yasında 3 çocukla kalakaldım. Annem rahmetli babam da yokluğu varlığına yeğ bir adam. Bunca zaman ilgilenmedi. Eski eşim bırakın evden ayrılmayı bir toplu iğne vermedi bana evinizden. Halbuki yüzde 80 i benim emeğim. Asgari ücretten hallice maaşımla bir ev tutup boş eve çocuklarımla yerleşmiştim. İcinde ne Ocak ne fırın. Ögrenci alım satım gruplarından ikinci el eşya alarak eş dostun verdiği kap kaçakla idare ettim uzunca bir süre.

Kadın istedi mi yapar. Cesaret edin yeter ki

Boşanma kararı verdiğimde, O zaman 8 aylık olan oğlumu anneme bırakıp, bende kedi evimi kendim tek tek koliledim. Öncesinde koli buldum, hurç, çöp poşetleri vs. Aldım. Dubleks evden merdiven ine çıka yaptım hepsini. Nakliyeci aradım, armut.com a yazdım bol bol teklif geldi zaten. Taşıttım eşyalarımı depoya koydurdum. 1ay sonra tayinim istanbula çıkınca da istanbula taşındım. Burdaki evimde doğalgazi suyu elektriği interneti açtırdım, ikametimizi aldırdım, yerleştim, eşya aldım. Ailem vardı yanımda ama oğluma baktıkları için ben genelde yalnızdım.

Bir kadının isteyipte yapamayacağı hiç bir şey yok, kendinizi pasifize etmeyin lütfen

Herkes evli değil kocası yok ev bulma elektirik su doğalgaz nakliye herşeyi tek başıma yapıyorum aman aman bişey yok bunlarda bunlar içinde bi erkeğe ihtiyaç yok kendinize eksik muamelesi yapmayın

8 aylik hamileyken annem haric kimse yardim etmedi evi temizledim esyalari topladim yerlestirdim. Yaparsin rahat ol.

Atandigimda bilmedigim yerde 23 yasinda tek basima hallettim herseyimi.Elektrik,su,nakliye halletmek ne kadar zor olabilir ? Kendinize guvenin biraz.Haakinizda hayirlisi olsun.Güclü olun kiziniz icin.Bir seyleri kendiniz basardiginizi gordukce cok daha guclu olucaksiniz.

Yorumlarinizi okudum da Ne güçlü kadinlar var ve hepsi kadinin yapamayacaği birşey yok diyoo işte türk kadını farkıyla helal olsun En Büyük KKEn Büyük KK:sampiyon::anne:En Büyük TÜRKİYE:deli::KK9::KK9::KK37:

Arkadasim, let... isimli ikinci el sitesi varya, her turlu usta, nakliye herrrrsey orda var. Al eline telini, ne laximsa bak, pazarlikta yap. Tak tak hepsini bulursun. Bugun bana duvar kirma ustasi lazimdi pat diye buldum. Herrrrr imkan var, sikma caninj

Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.Ne güzel insanlarsınız hepiniz.Bana güç kuvvet verdiniz.Ben öğretmenim kızım benimle kalıyor.Büyük şeşehirdyasıyorum.Küçük bir yerde yaşasam herşeyi çok kolay halledebilwcegimi düşünüyorum.Ama büyük sehirde hele d3 arabaniz yoksa bazi seyler ciddi sikinti oluyor.Elektriği suyu açtırmak bile çok zaman kaybı olacak bir yandan okullar açıldığı için.Ama çok güçlendim sayenizde iyiki varsiniz

Hic gozunuz korkmasin. Ev tasimayi yeni evin elektriğini suyunu üstüne aldirmayi falan yasımız 19ken, ogrenci evindeyken yapardik biz. Sifir deneyim,sifir hayat bilgisiyle bir basinayken.
Hic de zor seyler degil. Bir gununuzu ayirip yapabilirsiniz elektirik su dogalgaz internet vs islerini. Kira kontratinla ve gereken numaralya (bir onceki faturayı istesen bilgiler onda vardir zaten) gitmen yeterli. Depozito aliyorlar- kapatirken de geri veriyorlar.
Esya tasimak da, zaten adam tutacaksin. Sen tasimayacaksin ki
Oncesinden git bir yapi markete,baloncuk al. Hani boyle patlatilinca zevk verenlerden. Bol bol da kutu bul esnaflardan. Kizinla birlikte her bos aninizda birsey sarin-kolileyin.
Mesela bu aksam kizinizin kitaplarini kolileyin. Lamba ve avizeleri baloncuga sarin... her bos aninizizda birsey sararsaniz kolilerseniz zaten ıvır zivir isler bitmis olur. Nakliyeci de gelir kolileri esyalari yerlestirir gider. Olur biter :) ve benden tavsiye. Renkli elektrik bantlari alin. 1 lira falan zaten. Kolileri ayirmasa kullanin. Mesela tum mutfak kolilerine kirmizi bantla serit cekin. Sizin esyalara mavi bantla serit cekin...
boylece tasininca kolileri acmadan uygun odalara koyarsiniz, size kolaylık saglar.
Hic gozunuzde buyutmeyin. Elbet zor olur ama omur boyunca kac kere tasiniyoruz ki? Iki gunluk zorluktan ne olacak

Boşanma kararı verdiğimde, O zaman 8 aylık olan oğlumu anneme bırakıp, bende kedi evimi kendim tek tek koliledim. Öncesinde koli buldum, hurç, çöp poşetleri vs. Aldım. Dubleks evden merdiven ine çıka yaptım hepsini. Nakliyeci aradım, armut.com a yazdım bol bol teklif geldi zaten. Taşıttım eşyalarımı depoya koydurdum. 1ay sonra tayinim istanbula çıkınca da istanbula taşındım. Burdaki evimde doğalgazi suyu elektriği interneti açtırdım, ikametimizi aldırdım, yerleştim, eşya aldım. Ailem vardı yanımda ama oğluma baktıkları için ben genelde yalnızdım.

Bir kadının isteyipte yapamayacağı hiç bir şey yok, kendinizi pasifize etmeyin lütfen
Canimmm bnm sen elinden geleni yaptin pasanla sana mutlu uzun omurler:KK200::nazar::KK36:

Hic gozunuzde buyumesin. Halledersiniz. Kendinizi guclu bir kadin olarak gorun. Kiziniz da cok kucuk degilmis, arkadas bulur.
Kolay gelsin

Back
X