- 2 Ekim 2009
- 1.583
- 78
- 358
abla yarın 2 de gidicem ama şimde netden baktım sonuçlarıma bhcg 13,8 mlu çok şaşkınımm ya bu ne allah aşkınaa birgün başka öbürgün başkamı çıkıyo buevin hoşgeldin canım benim inşallah iyi sonuçlar alırsın saat 2 de sakin olabilemene de sevindim şükretmende senin lehine olacak bak gör
Denizden esen ılık rüzgar,bana seslendi(beni çağırdı)
Seni seviyorum,dedi
Bu günlerin bitmemesi için dua ettim
Çok hızlı gitti
Böyle bişeyler diyo iştee,insanı rahatlatıyo stresliyken.
Hilal kamera sadece sizin kapının önüne mi takılacakk,yoksa bütün apartmana mı
ayy o apartmandan taşınmaya bakın ben senin adına stres ediyorumm yaaa Allah korusun.
kızlar anlamıyorum yaa şimdi tahlil sonuçlarıma baktım bu seferde 13,8 mlu çıktıı ya iyce şaşkın durumdayımm ya bunaa kızlar bu nee yaa
evet canım birsaat önce verdiğim testin sonucuinşallah çok erken bi gebeliktir bu yüzdenn testler böyle çıkıyordur ama rabbim belkide seni bi sınavdan geçiriyordur şimdiki dr baktımı keseye canım
bu sonuç hangi testin sonucu canım bugün verdiğininmi
abla yarın 2 de gidicem ama şimde netden baktım sonuçlarıma bhcg 13,8 mlu çok şaşkınımm ya bu ne allah aşkınaa birgün başka öbürgün başkamı çıkıyo bu
kıslar benide şimdi ablam aradı eltisi doğum yapmış gecede sancı çekerken yanındaymış uyumamış sonra bi ara uyumuş ve beni görmüş rüyasında ben trafik kazası geçirmişim ve paramparça olmuş her yerim ama yaşıyormuşum ve ablam ne oldu sna adeyip ağlıyormuş uyandığındada ağlamış ve etkisinden kurtulamadım diyor canım ablam benim yazık bu arada dediki doğum sancısı çok kötü bişiymiş ya eltim yanımda öldü öldü dirildi çok kötüydü diyor :)))
valla ümitlenmek bile bana çok uzak gibi geliyo
bu belirsizlik beni bitiriyo
ama bu ay hiç kafama takmadım
ne hesap yaptım ne bi kür kullandım
rabbim ne verirse onu kabullencem
benim hakkımda ne hayırlıysa onu versin rabbim
ama er yada geç hepimize bi bebek nasip eder inşallah
kiracı olsam 2dk durmam ev kendimizin
çok masraf yaptık eve
ama benim gözüm hiçbişieyi görmüyo şuanda bu evden tiksindim artık
benimki bi he dese
2gün içinde ev alır giderim valla
of offffffff
canım anladı dediki ozman testlerini yenileyelim dedi.evincimmm canımm sen iyi bir doktora gitt benim anladığım kadarıyla gittiğin doktorrr olayı tam anlayamıyoo canımmm.Gönlünü ferah tut belki de boşuna üzülüyosun
yok canım başhekimle konuşmadım ama bu herneyse gerçekten çok canımı sıkmaya başladıı. evet canım muayne için gidicemcanım sen kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsin dr un dediği gibi bozuluyor olabilir yada bu hastanenin testlerinde sorun var alalh allah hakkında hayırlısı olsun canım yaaa sakin ol sen yarın 2 de muayene içinmi gideceksin başhekimle filan konuştunmu
inşallah rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin hilalim alpycımında hiç umudu yoktu rabbim nasip etti
bende kiracı olsam değil iki gün iki saat durmam bu evden taşınırım tatlım benimkini ikna etmeye çalışıyorum ama bakalım ikna olacakmı
canım anladı dediki ozman testlerini yenileyelim dedi.
bhcg testi yaptı
hemogram
idrar testi yaptı.
ama anlamadığım konu şu
25,01,2010 bhcg değerim 117 mlu
10,02,2010 0,100
11,02,2010 13,8
benimkinin kabul edeceğini hiç sanmıyorum yaaa
inatlaşır o niye ben taşınıyom o taşınsın diye
valla kafayı yemessem iyidir haaaaaaa:umursamaz:
benimkininde pek niyeti yok gibi ama ben çok istediğim için düşünme aşamasında sanırım annesigile bizim evi size satalım dedi rabbimden hayırlısı artık
kuzucum inşallah faydasını görürsünüz canım
allah hayırlısını versin bacım
ama iyi bişeye benziyo yazdıklarına göre
evet canım artık ali cengiz oyununa döndü benim gebeliğimm.. kızlar kimyasalmı sizcevalla evincim bende hiç bişi anlamadım bu ne yaaa
oyun gibi
bir an önce bi sonuca ulaşsada rahat etsen canım yaaaa
inşallah canım benim inşallah azimle bu kürleri uygularız ne diyelim
valla bilmiyorum canım negatif çıkan özel hastaneydi aynı hastahane değil ama bugün gittiğğmle ilk gittiğim. aynı yerr.evin değerleri bi düşüp sonra nasıl birden çıkmış kimyasal gebelik te sürekli düşmesi lazımm Allah Allah yaaa çok ilginçç.İnş boşa kuruntu yapıyoruzdur belki de testlerinde problem var hastanenin.sen yine de dikkat et kendine belki de herşey normaldir.ağır falan kaldırma dikkat et canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?